Hanzi Objavljeno Marec 12, 2002 Opozori Objavljeno Marec 12, 2002 quote: Hola! Jest bi sel tudi pogledat tisto trgovino, morda kar naslednjo soboto po FS #9. LP suzuki katera je ta sobota: 15.3. ali 22.3. ko so v planici skoki in bo guužžžžžžžžžžžžžvvvvvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! FS 8 preživeli dobrodošel FS 9 pri štajercih in FS 10 pri primorcih
suzuki Objavljeno Marec 12, 2002 Opozori Objavljeno Marec 12, 2002 Hola! Mislil sem soboto, 22. marca... ampak skoki... hja, ne vem... jest bi vseeno sel, saj na nase motorcke to ne bo posebej vplivalo - jest namrec ZELO nizko letim, uni pa skacejo bolj po luftu. Ce bo pa slabo vreme in bo treba z avtom, pol pa najbrz res sit... Se bomo se dogovorili, OK? Naceloma sem pa ZA. Morda se kdo? LP suzuki
Hanzi Objavljeno Marec 13, 2002 Opozori Objavljeno Marec 13, 2002 Dare misli iti z avtom ker ne misli krakov vilic in potrošni material v ruksaku nositi FS 8 preživeli dobrodošel FS 9 pri štajercih in FS 10 pri primorcih
Onim Objavljeno Marec 13, 2002 Opozori Objavljeno Marec 13, 2002 a mi prosim lahko kdo pomaga.... Povejte mi prosim naslov od hein-geriche v Grazu, po možnosti še to kako najlažje pridem do tja (Šentil, avtocesta....) Najlepša hvala. Lp, Onim p.s. sori če ta info že obstaja nisem probu "isci" GSF {Genuine Suzuki Fun}
Ice Objavljeno Marec 13, 2002 Opozori Objavljeno Marec 13, 2002 tukaj je karta do njih: http://www.hein-gericke.de/cgi-bin/catSing...9/SID=349911888 imas pa se moznost pogledati na online karti graz-a kje to je: http://www.graztourismus.at/ gkliknes na "willkommen in graz" - "stadtplan" - in v okence "suchbegriff" vneses naslov "Reiterweg 5". ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Luka Objavljeno Marec 15, 2002 Opozori Objavljeno Marec 15, 2002 A mogoce kdo ve do kdaj je stacuna v Beljaku v soboto odprta? Bye Luka
Ice Objavljeno Marec 15, 2002 Opozori Objavljeno Marec 15, 2002 do 12.00 sigurno,do 13.00 mozno; vsaj graz in dunaj sta do 13.00 odprta ob sobotah. se en info: gericke izda vsak mesec en "flyer" pocenjene robe,ki je tisti mesec znizana.to ni lanska roba,temvec iz letosnje kolekcije in je samo v enem mesecu znizana,potem pa spet normalna cena. npr. rokavice znizane iz EUR 102.- na 41.-!! bil danes v trgovnini in probal.mega.priporocam.ta ponudba velja do 03.04.2002.nekaj flyer-jev in katalogov prinesem danes v CE.kdor prej pride prej dobi. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Popravil/a - Ice dne 15/03/2002 ob 11:04:07
miki Objavljeno Marec 15, 2002 Opozori Objavljeno Marec 15, 2002 a obstajajo tudi elektronski flyjerji? Popravil/a - miki dne 15/03/2002 ob 11:41:41
marijan Objavljeno Marec 15, 2002 Opozori Objavljeno Marec 15, 2002 to tudi mene zanima-elektronska oblika lp marijan
Ice Objavljeno Marec 18, 2002 Opozori Objavljeno Marec 18, 2002 hmmm......ne vem,se nisem pogledal njihov HP.sem jih pa nekaj prinesel v CE,papirnatih namrec. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
suzuki Objavljeno Marec 20, 2002 Opozori Objavljeno Marec 20, 2002 quote: Dare misli iti z avtom ker ne misli krakov vilic in potrošni material v ruksaku nositi Hola! Kaj je sedaj? Sobota se bliza. Gremo ali ne??? Jest bi RES sel, pa ceprav z avtom... LP suzuki
hotschko Objavljeno Marec 20, 2002 Opozori Objavljeno Marec 20, 2002 quote: quote: Dare misli iti z avtom ker ne misli krakov vilic in potrošni material v ruksaku nositi Hola! Kaj je sedaj? Sobota se bliza. Gremo ali ne??? Jest bi RES sel, pa ceprav z avtom... LP suzuki hmmm... mene tudi zanima, imam par stvari za kupit. Suzuki, če boš imel prostor v avtu se prijavim za zraven, lahko pa gremo tudi z motorji (odvisno od vremena). hotschko
dane Objavljeno Marec 20, 2002 Opozori Objavljeno Marec 20, 2002 Evo Elektronski "fleyer". http://www.hein-gericke.de/shop2001/eurobi...ddabbc@37178601 Če pa mal poklikate dobite še kakšen zanimiv artikel seveda za dobro ceno. In tako vsak mesec kot pravi Ice. lp dane
suzuki Objavljeno Marec 20, 2002 Opozori Objavljeno Marec 20, 2002 quote: hmmm... mene tudi zanima, imam par stvari za kupit. Suzuki, če boš imel prostor v avtu se prijavim za zraven, lahko pa gremo tudi z motorji (odvisno od vremena). hotschko Hola! Bojim se, da je premalo zanimanja za moj avto in bo bolje, da gremo s cim manjsim (beri manj pozresnim). Se zmenimo cez dobro uro na Tromostovju. LP suzuki
FalcoR Objavljeno Marec 20, 2002 Opozori Objavljeno Marec 20, 2002 Jaz grem v soboto z avtom! Če se prišlepate do jesenic gresta lahko še dva z mano. LP, FalcoR
suzuki Objavljeno Marec 21, 2002 Opozori Objavljeno Marec 21, 2002 Hola! Jest sem takoj zato. Se kdo? Hotschko? LP suzuki
hotschko Objavljeno Marec 21, 2002 Opozori Objavljeno Marec 21, 2002 quote: Hola! Jest sem takoj zato. Se kdo? Hotschko? LP suzuki V bistvu sem za, razen če bo vreme lepo, bi šel pa vseeno raje z svojim enoslednikom. Kdaj bi pa pravzaprav štartali ?? hotschko Popravil/a - hotschko dne 21/03/2002 ob 11:27:20
FalcoR Objavljeno Marec 21, 2002 Opozori Objavljeno Marec 21, 2002 Kdaj pa odprejo? Ob 8.00 ali ob 9.00? Vreme zaenkrat pri nas slabo kaže (dež, oblačno), ni pa še mraza. LP, FalcoR
suzuki Objavljeno Marec 21, 2002 Opozori Objavljeno Marec 21, 2002 Hola! Prijavila sta se mi se Andro in Lencica. Meni je se (pre)hladno zjutraj, zato bi sli z avtom. Startali bi najkasneje ob 8 uri z Dobrove, da smo do 9 ure na Jesenicama... LP suzuki
FalcoR Objavljeno Marec 21, 2002 Opozori Objavljeno Marec 21, 2002 Lahko bi probali priti tudi malo preje, vsaj do 8.30 če je do 8.00 prezgodaj. LP, FalcoR
suzuki Objavljeno Marec 21, 2002 Opozori Objavljeno Marec 21, 2002 Hola! Se bomo naravnali na cim bolj zgodnjo uro. Se poklicemo, ko pridemo. LP suzuki
suzuki Objavljeno Marec 23, 2002 Opozori Objavljeno Marec 23, 2002 Hola! Danes smo se trije Motosvetovci (Andro, FalcoR in moja malenkost) s Falcojevim ocetom odpravili v to slavno trgovino. Zadeva je zglancana, speglana, relativno dobro zalozena, roba prihaja vsak teden, cesar ni lahko narocimo, veljajo cene iz vsem nam znanega kataloga, razen za posebne nakupe. Tokrat so to bili skornji, malce sportni a nepremocljivi (nekiTEX), ostalo je samo nekaj stevilk in barv, cena pa smesnih 75 EUR (polna cena 169 EUR). Ugodne so bile tudi spomladansko/jesenske nepremocljive rokavice (malce podlozene, niso za poleti), cena 39 EUR (znizana iz 89 EUR, ce sem si prav zapomnil). Nasi nakupi so bili kar uspesni, moram priznat, ceprav nisem kupil PSXovega Tracka, ker mi kroj nikakor ni bil prav . Ker je zadeva tako blizu, se nam splaca veckrat narediti kaksen izletek tja, saj lahko po nakupih zavijemo domov malce bolj naokoli - cez Nassfeld, Trbiz, Predil, Bovec, Idrijo... same krasne cestice . LP suzuki
motomanijak Objavljeno April 8, 2002 Opozori Objavljeno April 8, 2002 Mene zanima, ce gre kdo v bljiznji prihodnosti v HG v Graz ali pa Beljak pa bi bil tako dober, da bi mi prinesel eno luc. Glede na cene pri nas profitiram 50%. Hvala MM
klesch Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 Tele strani ni več. A ima kdo file slučajno shranjen? quote: Falco, Falco, Falco ... Na prvi strani v novici o odprtju trgovine je celo MAPA! http://www.motosvet.com/motonews.asp?Art_I...=306&M_ID=32002 N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=-
Pervy Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 quote: Mene zanima, ce gre kdo v bljiznji prihodnosti v HG v Graz ali pa Beljak pa bi bil tako dober, da bi mi prinesel eno luc. Glede na cene pri nas profitiram 50%. Hvala MM jaz bom sel v roku enega meseca verjetno, ti javim ko bom vedel (treba dnar zbrat)! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se