Skoči na vsebino

Prometne nesreče 2005

Priporočene objave

Objavljeno
Ja baje je še vedno v komi...

Možakar se je zbudi iz kome, baje je kr ok,.... kriva je pa bila prehitra vožnja...

Objavljeno

Včeraj ob 19.00 uri v križišču v Kamnici prometna nesreča z udeležbo motorista. Voznik avta vozil iz smeri Bresternice proti Mariboru, ter je v križišču zavijal levo v smeri pokopališča, seveda se ni prepričal, ča lahko to stori varno. S tem dejanjem je zaprl pot motoristu, ki je vozil naravnost v smeri Bresternice. Posledice: hude poškodbe motorista, keteri je bil z reševalnim vozilom odpeljan s kraja. Nič novega, ali ne??????? :slap: :slap: :slap:

Objavljeno
Včeraj ob 19.00 uri v križišču v Kamnici prometna nesreča z udeležbo motorista. Voznik avta  vozil iz smeri Bresternice proti Mariboru, ter je v križišču zavijal levo v smeri pokopališča, seveda se ni prepričal, ča lahko to stori varno. S tem dejanjem je zaprl pot motoristu, ki je vozil naravnost v smeri Bresternice. Posledice: hude poškodbe motorista, keteri je bil z reševalnim vozilom odpeljan s kraja. Nič novega, ali ne??????? :slap:  :slap:  :slap:

Na žalost je podlegel poškodbam....

LP D

Objavljeno (popravljeno)

Mi je prijateljica rekla, da se je včeraj v Šempetru pri Gorici zgodila prometna nesreča, kjer je bil udeležen motorist. Skupaj s sopotnico naj bi bila huje poškodovana odpeljana v Bolnico Šempeter. Rečeno je bilo, da naj bi z preveliko hitrostjo cca 120 pripeljala v križišče, medtem ko je voznica avtomobila zavijala levo in jih tako zbila. To so govorice, zato me zanima, če kdo ve kaj več o tem? Motor naj bi bil dobesedno prelomljen na pol :hmm:

Pozdrav od Roberta

Popravljeno . Popravil Robert
Objavljeno
Mi je prijateljica rekla, da se je včeraj v Šempetru pri Gorici zgodila prometna nesreča, kjer je bil udeležen motorist. Skupaj s sopotnico naj bi bila huje poškodovana odpeljana v Bolnico Šempeter. Rečeno je bilo, da naj bi z preveliko hitrostjo cca 120 pripeljala v križišče, medtem ko je voznica avtomobila zavijala levo in jih tako zbila. To so govorice, zato me zanima, če kdo ve  kaj več o tem? Motor naj bi bil dobesedno prelomljen na pol :hmm:

Pozdrav od Roberta

Da, vemo precej več. Poglej sm -> nesreča

Objavljeno

A kdo kej ve, kaj se je včeraj popoldan zgodilo v Šempetru v Sav. dolini, nekje med Sparom in bencin pumo naj bi motor ležal v živi meji, motorista pa so odpeljali z rešilcem, upam da je vse vredu z njim

Objavljeno

včer mal čez 8 zutrej je bla nesreča na ovinku,kjer se zavije na motocros progo na rakeku-en zbit čoper sred ovinka,policija,rešilec :?

Objavljeno
A kdo kej ve, kaj se je včeraj popoldan zgodilo v Šempetru v Sav. dolini, nekje med Sparom in bencin pumo naj bi motor ležal v živi meji, motorista pa so odpeljali z rešilcem, upam da je vse vredu z njim

S semaforja 1. gas do konca, mu je malce balanco streslo....rezultat si pa videl.

K sreči je za v smeti samo motor, voznik pa jo je odnesel samo z zlomljeno kjučnico.

pa ravno smo se skupaj vračal z fenomenalne ture na vrščič... :angry2:

Objavljeno

Danes baje en kreten prehtevu z avtom vsepovprek na relaciji LJ-SG, izsilil enega motorista, malo za tem pa uspešno pociljal drugega... upam da je motorist prežvel... lihkar starci povedal k so se mal kasnej mim pelal. Lady pravi da za vsako rit ena šiba raste na tem svetu... :BUA: :? :angry:

LP

Objavljeno

17.05.2005

Topli dnevi iz dneva v dan privabljajo na ceste vse več motoristov. To pa pomeni tudi več prometnih nesreč, v katerih so ti udeleženi. Žal je bilo na celjskem tako tudi včeraj. Na našem območju se je v zadnjih 24 urah namreč pripetilo 16 prometnih nesreč. V njih pa sta bila dva udeleženca lažje poškodovana, huje pa sta se ranila dva voznika motornih koles.

Prva hujša nesreča se je zgodila nekaj pred tretjo uro popoldne na Hudinji, kjer je 52 letni voznik motornega kolesa, ki je vozil po Opekarniški cesti, trčil v osebni avto, s katerim je z dovozne ceste na Opekarniško pripeljala 24 letna voznica. Motorist se je v nesreči huje poškodoval.

vir: radiofantasy.com

Objavljeno

Okrog 19. ure se je v Šempetru v podobni prometni nesreči huje poškodoval še en motorist, star 24 let. Ta je pripeljal po Rimski cesti in kljub močnemu zaviranju trčil v tovorni avto, s katerim je s stranske ceste predenj zapeljal 29 letni voznik.

vir: Radiofantasy.com

Objavljeno

ravnokar na brezovici pri lj prometna nesreča - udeležena motor in volvo terenc.

ko sem pripeljal mimo (moral je bit max 5minut pred tem) so ravno prišibali reševalci, kibla in reševalec na motorju, motorist je sedel v travi zraven ceste (al so ga dvignil al je sam sedel ne vem, mislim pa da če bi ležal, ga polcaji al pa reševalci ne bi dvigal v sedeč položaj. pa tud čelado je mel že sneto zraven sebe. upam, da ne bo druzga kot kaka buška in šok.

volvo je bil pošraban ob levi strani, tko da se mi zdi, da je ali-motorist prehiteval in volvo zavijal v ulico na levi ali pa je volvo speljeval na glavno in z leve pripeljal motorist. bl verjetn je bla 1. varianta, ker je bil volvo bolj podrajsan kot pa udarjen, pa obe vozili sta bili v isto smer ustavljeni - motor na nasprotnem pasu, volvo pa na pločniku, oba obrnjena prot vrhnki. vozniku/ci volvota verjetn ni blo nč, ker so viseli bočni airbagi nad obema bočnima oknoma.

aja-pa mislim, da je bla yamaha r1 al pa r6, modre barve, lj reg. motorist pa mislim da modro črn kombinezon in pisano modročrno čelado. če kdo pozna, zaželte mu hitro okrevanje.

Objavljeno

Včeraj zvečer okoli 10. ure, na Celovški cesti. Peljem se mimo in pod avtomobilom je bil zmečkan skuter se mi zdi. Morda kdo tukaj, ki bi poznal udeleženca? Na kraju nesreče pa 2 rešilna avtomobila :cry:

Objavljeno

Danes okoli 16:00 relacija Kočevje -Dvor dva motorista padla v levem ovinku.Kolikor vem so bili trije prijatelji(reg. tablice KR) in se peljali na omenjeni relaciji.Oba motorista vrglo preko zaščitne ograje oz. pod njo.Predvidevam da je bila neprilagojena hitrost ter premajhna razdalja med motoristoma.Eden sedel nepremično s ćelado na glavi(verjetno poškodovana noga),drugi pa ležal in se tudi ni premikal(razen rok).Šel pred prihodom rešilca.Upam da ni preveč hudo in želim hitro okrevanje.

Če ima kdo kakršnekoli informacije naj prosim napiše

Objavljeno (popravljeno)

Včeraj v Portorožu pred skladiščem soli, nekdo z Ninjo-Kawasakijem iz GO,padel pred mojimi očmi,bil sem na parkirišču,ko je dvignil motor na zadnje kolo izgubil oblast nad motorjem in padel,vse skupaj pa je izgledalo precej grozno kot je bilo v rasnici,ko je padel je najprej iza skladišča priletel motor, drsal po boku še 100m naprej,potem se pritrkolika čelada,"o fak glavo mu je otrgal",nato pa še voznik pridrsa pred parkirišče,hvala bogu cel,takoj mu nudil prvo pomoč z punco,kolega je pa šel pobrat motor,ki je ležal sredi vozišča,zastavil par vpr o počutju.,ker je imel poškodovano brado in uho,pa precej poravsane roke,na srečo ni bil huje poškodovan,vprašal še ,če je imel čelado na glavi,jo je imel ,ampak ne pripeto,rokavice pa v jakni,poklicali še policijo in rešilce in zaželeli čimprejšno okrevanje,nauk -vedno popolna oprema-PRIPETA,pa pazite nase

Popravljeno . Popravil SLEPEC
Objavljeno (popravljeno)

Evo še mojga prispevka. :cry:

V nedeljo 22. okrog 13h blizu Velenja, na cesti proti Dravogradu. Cesta je uštimana z zelo čudnimi- čisto mehkimi pa zato zelo širokimi zalivki. Mi je ob prečenju takega zalivka vzelo sprednje kolo v desnem ovinku in sva z motorinčkom nardila par akrobacij po cesti in bližnjem jarku. Nasproti ni bilo hvala bogu :worship: nikogar. Jaz sem, zgleda sam potolčen (oprema je bila kot vedno kompletna :OK: ), motorček je pa kot kakšen pirh obtolčen. :(

Popravljeno . Popravil MotoManiac
Objavljeno

Pred kakšno uro nesreča na stari cesti pred Vranskim, pri oštariji na klančku (ne vem imena). Črn KTM z akrapoviči pod kombi oziroma pred njega. Kombiju je snelo odbijač, motor niti ni zgledal tolk razsut. Rešilec je bil še tam, tako da najbrž kaj hujšega ni bilo.

Objavljeno
Danes okoli 16:00 relacija Kočevje -Dvor dva motorista padla v levem ovinku.Kolikor vem so bili trije prijatelji(reg. tablice KR) in se peljali na omenjeni relaciji.Oba motorista vrglo preko zaščitne ograje oz. pod njo.Predvidevam da je bila neprilagojena hitrost ter premajhna razdalja med motoristoma.Eden sedel nepremično s ćelado na glavi(verjetno poškodovana noga),drugi pa ležal in se tudi ni premikal(razen rok).Šel pred prihodom rešilca.Upam da ni preveč hudo in želim hitro okrevanje.

Če ima kdo kakršnekoli informacije naj prosim napiše

Oni drugi, ki je ležal je ohromel. Poškodba hrbtenice pri udarcu ob stebrišek kovinske ograje,... pravijo na Gorenjskem.

Objavljeno

Danes zjutraj, križišče v Šentvidu (LJ), dovoz iz avtoceste na Celovško. Motor na tleh, avto v bližini, ena blond punčka, policaji, motorist izgledal brez poškodb.

GH

Objavljeno
Oni drugi, ki je ležal je ohromel. Poškodba hrbtenice pri udarcu ob stebrišek kovinske ograje,... pravijo na Gorenjskem.

oba tržičana, če so moje informacije pravilne, še oba v komi

Objavljeno

tudi včeraj je bila na tej cesti (Kočevje - Dvor) nesreča motorista (anybody here?).

najbrž isti levi ovinek (iz Kočevja malo pred Starim Logom), kjer je omejitev 40. Levi ovinek se začne kot vsi pred njim (najprej blagi levi) nato pa se zapre (hujši levi) in nato je serpentinasti desni ovinek.

Ko sem se peljal mimo so bili tam policaji, ponesrečenec pa je bil na kolenih ob cesti. Upam, da je on OK.

Objavljeno (popravljeno)
Včeraj zvečer okoli 10. ure, na Celovški cesti. Peljem se mimo in pod avtomobilom je bil zmečkan skuter se mi zdi. Morda kdo tukaj, ki bi poznal udeleženca? Na kraju nesreče pa 2 rešilna avtomobila  :cry:

V Delu je pisalo v stilu:

skuter gasa med avtomobili, ki so čakali na zeleno. Oplazil ogledalo čakajočemu avtomobilu in dodal gas (da b ispizdil?) v rdečo. Čelade ni nosil....

Tadej

Popravljeno . Popravil Tadej
Objavljeno

...drugače se je tudi en kolega moj v nedeljo ponesrečil nekje v Trenti,...skupaj s še dvema se mi zdi so se šli preganjat po tistih ovinkih,in njemu je vzelo sprednji konec....s sabo je pometel še dva italijana,ki sta pripeljala nasproti :cry: ....

...posledice: on je imel že od prej levo nogo pod kolenom umetno,zdej ima še stegnenico na isti nogi zlomljeno,kolk zjeban in pa vretenc neki premaknjen,leži na Jesenicah,...italijan,ki je dobil njegov motor v gleženj ima zdrobljen gleženj...ostalih podrobnosti pa ne vem točno :( ....

...še en kolega se je tud v nedeljo na Predelu zvrnil,a na srečo njemu razen prask ni blo nič,motor pa je podrajsan in par stvari polomljenih,...vzelo mu je sprednji konec.... :(

...ta vikend je bil očitno eden hujših glede števila padcev...

lp cagiva B)

Objavljeno
oba tržičana, če so moje informacije pravilne, še oba v komi

ja oba tržičana hudo poškodovana še vedno v kritičnem (eden je na aparatih,pri drugem so pa mislili da je vse o.k. pa so sedaj ugotovili da ni in je tudi kritično,vpašanje kako se bo izteklo).menda pa je kriv pesek no ja tudi hitrost.pa še v sorodu sta tako da je res hudo.

Objavljeno (popravljeno)

Če sem prav razumel, naj bi se v nedeljo v Šempasu ponesrečila 24 letna motoristka iz Kromberga. Pravilno je pripeljala iz smeri Ajdovščina - Nova Gorica, ko ji je na nepreglednem desnem ovinku (gre za ovinek pred predelom kjer visi Mlaj) prednost vzela avtomobilistka. Motoristka se je umikala, vendar je vseeno zadela v zadnji del avtomobila. Hitrost ni bila velika, zato posledice le poškodovani prsti na roki. Naj bi imela zelo slabe rokavice, mogoče bi jo drugače odnesla brez poškodb. Pač mnenje prijatelja reševalca, ki jo je oskrbel. Gre za mnenje, da ne bo kakšnih nepotrebnih govoric.

Pozdrav od Roberta

Popravljeno . Popravil Robert
Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!