Fritz Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 PM.Drugače bodo naju začeli imeti za čefurja. To itaq, če sta pa Štajerca :evilgrin: :P
Stuntman Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Vii ste kao neki ultra europejci... .Pa vi lepotci grmani najlepši arici na svetu, Gospod HITLER je SLOVANE tut hoto izbrisat, aja oprosti vi niste slovani.. Vi ste vsi nova kategorija ULTRA-MEGA-SUPERDUPER-EUROPA!To svaka vam čast, poglejte si lepo Mamo Slovenijo in bote vidli Europo.. ja mogoče čez 1200 let...Meni je prav smešno....Francija, Nemčija, Švica, Španija, Belgija, Anglija.. se vidite tu not?Če se potem niste Slovenci ampak niste NIČ!.. pa ne zarad tega kr nočete bit balkanci, ampak če že balkanci nismo te NIČ nismo..rajši nisem nič kod pa da se štulim gor.. Še enkrat vam povem vsem germanom ko ste tu, gospod Dolfa ni bil tak prijazen in od njega se lahko edino naučimo SPOŠTOVAT SVOJO DRŽAVO.. kr če se bote menli o strojanih potem smo mi tut strojani kr je nas tut kuro... aja se opravičujem tega niste vedli..Lobo ti si lahko tut učbenik nabaviš...Brezvezni ste nekaj se kregate.. kolko se od vas sploh zaveda da je SLOVENEC.. in če bi se to zavedali potem vam nebi blo težko odločit(če že morate) med Balkanom in (svežo) Europo..kjer nakoncu koncev sploh nismo tak zaželjeni ali?... dvolj mate kreganja.. Če že morate komentirat toti post, te ga dajte vsaj pametno.. Pa še nekaj jaz sem ŠTAJERC.. sem čefur?, POTEM takem hočem bit ĆEFUR.. kr sem bolj ponosn na svojo Štajersko kot na vas.. Lobo ti ne spadaš med moje privržence.. vseeno mi je kaj si mislite Štajerska bo tak enkrat samostojna hahahahahaha :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) Pa še nekaj jaz sem ŠTAJERC.. sem čefur? Ja! Pa še pijanec zapovrh. Pa sigurno po čebuli pa švicu smrdiš. Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil vapotek
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Ja! Pa še pijanec zapovrh. Pa sigurno po čebuli pa švicu smrdiš. pa samo ene zokne ma, pa še tiste šele vsak tretji dan obrne naokoli
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 js hočm bit tut tak :worship: Sicer zastopim tvojo željo, ampak žal ne bo šlo, ker si navadni žabar.
maus Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) Sicer zastopim tvojo željo, ampak žal ne bo šlo, ker si navadni žabar. hehehe... greška u koracima... pogrešio si :whistle: rojen Ptujčan :krneki: Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil maus
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 rojen Ptujčan jezus kristus, to je šele katastrofa!!!! :P
maus Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 jezus kristus, to je šele katastrofa!!!! :P Štajerski dečki so ob rostvu razseljeni po ceumu svetu... na znak se prebudimo iz spanca in pričnemo akcijo :krneki: panenubenmutopovedat :whistle:
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 js hočm bit tut tak :worship: par zoknov si kup :P
maus Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 par zoknov si kup :P sj mam bele.. debele.. bomažne..pa NAJK piše s strani. :whistle: ..sam kolićk ne dobim nikjer :closedeyes:
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Štajerski dečki so ob rostvu razseljeni po ceumu svetu... na znak se prebudimo iz spanca in pričnemo akcijo :krneki: Neke sorte čefurski kandidati... :krneki:
maus Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 a pol sm lahko vsaj ćefurski kandidat :o... prosim prosim prosim :worship:
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 a pol sm lahko vsaj ćefurski kandidat :o... prosim prosim prosim :worship: Ok, naj ti bo, ker si pač ti... Pošlji mi svoj naslov in 500 eurov za članarino. Člansko dobiš po pošti.
maus Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Ok, naj ti bo, ker si pač ti... Pošlji mi svoj naslov in 500 eurov za članarino. Člansko dobiš po pošti. evo že pošiljam... če ti ni odveč mi pošlji nazaj 75 € saj sem dal v koverto bankovec za 575 €... to je nova serija, ki sicer še ni uradno v prodaji, ampak bo kmalu... pa še numizmatično vredost bo imel, saj je številka bankovca MAUS000001. Še enkrat hvala za vse... glavn da bom ratu ćefur.. ostalo itak ni več važno :worship:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Ok, naj ti bo, ker si pač ti... Pošlji mi svoj naslov in 500 eurov za članarino. Člansko dobiš po pošti. Pol pa jst pošljem 250 EUR ker sem primorc , a drži? :naughty: Slika je barvna ali črno bela?
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 evo že pošiljam... če ti ni odveč mi pošlji nazaj 75 € saj sem dal v koverto bankovec za 575 €... to je nova serija, ki sicer še ni uradno v prodaji, ampak bo kmalu... pa še numizmatično vredost bo imel, saj je številka bankovca MAUS000001. Še enkrat hvala za vse... glavn da bom ratu ćefur.. ostalo itak ni več važno :worship: Kurc, nimam 75€. Ti bom dal 5€ popusta in ti jih vrnil 80. Mam pa samo 2 po 25 in 4 po 7 pa pol. Bo OK? Slika je barvna ali črno bela? Vseeno kakšna. Tisti ki jo bo videl, bo itak hin od smeha. :P
GREY WOLF Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Pol nč slik, pošljem samo eurote.Mi boš lahko zamenjal 1000 EUR, ko pošljem? nimam drobiža.
vapotek Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Pol nč slik, pošljem samo eurote.Mi boš lahko zamenjal 1000 EUR, ko pošljem? nimam drobiža. Mater ej, ti se pa res nič ne znajdeš. Na pol ga vtrgaj, pa bo glih 500. ;)
GREY WOLF Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Mater ej, ti se pa res nič ne znajdeš. Na pol ga vtrgaj, pa bo glih 500. ;) Sem mislu, ma se bojim da ti večjo polovico pošljem... :worship:
Stuntman Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Alo vapotek to ni fer, ti si co-founder od tega kluba... Oz po domače blagajničar, nič popustov davat sploh pa ne Ljubljančanom pa Primorcem..
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Vii ste kao neki ultra europejci... .Pa vi lepotci grmani najlepši arici na svetu, Gospod HITLER je SLOVANE tut hoto izbrisat, aja oprosti vi niste slovani.. Vi ste vsi nova kategorija ULTRA-MEGA-SUPERDUPER-EUROPA!To svaka vam čast, poglejte si lepo Mamo Slovenijo in bote vidli Europo.. ja mogoče čez 1200 let...Meni je prav smešno....Francija, Nemčija, Švica, Španija, Belgija, Anglija.. se vidite tu not?Če se potem niste Slovenci ampak niste NIČ!.. pa ne zarad tega kr nočete bit balkanci, ampak če že balkanci nismo te NIČ nismo..rajši nisem nič kod pa da se štulim gor.. Še enkrat vam povem vsem germanom ko ste tu, gospod Dolfa ni bil tak prijazen in od njega se lahko edino naučimo SPOŠTOVAT SVOJO DRŽAVO.. kr če se bote menli o strojanih potem smo mi tut strojani kr je nas tut kuro... aja se opravičujem tega niste vedli..Lobo ti si lahko tut učbenik nabaviš...Brezvezni ste nekaj se kregate.. kolko se od vas sploh zaveda da je SLOVENEC.. in če bi se to zavedali potem vam nebi blo težko odločit(če že morate) med Balkanom in (svežo) Europo..kjer nakoncu koncev sploh nismo tak zaželjeni ali?... dvolj mate kreganja.. Če že morate komentirat toti post, te ga dajte vsaj pametno.. Pa še nekaj jaz sem ŠTAJERC.. sem čefur?, POTEM takem hočem bit ĆEFUR.. kr sem bolj ponosn na svojo Štajersko kot na vas.. Lobo ti ne spadaš med moje privržence.. vseeno mi je kaj si mislite Štajerska bo tak enkrat samostojna hahahahahaha :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: hehe, načeloma se strinjam, lahko pa bi bolj na nivoju ta post napisal, ker zdaj še bolj tile močvirniki mislijo da smo neki pijanci pa delikventi :D
Lobo Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Vii ste kao neki ultra europejci... .Pa vi lepotci grmani najlepši arici na svetu, Gospod HITLER je SLOVANE tut hoto izbrisat, aja oprosti vi niste slovani.. Vi ste vsi nova kategorija ULTRA-MEGA-SUPERDUPER-EUROPA!To svaka vam čast, poglejte si lepo Mamo Slovenijo in bote vidli Europo.. ja mogoče čez 1200 let...Meni je prav smešno....Francija, Nemčija, Švica, Španija, Belgija, Anglija.. se vidite tu not?Če se potem niste Slovenci ampak niste NIČ!.. pa ne zarad tega kr nočete bit balkanci, ampak če že balkanci nismo te NIČ nismo..rajši nisem nič kod pa da se štulim gor.. Še enkrat vam povem vsem germanom ko ste tu, gospod Dolfa ni bil tak prijazen in od njega se lahko edino naučimo SPOŠTOVAT SVOJO DRŽAVO.. kr če se bote menli o strojanih potem smo mi tut strojani kr je nas tut kuro... aja se opravičujem tega niste vedli..Lobo ti si lahko tut učbenik nabaviš...Brezvezni ste nekaj se kregate.. kolko se od vas sploh zaveda da je SLOVENEC.. in če bi se to zavedali potem vam nebi blo težko odločit(če že morate) med Balkanom in (svežo) Europo..kjer nakoncu koncev sploh nismo tak zaželjeni ali?... dvolj mate kreganja.. Če že morate komentirat toti post, te ga dajte vsaj pametno.. Pa še nekaj jaz sem ŠTAJERC.. sem čefur?, POTEM takem hočem bit ĆEFUR.. kr sem bolj ponosn na svojo Štajersko kot na vas.. Lobo ti ne spadaš med moje privržence.. vseeno mi je kaj si mislite Štajerska bo tak enkrat samostojna hahahahahaha :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Ali si ti pismen? Daj mi citiraj kje sem napisal, da se ne štejem za Slovenca ampak da sem neki Arijec, Nemec, Francoz ali kaj si že vse napisal. Zgodovino se bom moral učit? A bi mi ti mogoče dal kakšne inštrukcije? Mi prosim pokažeš kje je napisano, da je Hitler imel namen iztrebiti Slovence? Pa ne nekih učbenikov za osnovno šolo naprej vlačit. Pokaži mi to v gradivu za študij zgodovine. Po eni strani se omladinci pizdite kako je bil komunizem slab, kako so lagali ljudem, ... po drugi strani pa vam zmerom prav pride njihova propaganda in potvarjanje zgodovine.
HHV Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 ..., Gospod HITLER je SLOVANE tut hoto izbrisat, aja oprosti vi niste slovani. ... Hitlerja nazivaš z gospod? Ali ti manjka najosnovnejše izobrazbe, da bi vedel kaj naziv gospod pomeni, ali pa si ravno ti tisti in tak, kot tu drugim očitaš. Tako Nemška kot Balkanska zgodovina je krvavo pokazala svoje. S tem da je Balkanska izkušnja mnogo bližje in po tvojem tolmačenju o Balkanskem "bratstvu" še bratomorna. Najslabše od najslabšega. Cigani katere že omenjaš, pa so v večini vedno izbrali napačno stran. In potem tudi svoje pokasirali. Vse se plača, vse se vrača! Pridružitev Slovenije Evropi pa je suverena odločitev za skupno sodelovanje. Lahko bi se odločili tudi drugače, a še vedno bi bila samostojna odločitev, katere ni primerjati z barbarskim pobijanjem in prisvajanjem na Balkanu pred enim samim desetletjem. Če želiš biti Balkanec in čefur, seveda, izvoli. A ti priporočam da se preseliš v kraje kjer boš enak med enakimi. Kar malo južneje od Štajerske, čez Kolpo ali še malo dlje. A se po drugi strani bojim, da se tudi tam ne boš našel. Take buče namreč ponavadi flancajo ravno taki, ki bluzijo povsod in se repenčijo da so glavni. Pa se nikjer ne najdejo in jih nikjer ne marajo. Tudi doma ne. Je pač potrebno še kaj drugega početi kot le gobec otresati in se nad druge postavljati. Res si Čefur!
HHV Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 ....Francija, Nemčija, Švica, Španija, Belgija, Anglija.. se vidite tu not?Če se potem niste Slovenci ampak niste NIČ!.. pa ne zarad tega kr nočete bit balkanci, ampak če že balkanci nismo te NIČ nismo..rajši nisem nič kod pa da se štulim gor.. . od njega se lahko edino naučimo SPOŠTOVAT SVOJO DRŽAVO.. ... kolko se od vas sploh zaveda da je SLOVENEC.. in če bi se to zavedali potem vam nebi blo težko odločit(če že morate) med Balkanom in (svežo) Europo..... Pa še nekaj jaz sem ŠTAJERC.. sem čefur?, ... vseeno mi je kaj si mislite Štajerska bo tak enkrat samostojna... Ti si res omejen z nacionalizmom in potrebo, da te nekdo vodi. Si se od maminega seska že odtrgal, ali še vedno rabiš njeno krilo za hojo po svetu? Zavedanje svojih korenin spada v srce in ne na gobec! Razdeljevanje ljudi po izvoru pa je danes v modernem prepletajočem se svetu navaden kretenizem. In opevanje Balkana s svojo nedavno krvavo zgodovino kaže le na revnost duha. Obnašanje čefurjev po ulicah, mahanje smrkave napihnjene mularije z dvema ali trema prstoma in ovešanje s fašističnimi simboli z juga in nabijanje taiste glasbe je zame poden od podna. Namesto, da bi rekli bobu bob, poskušali poravnati krivice in kaznovali krivce, se repenčijo in silijo svoj edini prav drugim pod nos. Jok bato, ne bo šlo!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se