SHARKi Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 treba je produktivno jebat! Alla B) ← šele pol najebeš :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 enkrat je treba najebat :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Se pravi.....jebeš, produktivno jebeš al pa ne jebeš.....najebeš...... :glare: Jeba..... :doze: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 Sem reku kolegu:"Ta te ne jebe...",pa mi je reku,seveda me jebe... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 V bistvu če nimaš otrok...nič ne tlačiš v štumf kao za otroke, ampak vse zapraviš za luxuz, ki je najbolj obdavčen.... Torej je to za državo biljš...ampak....kaj ko ni nikogar, ki bi mi za prnzijo dajal... :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Evo jim ga na! :angry2: Klik Zivele ukrainke, oziroma njih uvoz. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se