Akashi Objavljeno Maj 26, 2005 Objavljeno Maj 26, 2005 Wobewt, hvala za razlago in zagovor, se bomo oddolžil pri Firestarterjih z rosnim :beer2: Nagaya, sploh ni panike, se zgodi da se človek zmoči O:-)
Ganges Objavljeno Maj 26, 2005 Objavljeno Maj 26, 2005 :topic: Zakaj je ta tema v kr'neki? Kaj Solo Riderji niso povezani z motociklizmom in motorji?
Akashi Objavljeno Maj 26, 2005 Objavljeno Maj 26, 2005 :topic: Zakaj je ta tema v kr'neki? Kaj Solo Riderji niso povezani z motociklizmom in motorji? ← Smo, zelo, od njih se ločimo težko ( oziroma sploh ne ) :yea2:
Pervy Objavljeno Maj 26, 2005 Objavljeno Maj 26, 2005 :topic: Zakaj je ta tema v kr'neki? Kaj Solo Riderji niso povezani z motociklizmom in motorji? ← aja? :? :hmm: sem mislil da gre za neko skupino ljubiteljskih piknikarjav in hula-hop plesalcev :hmm: :devil: :grim
ixs Objavljeno Maj 26, 2005 Objavljeno Maj 26, 2005 Mene je pa najbolj presunil hulahop turnir:) Migaj migaj..... :OK: Čeprav bi bili še boljši odzivi, če bi se dogajal na direktnem soncu okol 15:00 ure.......vročina, znoj, manj oblekic, gola koža.....hura huuuuula hop :OK:
Einherjar Objavljeno Maj 26, 2005 Objavljeno Maj 26, 2005 Direkt sonce ob 15h - tekmovanje za dekleta ob 23h - tekmovanje za pijane zurerje :)
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 26, 2005 Objavljeno Maj 26, 2005 :topic: Kaj Solo Riderji niso povezani z motociklizmom in motorji? ← Hja bolj malo, :hmm: bolj smo povezani z Unionom in Laškim ali pa z drugimi opojnimi sredstvi... :drunk:
Hanzi Objavljeno Maj 27, 2005 Objavljeno Maj 27, 2005 A se lahko slikice zberejo pri nekomu (bubamara?ervina :hmm: ) pa da vse skupaj na CD za tiste ki nimammo ADSL in podobnih zadev :cry:
alena_bmw Objavljeno Maj 30, 2005 Objavljeno Maj 30, 2005 Mene je pa najbolj presunil hulahop turnir:) Migaj migaj..... :OK: Čeprav bi bili še boljši odzivi, če bi se dogajal na direktnem soncu okol 15:00 ure.......vročina, znoj, manj oblekic, gola koža.....hura huuuuula hop :OK: ← saj je bil trening (nekje ob tem času) v veliki vročini.... malo boljši si fotke poglej :D si bil zraven... a se ne spomniš? :devil: :lol1: lp alena
Manu Objavljeno Maj 30, 2005 Objavljeno Maj 30, 2005 Sej jest sm tut bla tam gor letos, tak kot prejšnja leta ( so mi prjatli rekli naj končno napišem, da ne bo več dilem :P ) p.s. Spoznal me pa niste zato, ker sem bla na plastični operaciji tik pred tem : povišali so mi rit in zdaljšali noge, popravili protezo, me pofarbali na blond, skrajšali jezik (no ja, niti ne) , zamenjali motor in "desca" ( desc je že fajn, sam ob ta pravi babi ni biw, pravi sam :P ) in podarili en lep in prisrčen pendrek, ki pa ga ( seveda) marsikdo, zamenjuje za vibrator. :kva2: Kaj čmo :photo: No, tko, na kratko. Drgač pa častim borovničke v Žireh :) :004 p.s. Ma ja, ne morit, čist vsem ..... itaq ( kot da je pijača vse.... :grrr )
polomljeni motoristek Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 (popravljeno) za vale ne vem... :doze: jest se te pa tud lotevala ne bi .....:mellow: to a nosim jest nožke in pendreke in kuhalnice in igle za strikanje in une čudne ročaje od tavelkih ventilov in solzilce in nevemkaj se ne tiče nikogar.....dokler s tem nikogar ne poškodujem.... lahko si pa tolko in poveš, da te moti bolj zunanja podoba firestartersov in filozofija, kot un pendrek...lahko se pa se naprej razburjas nad detajli ker si ne upas pokazat na celotno sliko..... al kaj :eek: ???? :winkiss: ← Kar se tiče Firestartesov, pa bi ti sporočil, da me ne moti njihova zunanja podoba. So pač takšni kot so. Takšni, kot bi radi bili, takšni, kakršni mislijo, da morajo biti. Če bi me motil njihov videz, bi napisal, da mi gre njihov videz na živce. Pa mi ne. Sem pa zelo vesel, ker se me nočeš lotevati. Ker itaq nisi moj tip. Pa še nekaj bi te prosil, Nagaya. Ne se razburjati, ker škodi. Tebi in ljudem okoli tebe....... Popravljeno Maj 31, 2005. Popravil provokator
Manu Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 Sem pa zelo vesel, ker se me nočeš lotevati. Ker itaq nisi moj tip. ← ¸ Da ne? :blink: Nenavadno.... :afro1:
Vale Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 :eek: zunanja podoba (ni enako) videz :eek: Jaz sem blond, kakšen je pa tvoj izgovor :eek:
polomljeni motoristek Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 Tisto o lotevanju ni veljalo zate, Vale, ampak za nagayo. Ampak vseeno ne bom napisal, da bi se te lotil, čeprav si zelo luštna punca....... Sem se že preveč ljudem tukaj zameril (ne vem zakaj, sem samo napisal, da ne odobravam nošenja orožja), pa ne bi rad, da bi še ti dobila slabo mnenje o meni......
Vale Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 Tisto o lotevanju ni veljalo zate, Vale, ampak za nagayo. Ampak vseeno ne bom napisal, da bi se te lotil, čeprav si zelo luštna punca....... Sem se že preveč ljudem tukaj zameril (ne vem zakaj, sem samo napisal, da ne odobravam nošenja orožja), pa ne bi rad, da bi še ti dobila slabo mnenje o meni...... ← Če ne odobravaš nošenje orožja odpri temo o tem in razglabljal o vsem tem tam. Ne zdi se mi pa primerno, da kvasiš neumnosti o nečem, kjer sploh nisi bil prisoten in v temi, ki temu ni namenjena.
maXXXimum Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 sem samo napisal, da ne odobravam nošenja orožja ← Pa dobr no.. ko da je mel kalašnikova na rami in dva glocka za pasom :doze: Tisti pendrek pa res ni razlog za razglašanje vsesplošne nevarnosti na solo riders pikniku..
Manu Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 Se strinjam. :yes: Včasih je strupen jezik hujše orožje od pendreka. Da ne omenjam kalašnikova. :)
polomljeni motoristek Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 Torej dragi moji... Sem samo napisal, da ne odobravam nošenja orožja. En sam stavek Zakaj torej glodate tole kost že 14 dni????? Nekaterim torej očitno ni vseeno. Bil je samo en stavek. Nekateri pa iz tega naredite celo štalo. Napisal sem svoje mnenje, kdor se z njim ne strinja, naj napiše, da se z njim ne strinja in basta. Na to temo nisem že dva tedna nisem napisal prav nič, nekateri pa me kar napadate in napadate. Kaj pa vam je?? Saj razumem, da ste šokirani, da nekdo kritizira enega od vas. A očitno vam gre na živce tudi, če napišem, da mi je nekdo od vaših všeč.......
maXXXimum Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 Bil je samo en stavek. Nekateri pa iz tega naredite celo štalo. ← Bil je samo en pendrek. Nekateri pa iz tega naredite celo štalo. Kej znano? ;)
Ice Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 od kdaj je pendrek orozje? niso vilice enako orozje, ce ne se bolj smrtno nevarno? nozi tudi spadajo k jedilnemu priboru - kaj sedaj? pa vezalke? z njimi se da cloveka zadaviti. tudi s klopjo lahko nekoga fajn "po plecih" udaris. jih bomo prepovedali? sprijaznite se vsi skupaj: zivimo v necem, kar imenujemo civilizacija in ta civilizacija je pac prinesla obilo orodij (taksnih in drugacnih) s katerimi se lahko cisto normalno upravlja ali pa se jih zlorabi za razne pizdarije. BTW tudi s casopisom se lahko cloveka lepo premlati.
Einherjar Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 Torej dragi moji... Sem samo napisal, da ne odobravam nošenja orožja. En sam stavek ← Hmm.. glede na to, da sem vec kot desetletje treniral borilne vescine upam, da ne pricakujes, da doma puscam noge in roke...
Pravokotar Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 Bil je samo en stavek. Nekateri pa iz tega naredite celo štalo. ← Kot (samo)deklariranemu provokatorju ti je to lahko samo v veselje.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se