Skoči na vsebino

formula 1

dr.looney

Priporočene objave

OVER & OUT je pri meni F1.

Nikoli nisem maral Schumija, kar pa so vceraj naredili pa je dokaz kako fura Ferrari svoj team.

Skoda casa v nedeljo za te "spruglarje". To ni dirkanje ampak Jerry Springer show.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

OVER & OUT je pri meni F1.

Nikoli nisem maral Schumija, kar pa so vceraj naredili pa je dokaz kako fura Ferrari svoj team.

Skoda casa v nedeljo za te "spruglarje". To ni dirkanje ampak Jerry Springer show.

se s tabo strinjam 10000000%...... in pri meni je formula opravila....... dokler bo ta nemški debil vozil jaz ne gledam formule.... že tko ni bilo zanimivo... zdej so se mi pa zamerili do konca.... PLJUVAM FERRARI!!!!

Kje so časi Senne??.....

I want some more!!!!

Popravil/a - pupa dne 13/05/2002 ob 09:36:27

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... vse, kar ste napisali je seveda res ... zgodila se je prvovrstna svinjarija, samo ... F1 je dejansko šport, v katerem vedno bolj tekmujejo ekipe ... tam pa je vedno nekdo v ospredju in nekdo v senci ... včeraj se je žal zgodilo to, kar se je ... Ferrari je zopet pokasiral 16 točk, Schumacher je še povečal prednost, Barichello pa ... no, morda je to tudi cena njegovega podpisa pogodbe do leta 2004 ... koliko že dobi na leto? ... 5 mio EURO ... ali bi kje drugje kot prvi voznik dobil toliko? ... realno gledano je pač Rubens dal prednost dolgoročnim ciljem ne pa tistemu trenutku slave, ki bi ga doživel ob zmagi ...

... je pa kljub temu ostal nekoliko grenak priokus ...

lp Easyrider

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj je bilo vse skupaj en velik BLJAK!!!

Pa ne spet za vse Schumija krivit, ni on noge z gasa dal!!!

Bye

Desmo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tomy je bil na furi, namesto da bi gledal dirko.

Glede dogajanja pa tole: Če bo Šumi takole nadaljeval, si bo ime zjebu toliko, da ga nobena statistika ne bo rešla. Ne bi reku, če bi se to zgodil konc sezone, ko bi šlo natesno za naslov, Rubinjo pa ne bi mel nobenih šans, včeri bi bil pa komot drugi, saj 6 pik je pa tud neki. Moje mnenje je, da bi ne glede na ukaz, moral ostat za Rubensom in konec.

Kar se pa vas tiče, pejte na motor, pa boste zgubil precej manj živcev. Meni sta jih do konca spila vsermogočna in veleumna TIHI(Ališičeva troblja) in PAMETNI (dr.prof. Jefra) s POP Tv-ja.

Lepe pozdrave vam pošilja

TOMY

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No evo pa je spet Shumi vsega kriv...

Mislim... ej... res... meni sploh Shumi vizualno ne odgovarja... opa je pa Montoya prav luskan... jah bom raj za Montoyo navijala...

Spet nekateri pozabljajo, da so SefiDiFerrari odlocil kdo bo zmagal... ajd je** ga ce se je Shumiju noga na gas prilepila...

Money money money...

I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Iz TV ekranov se lastnosti ne da razbrat, tezko je sodit cloveka... Je pa definitivno velik borec, brezkompromisern, takih ni blo lih velik!

Se smo vsi vidli kaki borec je pa kak se more borit za zmago!!!! Res pa da ni blo veliko dirkačev no če dobro premislim DOBEN!!! z takim egotom!!!!!

BTW:ŠKODA ŽIVCEV ZA TAKE IGRCE!!!Bomo si že najlšli neki drugi motošport za glejat npr.CART!!!

speed man

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kljub temu, da za rdeče navijam, odkar vem za formulo (in to je krepko čez 30 let, ko smo jo v megleni sliki spremljali še preko ORF-ja), moram napisat SRAMOTA

Lojzi ma vas rad

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

Brez zamere, ampak saj tardeci tega niso naredili prvic... pa tudi zadnjic ne, ce jih sedaj ne bodo dobili posteno po riti.

Sicer pa ce se ze niste hoteli v nedeljo vsaj malo zapeljat z motorjem po soncku (dokler je pac bil), bi namesto te bedarije raje na Eurosportu gledali SBK in SS dirki v Monzi... Garant je bilo bistveno bolj zanimivo! Ah, ja...

LP suzuki

Popravil/a - suzuki dne 13/05/2002 ob 16:06:46

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Brez zamere, ampak saj tardeci tega niso naredili prvic... pa tudi zadnjic ne, ce jih sedaj ne bodo dobili posteno po riti.

Ma ja. Saj bi še nekako razumel, ča bi se to zgodilo na zadnji dirki, ko bi se res odločalo o prvaku. Kazen pa če bo bo itak spet samo v moštvenem točkovanju. Če bi točke vzeli dirkačema, se to ne bi nikdar več ponovilo, čeprav bi potem nekomu verjetno spet pozabili prinesti kakšnega od koles pri postanku v boksih...

quote:

Sicer pa ce se ze niste hoteli v nedeljo vsaj malo zapeljat z motorjem po soncku (dokler je pac bil), bi namesto te bedarije raje na Eurosportu gledali SBK in SS dirki v Monzi... Garant je bilo bistveno bolj zanimivo! Ah, ja...

Ja, vsaj to je bilo pa užitek za gledat, čeprav sem uspel videti le prvo dirko SBK-ja. Bom poskusil zamujeno pogledati v skrajšani verziji z ogledom Superbike Mag v sredo.

Bye

Desmo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

SVINE TO JE PA ŽE PREVEČ

formula je ratala sama politka, sam ne vem kva usi na šumija pizdite se je brown izdal ukaz da naj ga barichelo spusti naprej, sam če bi bil jaz barichelo ma da bi stopu na gas pa jebite se svi u boksih

by gebre

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote: Največji car za mene je biu Mika,

a tist mika k se je predlan zašaltu(ne vem kuko mu je to ratal k sta šaltarja vsak na svoji strani volana) po k je pa vn letu (zaradi tega) se je pa šu za grmole jokat

by gebre

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

sam če bi bil jaz barichelo ma da bi stopu na gas pa jebite se svi u boksih

by gebre

Ti bi za 10 MIO € naredu še kej drucga, k sam spustu plin za par sekund, verjemi mi!

Lojzi ma vas rad

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

.... sam ne vem kva usi na šumija pizdite se je brown izdal ukaz da naj ga barichelo spusti naprej....

by gebre

sej vsi vemo kolk velja šumijeva beseda pri ferariju, če bi bil tak fair play voznik bi pač pustil barichellu zmagati..a se ti ne zdi...

dr.looney

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja bogi shumi se ne upa ukazom iz boksov upret!!!!!!!

ce je formula 1 ekipni sport zakaj imajo sploh naslov prvaka za voznike. pol naj bo ferrari 1 in ferrari 2 z neimenovano osebo za volanom. dokler se slavijo in odlikujejo vozniki pa je to se vedno sport posameznikov!!!!

sram me je da bo taki kurac pocasi postal najuspesnejsi voznik F1. fangio, ata hill, moss, piquet, mansel, senna, prost in ostali asi si niso tako zmag zasluzili. shumi nebi prisel do naslovov ce bi mika in david v prejsnih letih tako vozla!!!!!

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

a tist mika k se je predlan zašaltu(ne vem kuko mu je to ratal k sta šaltarja vsak na svoji strani volana) po k je pa vn letu (zaradi tega) se je pa šu za grmole jokat

by gebre

Ja tisti Mika, ki ima duh, čustva in karakter in ja tisti Mika, ki za postati svetovni prvak ne uporablja umazanih igric kot jih Šumi!!!

Kakšne igrice pa vsi vemo.

Res je Šumi najboljši voznik, sam je tudi najbolj umazan in zahrbten dirkač formule 1 vseh časov. Vse bi naredil, samo da bi postal svetovni prvak. Takih voznikov pa jaz osebno ne maram in jih tudi nikdar ne bom.

Pozdrav od Roberta

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najbolj športno od Schumija bi bilo, da bi kar ustavil in prosil Barichellota, da prvi pripelje skozi cilj. In ker on tega verjetno nebi hotel (gnar je pa le gnar) bi pač oba parkirala in odšla na kavo. Barichello bi svojo nalogo izpolnil, Shumiju pa itak pri Ferrariju nič ne upajo reči...

Bye

Desmo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To pa je dolgčas ratal!

puuuuuuuuuniiiiiiiiiim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma, nemogoce je prepricat prepricane....., se ne splaca....svojo podobo...ma, se mi ne da!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:Ja tisti Mika, ki ima duh, čustva in karakter in ja tisti Mika, ki za postati svetovni prvak ne uporablja umazanih igric kot jih Šumi!!!

Kakšne igrice pa vsi vemo.

NE ME SMEJAT

BY GEBRE

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!