Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih vozenj

Gregs

Priporočene objave

....pa bil zdele na Wayskih, nobenga motosvetovca, grem še enkat nazaj na dva pira.....Upam, da Lucky pride....Madonca, same mimoze.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bladzo kaj si ti vozil srebrnega Fazerja? Drgac pa je blotam od 14h naprej zelo lepo vreme.....skoda dezja prej! Najbolj se mi je smilu motorist iz Celja (CBR 900 RR) ki je cakal v najvecjem nalivu na bencinski v Sežani....in reku da sploh ni vedu da bo dez ;), iz Celja je pa kar dolga...pa ga ni blo za prepricat naj skoci do Grobnika....in se je obrnu...skoda res skoda da sonce ni namenilo pozornosti Grobniku malo prej.....drgac pa Ghost, IKE in Bladzo (co si vozu Fazerja) svaka cast! (Te sem vidu za druge ne vem vse kdo je bil dol :()

Uzivajte pa srecno voznjo!

Racing

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.....no, bil še enkat na Wayskih, pa srecal Bladzota pa Ancko, zal, ze v odhajanju, tko, da sm ostal sam samcat....

Pa drugic, dva pircka pa le spil....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Bladzo kaj si ti vozil srebrnega Fazerja? Drgac pa je blotam od 14h naprej zelo lepo vreme.....skoda dezja prej! Najbolj se mi je smilu motorist iz Celja (CBR 900 RR) ki je cakal v najvecjem nalivu na bencinski v Sežani....in reku da sploh ni vedu da bo dez ;), iz Celja je pa kar dolga...pa ga ni blo za prepricat naj skoci do Grobnika....in se je obrnu...skoda res skoda da sonce ni namenilo pozornosti Grobniku malo prej.....drgac pa Ghost, IKE in Bladzo (co si vozu Fazerja) svaka cast! (Te sem vidu za druge ne vem vse kdo je bil dol :()

Uzivajte pa srecno voznjo!

Racing

Ja res sm vozu srebrnega Fazera.

lp

puuuuuuuuuniiiiiiiiiim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Opis mojega današnjega dne:

Ob 15ih se končno spravim iz stanovanja in ob pol štirih sem na wayskijih. Ker ni bilo nobenega znanega, pokličem Tadeja in pravi naj pridem na Poček, da lahko odpeljem eno rundo z BMWjem pod Stanovnikovim vodstvom. Jaz pa ne bodi len in proti Postojni. Ob pol petih sem bila že tam in po tem ko sem mal zatežila, če se lahko peljem, so mi rekli, da bom najbrž lahko v zadnji rundi ujela kak motor. In res. Smo se mal zapeljali po makadamskih cestah. Nekaj smo poskušali delat ene vaje, pa mi niso lih prau preveč ratovale. Ampak vožnja čez teren je pa bila mega. Kljub temu, da so roke na koncu kr ornk bolele. Stoje pač ni moj preveč pogost način vožnje. No, Climber je popokal še preden sem šla na vožnjo. S Tadejem pa sva po koncu šla skupaj nazaj proti ljubljani in še enkrat na Wayski. Tokrat je bilo nekaj folka in tut nekaj forumašev je bio prisotnih (Einherjer, Strom, Horjotov sin, Marja). Ampak te reči mi nekak ne sedejo, tko da sm šla kr hitr domov.

jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

končno lahko tudi jaz kotiram v tej temi

včeraj sem prvič spravil na cesto svojo yamaho TTR, na frišno registrirano, motor popolnoma nov, tako se mi je mudilo, da sem pozabil registracijo gor namonterat- to sem ugotovil in skoraj že iz stanežič pičil nazaj proti bežigradu...

namontiral tablico in- zviz naprej

ena ženska je z temno Arico twin rovarla po mestu, da jo je bilo prav užitek gledat

res je fina motoristična perspektiva prometa..gužve, ampak to že tako veste, jaz sem pa res čisto mlečen v temu

ahahahahah se mi smeji

-ex suz. present yam.-

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja toti dež nam je pošteno zagodel, vendar smo na koncu le prišli na svoj račun. Posebno zanimiv občutek na mokri pisti!!! Oprijem neverejeten, samo občutek predvsem pri zaviranju pa noro zanimiv. No pa motor ni niti enkarat zdrsnil, niti nakazal ni, da bi hotel kam po svoje, no saj pri 1.55 ni bilo za pričakovat da bo. Sicer pa za prvič na mokri stezi je bilo kar OK. Ko se je pa posušilo, pa itak vse po starem. Komaj čakam 12.06.2002 in upam, da bo vreme OK. Pričakujem, da bo motosvetovcev malo več prišlo, kot pa sedaj, no OK malo je deževalo, pa kljub temu je bilo OK.

Se vidimo na cesti, no ja bo treba malo gume šparat, zatop upam da bo do 10.05. vsaki dan dež!!. HEHEHEHEHE malo šale !!!

Go in peace!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, samo to bi rada povedala,da tura do Bohinja in čez Soriško planino je mega. Vendar je enduro skoraj obvezna oprema, saj je na vrhu Sorice kak kilometer makadama, na soriški strani pa je en čas tako zdrapana cesta, da skor ne veš če je to še asfalt al je mogoče samajama.

Ampak bomo še šli, upam, samo, da mi naslednjič ne bo več treba pred dežjem bežat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bo Gregs prijavil NAJ turo....

V soboto zvecer, ko sva z ... obiskala nase najljubse mariborcane, sem se vsedel na Furyevo RSko.... Priznam... sram me je... v hlacah na rob in kratki srajci... brez zascite... edino celado mi je posodil... pa sem jo malo stisnil po cesti, vse skupaj za kaksne kilometer, dva... Ampak ljudje, povem vam, da je ta majhna, na oci krotka zvalca, tako brutalna, ko pride do 8500 obratov, da je neverjetno! Butne ko sus! Pa samo 250 ccm ima.... Fury, se priporocam se kdaj, ampak takrat, ko bom v motoristicni obleki.... pa gremo na kaksen ovinek.... Lavamund, recimo... HVALA!

----------------------------------

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto zjutraj smo se zbrali pri zastopniku za BMW motorna kolesa, jih zadolzili in se z njimi v spremstvu ljudi iz Avto Aktiva odpeljali na grad Prestranek. Tam nas je ze cakal narezek in jutranja kavica. Ko smo se okrepcali se je pripeljal Miran Stanovnik.

Na voljo je bilo 10 novih motorjev BMW R 1150 GS, od tega dva modela Adventure. Zacelo se je vpisovanje za terensko voznjo po vojaskem poligonu Pocek. V prvo skupino sta se poleg novinarjev uvrstila se Climber in Fisherman, midva z Darkom AF1 pa sva padla v drugo. Sledila je ura in pol cakanja, da se je vrnila prva skupina. Evo in pridejo! Tisti lepi novi motorji so vsi blatni, nekateri malo potolceni, Fisherman in Climber presvicana do konca.

Stanovnik napove odhod druge skupine in gasa. Ko smo zavili s ceste na poligon - na makadam, smo se ustavili, Stanovnik je se enkrat preveril, ce smo res vsi izklopili ABS. Nato je razlozil prvo vajo. Ta je potekala tako, da smo pri priblizno 50 - 70 km/h blokirali zadnjo kolo in motor lovili, tik preden si se ustavil, si pa spet navil gas in si lovil zanji konec, nato pa spet zavirnje. Tako smo prisli do enega lepega nasutega peska, kjer smo vozili v krogu, tako, da si blokiral zadje kolo (obracal si kot z rocno pri avtu), ko si pa ze skor odletu, si pa navil gasa in je slo ful na posrek. Nato smo vozili v krogu tako, da si z desno nogo stopil na levo stopalko in vozil v desni krog. No nekateri so krasno padali, se dobro, da je bil pesek mehak. Ko smo dobili malce filinga za motor, smo sibali za Stanovnikom po kolovozih sirom poligona. Sledila je voznja v strm kalnec po ful razriti potki. Motor je premetavalo levo in desno ter malce po zraku, zadnje kolo se je vrtelo v prazno. Priznam, da sem dal vse od sebe, da sem lahko dohajal kolono. Na vrhu klanca pa presenecenje: motor je bilo potrebno na zelo ozkem in blatnem delu obrniti. Pa so spet eni padali. Sledila je se hitra voznja nazaj. Stanovnik je stoje pri brzini okoli 100 km/h in vec vozil makadamske ovinke na posrek, mi pa za njim. No potem je pa enden prevec priletel v ovinek, se usral in pritisni zandjo bremzo do konca. Uzgal je, da je bilo veselje. Motor je drajsal in se vrtel po cilindru, voznik je testiral drsnost usnjenih hlac, mi zadaj smo pa bremzali in odvili v travo, da ga nismo povozili. Pri voznji nazaj do gradu, smo nekateri se malo zavili v blatne tankovke kolesnice....ful dobr pa tudi ful usrano! Po ciscenju kombinezonov, so nas pocastili se s kosilom. Na zadnjo voznjo je prisla se Macica, ki pa je na zalost, zaradi casovne stiske odpeljala krajso - bol na easy progo. Proti veceru smo se utrujeni odpravili v Ljubljano (valjda da cez Ride), eni smo sli se v Zalog na motozbor od Wayskijev, kjer so Sausages zgali odlicen rok, pa tetice from Ukraine so odplesale....

Nedelja je bila dezevna, tako je BMW pocival v garazi, no pred eno uro sem ga opeljal nazaj v salon. Ko sem se nazaj iz salona odpeljal s svojo XJR, sem imel obcutek, kot bi se vozil na minimotu.

Res lepa hvala BMW-ju, da je organiziral tako soboto s terensko voznjo z instriktorjem (puscavskim lisjakom). In upam, da tole berejo tudi v AS Domzalah, DKS Mariboru, Delta Teamu Krsko, aja pa pri Mihxxxxxelixxxxcevih,....

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Tokrat je bilo nekaj folka in tut nekaj forumaąev je bio prisotnih (Einherjer, Strom, Horjotov sin, Marja).

Pa Zoolo, Viragica, Desmo, Lucy, Stari faker,....

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

... In upam, da tole berejo tudi v AS Domzalah, DKS Mariboru, Delta Teamu Krsko, aja pa pri Mihxxxxxelixxxxcevih, ....

... če bodo slučajno Mihxxxxxelixxxxcevi organizirali kaj podobnega na Počeku, potem hočem jaz stestirati ELECTRA GLIDE ... samo se bojim, da bodo zahtevali, da morajo biti vozniki v večernih oblekah, kravatah in plesnih čevljih ... da se namreč nebi kdo v kakšnem motorističnem kombinezonu usedel na HD ...

lp Easyrider

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

S Horjotom, Metalbike-om in Horjo-mlajšim odšli nabirat SMOT pike. Pred Kranjsko goro nas je začelo močiti in ni bilo izgledov da bo kaj bolje.

Obrat nazaj proti Ljubljani. Jaz domov, ostali preko Škofje Loke na primorsko stran poskušat srečo tam.

lp RAN

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sva jo s Climberjem uzgala na Crnivec in to sele ob 19:00.... Do tja sva prisla, ampak posteno povedano: niti en ovinek nisem speljal tako, kot sem ga navajen, dvakrat je bilo malo zdrsa, enkrat pa toliko, da sem skoraj vzgal. In to pocasi... Pa venomer gas-bremza, nobene tekoce voznje... Res, nisem bil v obcutkih danes.... Bi bilo bolje, da sploh ne bi sedel na motor...

V sredo bo bolje... upam....

----------------------------------

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Popravil/a - Gregs dne 28/05/2002 ob 00:29:40

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimivo, Gregs. Tudi sam sem imel podobne občutke, ko sem po službi peljal virageca na servis, da mu zmontirajo alarm. Lahko bi rekel, da sem vozil povsem brezglavo in brez občutka. Prehitevanja so bla pa itak na meji za v umobolnico. Zgleda, da je bil dan napet - danes pa itak vidimo zakaj.

Burn to be wild

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj lovely vožnja na Jezersko (da ne bo kdo rekel, da samo v taspodnje topice svinjam, čeprav je v bistvu res ). Na hitro zbrana skupinica šestih kompanjerosov, rolanje po mojem okusu, družba enako. Nazaj grede postanek na kmečkem turizmu UDI, znanem po svoji gostoljubnosti in domačih dobrotah (v Trzinu zaviješ desno, prav pri tabli Petrol, ne moreš zgrešiti). Košček poti sem s strahom in ponosom upravljal Klimbrovo galejo, Klimbra, hvala za izkazano zaupanje . Gloriozen prihod na 3M in prisrčno srečanje s Pupo, manjšo skupinico Slonov in krotilcev vseh velikosti in spolov, na moje veliko veselje s prijazno žleht Natasho in v komaj zaznavno tančico melanholije ogrnjenim Robicopom, oprostite da vseh ostalih ne naštevam, CJD in EMŠO že delata svoje. Grande finale v prijetnem ambientu Twina (ki v veliki meri botruje mojim današnjim težavam pri fokusiranju), ne vem ali bo table-dance odslej tam na sporedu vsako sredo in še manj vem ali je vsem Ukrajinkam zares ime Irina ali se samo šalijo.

PEPE & skoraj vendar

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vceraj sem naredil en mestni krog. Najprej skozi mesto na 3M, tam parkiral, srecal Motosvetovce, pojedel sladoled, debatiral s kolegi, predvsem pa gledal djevojke u ljetnim haljinima in cedil sline. HUDO!!

Ob 21. uri je sledila voznja v Twincka na cevapcice, eni tipcki so spredaj vozili Supermoto po prvem biciklu, Iztok pa svojega po tazadjem. Padlo je par rund cevapov, potem pa je prisla ena iz Ukrajine, ki je odvrgla ljetne haljine (Kekec majke ti, zmeraj se vsedes v prvo "ta dobro" vrsto!). No po 23. uri pa smo jo z Udijem, Krotilcem slonov & lady mahnili se v Londona, da smo pozdravili se druge motosvetovce.

Ko sem se ob polnoci vracal domov, je bilo na 3M se deset motorjev.

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jezersko.......dokaz,da turisti in ovinkarji čist lepo skupaj funkcionirajo.

3M.............končno spet v starem sijaju.....to je treba ohraniti!!!

TWIN...........No coment,čevapi se še danes predelujejo.....zaradi obilice čebule moral prespati noč vsaj 1m stran od boljše polovice,drugače udarec v rebra.....ajajajjjjj me vse boli!!!!

BTW.....Pepe....suzika je pa res taprava,vodljiva,nežna in seveda ukročena deklica.Dobro si ti njo zrihtal......ma kaj zgubljati besede......tudi leta izkušenj nekaj pomenijo-krotitve mislim hahahahahaaaaa

Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj sem se po daljšem času spet odpravila na eno malo daljšo solo vožnjo. Ker pred HMC ni bilo nikogar, sem kar sama zavila v smeri Idrije. Vendar me je kmalu po Kalcah ujel dež. Pa sem si rekla, da ne bom silila v nesrečo in obrnila. Smer: Štajerska. Ampak nazaj v Ljubljano pa res ne. Bladzo že ne bo govoru, da delam sam kroge po obvoznici.

Torej: Unec-Rakek-Ribnica-Kočevje-Dvor-Trebnje-Sevnica-Trbovlje-Prebold-Tuhinjska dolina-3M. 320 km. Vmes postanek v Mokronogu na kosilu, V Trbovljah sta mi menda mahala Gregs in Bladzo, ampak jst nč vidla. Sem se že tako veselila tistih rid, da nisem gledala ne levo ne desno. In moj občutek me ni varal. Ves čas do Prebolda me je spremljalo oblačno, žalostno vreme. Ko pa sem zavila iz sence, me je pozdravil tak sonček, da je bilo kar veselje. Edini problem je bil, ker mi je potem ves čas svetil direkt v oči . No, v Trzinu sem potem dohitela našo odpravo na Jezersko (Klimbra & Co.) Skupaj smo obiskali kmečki turizem Udi (Copyright by Pepe), potem pa na 3M. Pol pa še v Londona.

Yesssss. Mega dan.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mačica, na Gorenjskem pa skoz sonce in toplo. Turica LJ-Jesenice, Srednji vrh nad Martuljkom (obisk nečaka v šoli v naravi), nazaj pa čez Blejsko dobravo, Bled (obvezne kremšnite) in v OLP. Ker do 21h ni bilo nobenega motosvetovca, lepo počasi domov k ženki. Ampak lepa furica je bila pa vseeno!

Lojzi ma vas rad

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj opravil delovno poslovni izlet na Obalo in nazaj. Ampak življenje ni gladko in zato tudi ta izlet ni bil tako, gladek, kot je bilo zastavljeno.

Zjutraj napovedal mrk iz službe in ga tudi udejanil, en tak lep, popolen mrk.

Odfrlel na izpitno komisijo dvigniti potrdilo o neomejenem Aju. Se moral postaviti v vrsto, iti po koleke in še enkrat v vrsto. Prejel drago (v fizičbem in v metafizičnem smislu) potrdilo, se usedel v avto in vrgel še en ljubkujoči pogled na potrdilce. Šok. Datum rojstva narobe zapisan. Zadnji številki letnice zamenjani = 9 let mlajši. Nazaj k tetici, podal reklamacijo. Poskušala je zadevo popraviti v državnem računalniku, vendar me ta ni hotel nazaj postarati in smo potem ugotovili, da nekje še leži dobri stari pisalni stroj in tipk-tipk in žig in podpis in zopet sem bil v svojih letih. Pol ure zamude.

Nič hudega, če ne bi bil dogovorjen s predrago mi zavarovalničarko, ker sva se dogovorajala cel teden in sva komaj našla prosto luknjo v urniku obeh. Na brzino sva izpolnila vsak svoje, ona polico, jaz čeke in frrrr domov, avto zamenjati za motorciklina.

Lepljenje. Se postavil v napačno vrsto. Ko sem stal v napačni vrsti, je bilo pravo okence, za katerega pa nisem vedel, da je pravo, prazno, ko sem ugotovil, da je nekaj narobe in ko sem se prestavil, je bilo pa pred pravim okencem že nekaj ljudi, imenovanih stranke. Murphy pač. Me je pa stric preglednik vzel naprej mimo vrste, mu je bil všeč svetleči se motorciklinček. Pa malo klepetava kao je fajn in drago in oh in sploh, ko se končno le skloni in pogleda številke in izdavi, da je nekaj narobe. Da se homokolobocija in tisto, kar je urezano na motorciklina ne skladata. In se res ni skladalo, sem se sklonil tudi sam. Skoraj teden dni je stalo v garaži, pa nisem šel preverjati. Za ta denar se mi je zdelo edino možno, da je vse v redu. To je dobra stran nalepk. Po starem, recimo pred letom dni, bi šel motorciklina registrirati samo s papirji. Po treh letih, na prvem tehničnem bi bila pa hec in šok toliko večja.

Poparjen zajahal motorciklina in hajd k ljubemu mi lokalnemu trgovcu. Teatralen vstop v stilu kaj za ena jajca ste mi prodali. Telefoni sem, telefoni tja, po eni uri ugotovili, da je prava homologacija v LJ. To ni slabo, a moje zavarovalničarke danes ni več, na polici pa napačne številke. Odkokodakal na upravo zavarovalničine izpostave, kjer so mi čez na roko popravljene številke pritisnili žig.

Nazaj k lokalnemu trgovcu. Prvotno sem mislil na pot kar s tablico od Gilerce, pa če imam vse pristojbine in zavarovanja plačana in nalepko gor, bi se z morebitnim policajem dalo kaj zmeniti. Ker vsega tega ni bilo, mi je lokalni trgovec dal preizkusno tablico. In sva nalimala karton na rit in hajd v LJ po homologacijo in carinsko deklaracijo. Vožnja prijetna, promet zmeren, hitrosti zaradi utekanja omejene.

Pobasal deklaracijo in homologacijo in naprej po stari cesti na morje. Kačje ride prazne, ne motoristov, ne policistov in ne avtomobilistov. Motorček lepo pada v ovinke, vsaj za moje pojme, gume obrisal za 2 cm od roba. Za prvič, zame in za gume z 150 km kar v redu.

V KP priletel ob 15:30 uri in se postavil v vrsto za vozniška dovoljenja. Pol ure pred okenčkom ne pomeni nič. Dobil novo novacato knjižico brez opomb.

Potem se odpravil na popravni izpit na tehničnega. Imel veliko srečo, ker so se gospoda pogospodili in obratujejo le do 17h s tem, da nas, stranke pač, sprejemajo le do 16:30 ure. Ujel res zadnji vlak. Zopet malo počakal in pošvical v usnju. Stricu predlagal, da nalepko pritisne pod sedež. Skočil, stric namreč, 1/2 m vzrak, ker nalepka se mora videti in mora biti na desni strani. In sva gledala in iskala in končno našla mesto, kjer se nalepka vidi in se ne vidi. Vidi se, če veš, kam moraš gledati, sicer pa ne. In je že obrisal izbrano mesto s krpico, ko jaz hop, da je ne bi imel na desni strani, ker, ko motorčka parkiram na bočno taco, potem desna stran štrli navzgor in se barabi še dobro skloniti ni treba. In sem verjetno imel tisti pasji ponižni, pred pričakovanjem koščka čokolade lesk v oče, da se me je usmilil, še enkrat uporabil krpico in strokovno prilimal nalepko. Pritisnil še novo novcato tablico z Meduzo na rit in končno sem bil legalen v vseh pogledih.

Potem pa vožnja v Strunjan, kjer sem komaj zlezel iz preznojenega usnja in nato do 20. ure izvedel kmetijsko politiko v obliki striženja trave in obilnega švicanja. So se tam gori nad menoj smejale češnje hrustavke, pa nisem imel volje zlezti gor in jim pokazati lekcije o primernem vedenju.

Še kratek postanek doma v KP, potem pa nazaj proti CE. Vožnja prijetna, ceste dokaj prazne, policajev pa kolikor hočeš. Si misliš, pozno je, tema je, napol bogu za hrbtom si, jih menda ja ne bo. E, dragi moji, od KP do CE po stari cesti srečal 5 navdušenih strelcev na glinaste golobe. Imel srečo ali pa tisti ameriški protiradarski avion, noben sterelec ni hotel pogledati kam mi je z laserjem izvrtal luknjo.

Sama vožnja pa ni bila tako tekoča, kot tista dopoldne. Malo tema, malo utrujenost, malo želja priti domov in vse skupaj se je osredotočilo le v premik iz točke A v točko B. Vmes se ustavil še v LJ, kjer tudi najstarejšemu otroku pokazal čudo tehnike.

Vse peripetije so preprečile po tihem načrtovani obisk 3M in morda še Londona. Zato v Trzinu le zapeljal mimo, čeprav je zeleni semafor vabil tudi na zavijanje v levo.

Vrata garaže odprl nekaj po 23. uri.

Po prvem dnevu na motorciklu občutek, da se nisem zmotil. Zadovoljen.

Brrrm

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Mačica, na Gorenjskem pa skoz sonce in toplo....

Ma klinc, če hočem na Gorenjsko čez Primorsko.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Po prvem dnevu na motorciklu občutek, da se nisem zmotil. Zadovoljen.

Brrrm

Awe Brrrm ... dej ti meni še zaupaj kateri motorin imaš sedaj, da ga vpišemo v register, saj veš .... Solo Riders pa to.

hotschko

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!