batzajla Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 zdej smo že mal offtopic,pa vseen-na LC4-ki sm si naredu puše in dvignu balanco za 2,5 cm-pozna se ogromno,manjka mogoč še en cm,pa bi blo super :)
black_rider Objavljeno November 12, 2005 Opozori Objavljeno November 12, 2005 Dokler HP2 napere vsako pomarančo, nimajo BMWjevci kaj kopirat pri KTMu. Kvečjemu obratno. Blato med rebri HPja ne vpliva na vozne lastnosti (ali pregrevanje mašine). Verjetno zato ne, ker je vodno hlajen in ne zračno kot si verjetno mislil ti :lol1: . In od kod tebi podatek, da je KTMov dvovaljnik lažji od HP2 :eek: ? Ne pozabi pri primerjavi tež upoštevati, da KTM navaja podatke o teži za suhi motor, BMW pa s tekočinami. To pa je kar nekaj kilogramov. hmmm... kolikor vem je HP2 hlajen oljno zračno... tk BTW :nono:
Noise Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 Konkurenca... http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2315
motolover Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Nemci jih že pridno kupujejo. Cena tam je 16.000€ povezava
motolover Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 Sem danes preveril pri Avto Aktivu in je bil pri nas eden že prodan. MPC je 4M in bodo v prodaji samo po naročilu za znane kupce. Na zalogi jih ne bodo imeli, bo pa spomladi en testen. :OK:
SiR Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 nekje sem zasledil, da ima beštija 175 kg suha ... sicer ne vem, če je res... jeba s to kvaliteto internet-informacij ... ga bi blo treba suhga zvagat
motolover Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 Točno, z vsemi tekočinami in gorivom ima 195. No, bencina je res samo 13l, samo vseeno je to lepa cifra. Ta, ki je bil prodan pri nas že ropota z Akrapovičem. Moj bi tudi, če bi ga imel
Noise Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 Točno, z vsemi tekočinami in gorivom ima 195. Si ga stehtal?
motolover Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 Ne, bi ga pa če bi bil v moji garaži. Info je povzeta po tovarniških podatkih. Me vzamete zraven v Tunis, če ga nabavim? Bi bil tank za gorivo dovolj velik ali bi moral nositi v nahrbtniku kakih 15l?
Noise Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 Ne, bi ga pa če bi bil v moji garaži. Info je povzeta po tovarniških podatkih. Me vzamete zraven v Tunis, če ga nabavim? Bi bil tank za gorivo dovolj velik ali bi moral nositi v nahrbtniku kakih 15l? Vzamemo, seveda. Sam ga moras dobiti do 15. januarja, ker gremo takrat v Libijo... :D :topic: Sicer pa.... 13 litrov je rahlo malo - a Touratech se ne dela vecjega? Je pa res, da so "ta male" bestije tudi s priblizno tako kapaciteto opremljene, tako, da bi ziher kaj nagruntali, no fuss. nekje sem zasledil, da ima beštija 175 kg suha ... sicer ne vem, če je res... jeba s to kvaliteto internet-informacij ... ga bi blo treba suhga zvagat Bolje zvagat polnega. Pa ne vem, ce je ravno internet kriv... bolj po moje proizvajalci, vsi, od prvega do zadnjega.
motolover Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 Če bi na težo gledal bi šel s trialom, ima celih 70kg, z gorivom pa 72kg. HP dobiš konec februarja, če ga zdaj naročiš, torej Libija z njim odpade. SIcer sem zanemaril malenkostne 4M, ki jih je treba imeti v nogavici. Koliko pa tvoj natehta z gorivom?
Noise Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 Če bi na težo gledal bi šel s trialom, ima celih 70kg, z gorivom pa 72kg. HP dobiš konec februarja, če ga zdaj naročiš, torej Libija z njim odpade. SIcer sem zanemaril malenkostne 4M, ki jih je treba imeti v nogavici. Koliko pa tvoj natehta z gorivom? Ne vem se, ker se zdaj nisem sel stehtat... moram res it, pa se par podobnih motorjev peljat na vago, ce so res v kategoriji, za katero trdijo, da so.
motolover Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 Za na ladjo teža res ni pomembna. Samo tale HP me pa res mika, mogoče... :hmm: Je pa 1M dražji od KTMa, kar tudi ni zanemarljivo.
simonsi Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 Na tehničnem ti itak še težo motorja na obeh oseh zmerijo. Pol pa še vprašaš strica na motorju kolk ma kil pa je :)
Kölm Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 Samo tale HP me pa res mika, mogoče... :hmm: Je pa 1M dražji od KTMa, kar tudi ni zanemarljivo. Zakaj pa ne bi kupil, če maš preveč dnarja ? Milijon gor al dol. Verjamem, da je to u redu motor, sam ne bo me pa noben kurac na tem svetu prepričal, da je vreden svojega denarja.
SiR Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 Verjamem, da je to u redu motor, sam ne bo me pa noben kurac na tem svetu prepričal, da je vreden svojega denarja. Dokler ti drugih ne prepričuješ, da ni vreden, je vse okej...
motolover Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 XR so bile prodane kakšne tri. Ne vem, mogoče se je ljudem zdela cena previsoka. Dobra kombinacija je, da nabaviš XR in zraven še feltne za supermoto. Da ne bomo preveč off, to delajo tudi z Bmw HP2.
Zdrawc Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Malo lepša luč za HP2 by Touratech, več tukaj
Špilferderber Objavljeno Januar 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 (popravljeno) Malo lepša luč za HP2 by Touratech, več tukaj pa "Yamaha WR250 Wannabe" :devil: za primerjavo: Popravljeno Januar 10, 2006. Popravil Špilferderber
Zdrawc Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Meni je Doppelscheinwerfer varijanta dosti bolj všečna :yes:
Zdrawc Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 so inglišmeni kar pri denarju, da toliko BMWjev pokupijo .) V Angliji je največ motociklov prodal nemški BMW,
batzajla Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 sm sedel na njem v padovi...jah tko no,balanci fali sam kšn centimeter ali dva,to ni panike...bl me je motil to-bi hotu nogo stegnit naprej,pa brcneš v cilinder :slap: :D
jupiter Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Dobra kombinacija je, da nabaviš XR in zraven še feltne za supermoto. Da ne bomo preveč off, to delajo tudi z Bmw HP2. Evo še BMW-jevo verzijo zgoraj povedanega: BMW "S t r e e t F u n B i k e" :photo:
black_rider Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Če boste ta posnetek dobro pogledali- boste opazili HP2 supermotarda- nekaj sekund, pa vseeno :D http://video.google.com/videoplay?docid=-5...rmotard&pl=true
MoDuS Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 S profila daleč najlepši supermoto :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se