Skoči na vsebino

Hyosung GT 650 Comet

Priporočene objave

Objavljeno
Men  bo zdj serviser zamenju ploscice z lucasovimi pa vam povem kako se unesejo ce bo ok? :)

Superca! :OK: Pa še mi povej kak so pakirane (2 ali 4?).

Objavljeno
Men  bo zdj serviser zamenju ploscice z lucasovimi pa vam povem kako se unesejo ce bo ok? :)

Jaz jih imam gor in so o.k. - kot sem nekaterim obljubila, da jim sporočim številko artikla to na žalost ne bo mogoče, ker ne najdem "pakunge" :( sory

Drugače so pa rabile cca 200 km da so se unesle; jst tega ne znam strokovno opisat :closedeyes: ker to je pač zame že čisto preveč tehnična zadeva.

lp

Andreja

Objavljeno

Sm bil dons pri barboricu pa je reku da lucasove ploscice za ta motor sploh ne obstaja. Tko da mam spet original ploscice not. Pasejo pa ene lucasove ploscice notr so pa od ene honde 80cc problem je pa sam to da majo full manj materiala gor kot original seveda ker niso delane za ta motor. Mel pa je se goldfern ali nekaj podobnega ene ceske ploscice pa je tak klump da so po 500-1000km ble ze fertik.

Objavljeno

Kaj pa Icer ki jih prodaja Sinter?

Poceni pa dobre, sem jih imel na 125-ki, tako da nisem ravno najbolj verodostojen, ampak vseeno probat ni greh.

Objavljeno

Jaz sem bil danes pri Sinterju in sem kupil ICER ploščice za husota.

Zgoraj sara, spodaj nova.

post-5063-1124378485_thumb.jpg

Oznaka ICER ploščic je 110572! Stric je bil zelo prijazen (povedal marsikaj zanimivega), ima še druge ploščice teh dimenzij vendar naj bi bile isto sranje samo dražje (Itak vse pri njih delajo za različne firme)

Bomo videli kako bodo služile

LP

Objavljeno

Od včeraj imam opletene zavorne cevi. Huso zdaj zavira odlično, tudi nove ploščice so boljše kot original.

LP

Objavljeno

Ena butasta:

A huso ima blokado obratov? Pri katerih obratih? Jaz se zaenkrat vrtel največ 11000 pa je še ni bilo?

LP

Objavljeno
Ena butasta:

A huso ima blokado obratov? Pri katerih obratih? Jaz se zaenkrat vrtel največ 11000 pa je še ni bilo?

LP

Jaz sem šla že krepko v rdeče polje (samo za trenutek), tko da kakšne spešl blokade po moje nima :rolleyes:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Huso ima blokado na priblizno 11200obr/min lahko variaira za 100+- obr/min.

Ena butasta:

LP

Objavljeno (popravljeno)

Pa se roll-bari in malo drugacen nosilec od originala za kufer...........

post-1941-1126174736_thumb.jpg

post-1941-1126174747_thumb.jpg

post-1941-1126174766_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil ICE_MAN
Objavljeno (popravljeno)

V HYOSUNG tovarni..........

post-1941-1126249514_thumb.jpg

post-1941-1126249532_thumb.jpg

post-1941-1126249554_thumb.jpg

post-1941-1126249574_thumb.jpg

post-1941-1126249585_thumb.jpg

post-1941-1126249600_thumb.jpg

post-1941-1126249616_thumb.jpg

post-1941-1126249630_thumb.jpg

post-1941-1126249649_thumb.jpg

post-1941-1126249675_thumb.jpg

post-1941-1126249706_thumb.jpg

post-1941-1126249968_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil ICE_MAN
Objavljeno

Izdana je izpuh Yoshimura za Cometa 650 :OK: :OK: :OK:

Evo se post:

You have to listen to this!

Go to www.mapsp.com and select the Menu Item "Factory Pro Tuning

Center" and click on the Hyosung Dyno Run. These bikes are truly

awesome when you unleash the intake and exhaust. Staring with a 2 HP

gain at the low end, the bike averages a 4 HP increase in the mid-range

and ends at 9K RPM with almost 6 HP over stock!

The mods to this bike are removing the Air Cleaner snorkel and bolting

on the pipe. Nothing else. A 30 minute job.

The prices do not include shipping...

Model:RS3 Bolt-On System

Polished Stainless - Retail:$312 Your Price:$292

Carbon Fiber ------- Retail:$426 Your Price:$396

Titanium ----------- Retail:$390 Your Price:$367

Jet kit to follow and a mod to the de-acceleration circuit to curb the

backfiring (which may be because of 50 state emissions gear) are being

worked on as you read this.

We are your leading Hyosung dealer in the US with performance

engineering ongoing for these bikes. Call Don and get your Hyo on the

dyno!

Curtis Fisher

President

MidAmerica PowerSports Plus Inc.

9909 E. Hwy. 40

Independence, MO 64055

Bus: 816.777.1785

www.mapsp.com

Objavljeno

tale ta nov comet gt 650 r,mi je zlo zanimiv,sploh cena :OK:,pa me zanima še kaj drugega kot to,od koga je mašina pa kje jo delajo :trance_33_sleep: ,pa kva vse zeza...očitno samo zavore in menjalnik,pa še to naj bi odpravili z letnikom 05 :OK:

ne vem a je tuki že kdo kaj napisal,kako se motor pelje v ovink,a ga kaj zvija :? ,kako se obnaša v dolgih ovinkih in kako v kratkih,pa če se da z nim tud kaj pozabavat po zadnjem kolesu :blush: ...itd,itd.

no pa še kakšn podatek okol tega,če se dobi tud kakšne manjše,oz.večje zobnike za prenos.

Objavljeno

Ja baje da so pri novih popravili vse tovarniske napake letnika 03 in 04. Imam seveda navadnega cometa pa gre brez problema na zadnje kolo pomoje da bi r tud mogu it.

Zavore so ble ok sam mal zaspane so, ce zamenjas zavorne cevi z opletenim (cirka 15k sit) si problem resu. Mogoce se druge ploscice, pa sj debata na vse te teme so pa malo nazaj samo preberi si jih.

tale ta nov comet gt 650 r,mi je zlo zanimiv,sploh cena :OK:,pa me zanima še kaj drugega kot to,od koga je mašina pa kje jo delajo :trance_33_sleep: ,pa kva vse zeza...očitno samo zavore in menjalnik,pa še to naj bi odpravili z letnikom 05 :OK:

ne vem a je tuki že kdo kaj napisal,kako se motor pelje v ovink,a ga kaj zvija :? ,kako se obnaša v dolgih ovinkih in kako v kratkih,pa če se da z nim tud kaj pozabavat po zadnjem kolesu :blush: ...itd,itd.

no pa še kakšn podatek okol tega,če se dobi tud kakšne manjše,oz.večje zobnike za prenos.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

krasen je!!

če ti je tako všeč ti prodam naked različico .)

post-1823-1127302774_thumb.jpg

Objavljeno
A bi se dal mogoče kakšen prevod dobit; jst nč ne razumem  :(  :closedeyes:

ti bom samo povzetek povedal.....veliko motorja za malo denarja :)

sicer sem pa gledal tale test po motobiku in so husoja zelo hvalili...... pa oni z oklepi sploh ne zgleda slabo

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!