Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih vozenj

Gregs

Priporočene objave

quote:

Moram objaviti žalostno novico, da ta konec tedna nisem niti enkrat sedel na motorciklina.

Brrrm

Moje sožalje

jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto sem se prvič, kar imam motor, vozila naokrog po Koroški s sopotnico...sej se mogoče smešno sliši komu, sem pač šele začetnica. Skratka - ker sva se res ujeli, sva hoteli v nedeljo na 'izlet' mal pogledat h Krokarjem....Pa se je zapletlo. Popoldne sem šla sama še na Gorenjsko (lepa fura, a zakaj me okrog Brnika vedno preseneti kak traktor??), kjer sem tudi prespala - a ne tam, kjer sem nameravala, ampak na policijski postaji v Kranju, v priporu!!!!!!!Ne me vprašat zakaj, ker ne vem, ker tega tudi policaji niso hoteli ali znali povedat, ne meni in tudi ne trem drugim. Kršenje JRM-ja menda????!!!!!!Zgodba je dolga, mislim, da to tudi ni pravo mesto, da jo opisujem. Saj bo itak vse v časopisih. Jaz in moj fant sva si zaslužila še batine....pa resnično res NIČ kriva!!!!!!Še dobro, da sem bila večino časa v usnju (v zadnjih minutah ostala brez jakne...??), ker sem hotela ravno na motor, da imam malo manj modric. Boli pa vseeno.

Pero in Top cat - zdaj vesta, zakaj vaju nisem poklicala.

Šele včeraj popoldne so nas izpustili.

Aja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

UUFFFFF... tole pa ni štos!!!!

Jebemti Aja... moje sožalje obema... daj prosim sporoči v kateri časopis sta dala in kdaj bo, ker me res zanima, kaj se vama je dogajalo.

Sem pa brez besed... resno..... ne vem sploh kaj bi rekla...

I want some more!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

V soboto sem se prvič, kar imam motor, vozila naokrog po Koroški s sopotnico...sej se mogoče smešno sliši komu, sem pač šele začetnica. Skratka - ker sva se res ujeli, sva hoteli v nedeljo na 'izlet' mal pogledat h Krokarjem....Pa se je zapletlo. Popoldne sem šla sama še na Gorenjsko (lepa fura, a zakaj me okrog Brnika vedno preseneti kak traktor??), kjer sem tudi prespala - a ne tam, kjer sem nameravala, ampak na policijski postaji v Kranju, v priporu!!!!!!!Ne me vprašat zakaj, ker ne vem, ker tega tudi policaji niso hoteli ali znali povedat, ne meni in tudi ne trem drugim. Kršenje JRM-ja menda????!!!!!!Zgodba je dolga, mislim, da to tudi ni pravo mesto, da jo opisujem. Saj bo itak vse v časopisih. Jaz in moj fant sva si zaslužila še batine....pa resnično res NIČ kriva!!!!!!Še dobro, da sem bila večino časa v usnju (v zadnjih minutah ostala brez jakne...??), ker sem hotela ravno na motor, da imam malo manj modric. Boli pa vseeno.

Pero in Top cat - zdaj vesta, zakaj vaju nisem poklicala.

Šele včeraj popoldne so nas izpustili.

Aja

O šit, aja. To pa sploh ni lepo slišat.

Po eni strani se ti klinčevi policaji delajo fine, pa kao nam hočjo pokazat, kako varno v prometu, pol pa take štale.

Zdaj mi je pa kar minilo,da bi pisala o svojh sobotnih doživljajih.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

volk dlako menja, nravi nikoli!

lp marijan

življenje je sovraštvo-večen boj....

S.F.S.N.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kavboji imajo zmeraj prav.Jebejo jih kompleksi!

TRIKE JE ZAKON

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej kot obljubljeno.

Sobota:

Okrog 13.00 štartala proti Mb, ker sem Uti obljubila, da pridem ta vikend kaj okrog pogledat. Torej iz SG preko Vitanja in Vojnika do Slovenskih Konjic. Ko sem se peljala mimo odcepa za na Roglo, sem si rekla, da se mi vendar nikamor ne mudi in lahko naredim en ovinek na Roglo. V Konjice sem se odpeljala samo še tankat, pol pa gasa na hladno (na bencinki sem se skoraj skuhala od vročine). Cesta na Roglo je lepa ovinkasta, samo asfalt je že ornk zdelan. Zadnji kos proti hotelu pa je cesta čist razruta, ker nekaj gradijo. Upam, da bo pol tut asfalt na vrsti, da ga popravijo. Ustavim se na Koči na Peskih. Tam je bilo razpotje, na obe strani makadam. Vprašam natakarja, kam peljeta. Ena v Lovrenc na Pohorju, druga v Oplotnico. A v Maribor pa se ne da direkt prit? Ne. OK, pol pa ne. Odločim se za pot preko Oplotnice. Vendar že po kakih 500 m odcep na levo. Hm, le kam pelje tale pot. Tabla z opozorilom: Gozdna cesta. Uporaba na lastno odgovornost. VALJDA DA GREMO!!! In se peljem nekaj časa, pa nikjer žive duše. Totalna uživancija. Kako lepa pokrajina. Pa cesta tudi ni tako obupna. Čez nekaj časa se začnejo smerokazi za Areh. Aaaaaaaaa, to pa je meni znano. Pa tudi vedno več sprehajalcev, kolesarjev in motoristov srečujem. Torej civilizacija ni tako zelo daleč. In končno Areh. Uspelo mi je. 25 km gozdnih cest mi je pokazalo, da se nikakor nočem odpovedati tem izkušnjam in zato kakšen cestak nikakor ne pride v poštev. Potem pa se začne božanski spust proti Hočam. Sicer je en del ceste še malo zdrapan, ampak od odcepa za Bellevue naprej pa je božanska. Gregs, je imel prav, ko je delal reklamo za njo. Meni je bila fuuuuuuuuuuuuuul všeč. Tudi levi ovinki in serpentine mi niso povzročali kakih pretiranih problemov.

V Hočah sem se morala odločit kam naprej. Ker Uti še vedno nisem dobila na telefon, sem se odločila, da grem domov na Ptuj na obisk. Ko sem prišla domov in pogledala na telefon, en zgrešen klic. Pa se je Uti le oglasila. Potem pa sva se zmenili, da zbobna skupaj še ostale mariborčane in se dobimo, ko se bom vračala v SG. Na poti med Prujem in Mariborom, me je prvič pralo. Kakih 5 km. Potem pa ko sem parkirala na Lentu, se je še enkrat ulilo, samo tokrat sem bila že na suhem. No od vseh štajercev se je potem oglasila samo Uti . No, pa sva vžgali en čvek. Seveda upam, da se bomo čim prej enkrat skupaj kam odpeljali.

V SG sem se vrnila po Dravski dolini. Ves čas je nekaj malega pršilo, ulilo, pa se na srečo ni nobenkrt več. Prispela sem okrog pol desetih.

Nedelja:

Relacija SG-LJ. Sredi Hude luknje se je ulilo kot iz škafa in je deževalo vse do Žalca. Mene je že čisto premočilo. Potem pa je na srečo nehalo. Vreme se je držalo ravno dovolj dolgo, da sem vojaka spravila v vojsko in motor v garažo. Pol pa se je tudi v Ljubljani ulilo. Edino prevozno sredstvo, ki mi je ostalo pa kolo. Nekako mi ni preveč dišalo, da se vozim s kolesom po dežju, zato sem poklicala Gregsa, da me dostavi (Gregs, še enkrat hvala).

Ta vikend mi je torej vsekakor ostal v zelo lepem spominu. In glede na posledice (tokrat izjemoma prijetne), ga bom še dolgo pomnila.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja pa še poročilo z današnje vožnje.

Za neposvečene: v testiranje sem dobila Hondo VFR. Najrej seveda ugotavljam, da je to nekaj popolnoma drugega od moje TA. Ko sem sedla gor, najprej sploh nisem znala sedet. Kaj šele,da bi se preveč samozavestno peljala. Pol pa prvi ovinki. Kr neki. Nikakor mi ni ratalo nagnit motorja tko kot treba. Sem si rekla, da se bo pa na tole potrebno kr mau navadit. Pol pa vožnja od službe do lokala, kjer smo malicali. Ni švoh. Vedno boljš mi gre. Tut feelinga za ovinke sem mal začela dobivat. Ko sem se vrnila, sem samo poštimala še najnujnejše pol pa gaaaaaaaaaasssssssaaaaaaaaaaaaa.

Smer: Lj-Ivančna gorica (kar po avtocesti)-Žužemberk-Dvor-Kočevje-Lj.

Noro. Kako to pospešuje. Pa če mi je le uspelo prav čas v ovinek nagnit, je tut feeling čez ovinke bil božanski. Samo čez kakih 20 km so be začele kr ornk bolet roke. Nič ni pomagalo, če sem se naslonila na tank. Ampak čez ovinke. Matr čez ovinke je pa res šlo. Ko sem se prvič ustavila, sem komaj stegnila nogo, k je kr hotla ostat skrčena. Ajajaj. Ampak čez ovinke med Kočevjem in Ljubljano je šibalo. Enkrat je malo manjkalo, da bi prišlo do nesreče. Medtem ko sem namreč prehitevala, se je ob meni (ja, ravno, ko sem ga prehitevala) ven zapeljal nekdo v rdečem Clio-tu. Po moje je res šlo sam za centimetre, pa bi bila skupaj. Še zdaj mi ni jasno, kako sem se uspela izognit. Pol pa adrenalin, pa razbijanje srca. Matr, komi sm k sebi pršla.

No, ob štirih, sem motor vrnila lastniku brez poškodb, bogatejša za še eno izkušnjo. Predvsem sem še enkrat ugotovila, da sem kupila res pravi motor zase (čeprav, ko sem se peljala s servisa, ga spet nisem znala vozit). Ko bi se navadila, bi mi najbrž bilo ultra všeč, ampak 'na srečo' nisem imela časa za to. Ampak nedvomno je to super mašina. Sam jaz nisem tip za cestake.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes sem

- bezal pred dezjem

- podil zaspance s prehitevalnega pasu

- jedel sadno kupo z lady

- si ogledal pot med sentiljem in zg.kungoto

- uzival na poti od sentilja nazaj domov (SONCEEEEE )

- iskal radar v rusah

- brusil stopalke

- prehitel VSE na meji (mala invazija,5 vrst nazaj v AUT!)

- se dvakrat dobro najedel

v poljubnem vrstnem redu.

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Vceraj naredili Perla, Krotilec slonov in jaz eno fino furo. Startali iz Kamnika, potem pa cez Crnivec na Pavlicevo sedlo, potem do Zelezne kaple in Holmeca, se ustavili v Velenju na cevapih in sladoledu (pa se Mikija srecali in malo pocvekali), potem pa zvecer domov... Naredil slabih 300 km z "lagano sportskim" tempom...

----------------------------------

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Malce pozno, ampak od srca prihaja tale post!!!!

Gregs najavi turo na forumu in jaz si mislim : Evo ga, cara, sline mi dela, potem pa še napiše, da mogoče na zbirnem mestu bo ali pa tudi ne in mejte se... . Pošljem post, da mi ne bi blo glih vseen, če bi šel iz Cela do Brezovce, da bi ugotovil da Gregs ni mogu prit! In ko šus v glavo dobim mail z njegovo številko-> šit!, temu se sedaj ne bo mogoč izognt, pa ga pokličem: se zmenma v Kamnuiku, prihaja s Perlo (kool, da vidim to čudo od ženske na ducatiju, o kateri je bilo že toliko brati)! Ker mi je mau dolgcajt blo ju v Kamniku čakat, grem nasprot proti Mengšu, omi pridem ven iz Kamnika na ravnino, neakj mimo mene šuuuuuss in še enkrat takoj za tem, šuuuuuss. Seveda bila Gregs in Perla! Obrnem urgent za njima, ju dohitim pri semaforju in ajd še na tankstellungo, če gremo na avstrijsko stra, da nam ne bi blo treba tam se štelllat. Se zmenmo kam(beri guote gorih) in ajd piči......, ko mi gregs reče pri izvozu iz pumpe prižgi luči,... sej jih mam, nimaš , mam, nimaš, nimam:zmaga Gregs. Kot da bi mi nekaj nad nami, ki nas varuje skozi življenje hotelo povedat, ne se it furat z njima, kaj veš s kakimi divjaki imaš opraviti. A jest, j**i ga vedno rad silim v avanture in ko ugotovim,da niso zihrunge nč krive, se uprem Perli, ki me hoče poslat že domu (nikol nisem dobro prenašal avtoritete) zainat grem z njima kot je bilo načrtovano, brez luči seveda....

Se pelelmo proti Črnivcu (Gregs pred mano, Perla za mano, ko mi v nekem ovinku gre za trenutek Gregs iz vidnega polja, še pred tem pa vidim,da je v ovinku pritisnil na bremzo, ajd se dogaja,.... men pa sploh,...... je pač prišel mau prehitr v ovinek in je mal nadzorovano popravljal napako.... ali, shit..... Sanjala svinja kukuruz!!!!!!!,

gregs ni bremzal zarad ovinka, ampak ker mu je po tistem ozkem delu ceste prpelu nasprot KAMION, naložen s polno hlodovine (kar široka in velika reč) jest pa prletu v ovinek, (seveda gregs mi ne sme preveč uit, kaj si bodo pa mislal o men), potem pa ko v filmu, pred mano kamion, sonce za mojim hrbtom, da sem še bil manj opazen, tip v kamionu pa (prav živo sem si zapomnil) glede v svoje levo vzvratno obledalo za Gregsom in se čudi, kok je prišu mim..... KVA PA JEST, TI BEDANC ZA VOLANOM?????!!!!!!

Bremzam na rahlo, lovim motor,..... in poskušam zadeti tisto ozko razpoko med kamionom in obcestno ograjo. FUUUFH,..... nimi še dans čist jasn, ampak šlo je, hvala dalajlami....., da mi panika ni lihk preveč domača stvar, vsaj zaenkrat še ...

Gregs čaka na vrhu Črnivca, jest en mau za njim Perla še en mau za mano, edina pametna med nami, si mislim, pa še ženska...

Gremo naprej proti zgornji Svinjski dolini mimo gornejega gradu in čez Pavličevo sedlo na avstrijsko stran, jest se na mejnih prehodih delam neumnega glede neprižganih luči, Gregs pa ...."A da nimam levega žmigovca?!..Nč ne bi vedeu o tem...."

Lepa furca po avstrijski strani, ves čas pod vtisom možnih plavih,ups pardon zelenih bezahlen Sie gvantarjev...

Pa pridemo na mejni prehod Holmec, jst prvi, pa mi avstrijski policist začne težit zakaj nimam prižganih luči!???? Shit zdej sem pa v pizdi!!! Kok, a da nimam!? Pa sej ne morm verjet!! Jest, drugo ime za žarek, ki posije v srca vseh, ki so me pripravljeni sprejeti in prenašati, pa da nimam pržagnih luči !!!???

Čist trd dam šalter za luči na ON, ker sem ga prej izključil, da ne bi med vožnjo še prišlo do kratkega stika, in čakam da mi reče zeleni... nicht licht, verdamt, zalhen Sie sofort!!!!

On pa reče: Gut! Jest pa!!!?? Kok a sem prav razumu!? Nč plačat!

Nč jeze!? Nč mojega vbogajme in prisluhni moji življenjski tragični zgodbi, s katero mu naj bi dopovedal, da sem kot cerkvena miš plonk!?

Ne, še celo popravil mi jo je na dontknowhow način da zopet dela in to zastonj!? Če ne bi bil na motorju in ker sta bila za mano Gregs in Perla vedno bolj nestrpna, bi ga še izljubio (no ja, ne vsega verjet, kar pišem).

Torej z ipsravnim motorjem naprej proti Prevaljam, Slovenjgradec, in Velenje, kjer se srečamo z Mikijem, ki nam je odkril zaklad Velenja (super sladoled v centru), še malce počvekamo ob čevapčičih in jaz nazaj proti Celju,....

Prijetna turca, prijetna družba, prijetno vreme in mimogrede: to je bil moja prva furca z motosvetovci oziroma bolje rečeno motosvetovcema!

Vsem lep pozdrav z Celjskih logov!

Vaš krotki Krotilec slonov <-> Dei-chi

... Kdor se zadnji smeje se najslajše smeje..., al pa ta zadnmu potegne za kva se gre ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Krotilec, spet eno prijetno branje...

Drugace pa.... ja, tisti kamion je bil kar hud, ampak samo zate.... Jaz sem sel mimo njega b.p..... edino bremzal pa sem, to pa jasno.... Ehehe... se tole.... desni je bil stolcen, desni... ne levi...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehehe, Krotilec ... odlicno! prav vesela sem tega porocila - tudi zame je bila cudovita voznja, zelo lep dan, dobra druzba ...

Najvecji hec je bil, ko smo ob avstrijskem policaju vsi z zadrzanim dihom cakali, kaj se bo zgodilo, ker se luc ne bo prizgala ... in nato olajsanje, ko se luc prizge ...

Kasneje Krotilcu recem: "Ves, ze v Kamniku sem opazila, da ti luc gori in ravno, ko sem ti hotela to reci, je spet ugasnila."

"Ja, ze v Kamniku sem ugasnil stikalo ... zakaj bi imel luc prizgano, ce itak ne dela."

BO TREBA PONOVIT!!!

----------------

"jest nc kriva" ... Perla

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes naredili Perla, Bladzo in jaz eno fletno turo...

Iz LJ smo jo mahnili proti Kocevju, potem cez Dvor in Zuzemberk v Trebnje, potem pa na Mirno in Gabrovko v Litijo, pa cez Besnico nazaj v LJ. Ustavili smo se nato na horse burgerju na Trubarjevi, pa se na 3M na sladoled, kjer smo srecali se Misho in Tadeja, pa kasneje je se Zoolo prisel pa njegov pobratim, pa se Jos in ??? (pozabil ime).

Moram pa povedati, da sem danes svojega GPZja zgal v nemilost. Revcek se mi je kar smilil, tako je pel... ampak se vedno ni slo preko limita... a ne ne... pamet je se vedno obstajala... ceprav limitirana zaradi slabega dne, recimo temu tako... Skoda, da nimam kaksnega trsega motorja... potem bi vse tacke bile pobrusene... Je pa bilo lepo opazovati Bladza od Litije do Besnice cez tiste klance, kako je zulu s kolenom po tleh... jaz pa raje ne, ker nimam kombinezona z jezki.... Perle pa nisem videl, ker je vedno vozila za mano... pa se mi je zdelo, da nekako od dalec (pa ne zaradi razdalje ) opazuje moje danasnje izzivljanje na cesti.... pa ne pretiravanje ali divjanje, bohnedej... Nekako je bila nad nama....

Skratka, bilo je zelo lepo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vec kot to: bilo je odlicno!!!

Imeli smo ravno pravi tempo in Duce je kar sam rezal v ovinke.

Obema co-pilotoma najlepsa hvala za dobro druzbo!

----------------

"jest nc kriva" ... Perla

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Mačica,mene pa sam zanima katero VFRko si to testirala,mogoče novo 02letnik?Admini sorry!

LP DAN

If you need A BIKE that´s faster you´re either a)WSB Champion b)New to biking

Jep, čist najnovejšo. Rdečo. Zame brutalno, k še nikol nisem vozila kaj takega. Ajde CBRo od Nearraina, sam tist je trajalo kakih 5 km in nekak ne šteje.

Popravil/a - macica dne 22/05/2002 ob 09:14:48

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jep, čist najnovejšo. Rdečo. Zame brutalno, k še nikol nisem vozila kaj takega. Ajde CBRo od Nearraina, sam tist je trajalo kakih 5 km in nekak ne šteje.

Popravil/a - macica dne 22/05/2002 ob 09:14:48

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja, ker včeraj od potencialnega kupca ni bilo nič, meni pa se je RSka že pošteno smilila od spanja v Ghostovi garaži, sem se odločil, da zvozim mojo "naj" turo.

Maribor - Dravograd - Lavamünd - Soboth - Eibiswald - Arnfels - Leutschach - Langegg - Zg. Kungota - Maribor

Zelo malo prometa, fantastična cesta. Drsniki so fuč.

Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

S Horjotom, Metalbike-om in Horjo-mlajšim odšli nabirat SMOT pike. Pred Kranjsko goro nas je začelo močiti in ni bilo izgledov da bo kaj bolje.

Obrat nazaj proti Ljubljani. Jaz domov, ostali preko Škofje Loke na primorsko stran poskušat srečo tam.

lp RAN

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tkole je blo.

Včeraj zjutraj ob 9-ih (24.5.) sem se z spakiranim džnim kombinezonom, odpravil proti Grobniku. Na cesti do Kočevja sem vozil sam, bil sm še mal zaspan, zato sm vozil LT. V Kočevju, končno, srečam motoriste (Celjane), ki tudi letijo na Grobnik. V skupini 8-ih motoristov sem moral preklopiti na LS. Prišli smo do meje, se ustavili, eno rekli, ter nadeljevali pot proti "obljubljeni deželi".

Od meje do dirkališča je malo deževalo, ko pa smo prišli na pisto (cca ob 11.30), pa se je usulo, kot iz škafa. Ker ni zgledal, da bo nehalo padat, je organizator prestavil predvideno prireditev.

Tako je ostalo cca 40 motoristov, ki smo gledali, gledali, gledali v nebo.

Ko ob cca 14-ih ni kazalo na izboljšanje, sem se kljub dežju odločil za eno "džno dirko" in si odšel plačat stezo za eno uro(6600sit). Tako sem prvi, od nas čakajočih, prevozil zeleni semafaor, ki je na vstopu na stezo. Počasi sem v džnem kombinezonu začel tipati oprijem na zelo razmočenem dirkališču (prvič POSKUŠAL! priganjati motor v dežju), ter ugotovil presenetljivo dober oprijem. Sicer mi je motor 2 krat grdo zdrsnil, sam to me ni ustavlo. Ko sem tako krožil v dežju, so se tud drugi opogumili in nas je bilo kmalu že kar nekaj na stezi. Ob cca 15.30 pa je nehalo deževati, pokazalo se je sonce in začelo postopama sušiti stezo. Na naše veselje, smo začeli dvigovati tempo in ob 16-ih smo že vozili na polno (vsak po svojih zmožnostih). Zamišljen v kroženje po pisti, sem skoraj ostal brez goriva! Hitro na bencinsko in nazaj na stezo. Jasno nisem vozil ves ta čas, saj bi lahko od izčrpanosti umrl. Po vsake 5-10 krogov sem naredil kratko pavzo, nekaj popil, pol pa gaaaaaaaaaaaaaaassssssaaaaaaaa S(sportski).

Dol so prišli tudi štajerski motosvetovci! Vozili so NOOOOOOOOROOOOO (noro dobr)! Ampak oni so s svojimi raketami in izkušnjami še razred zase!

Ob 16.20 pa veliko prijetno presenečenje! Pridrvela nas je direktno iz službe pogledat ( kljub vremenu!!!!!!!!!!!!!!!!!) sama "motosvetovska carica" PERLA. Torej vsi fantje, ki se imate za motoriste, vam je lahko za velik vzgled!!!!!

PERLICA CARICA

Ob 16.55 pa so na stezi zavihrale rdeče zastavice, zato smo morali zapustiti stezo. Nekdo je iz svojega Suzukija naredil nepremičnino (on imel samo malo prask, nič hujšega). Ker pa ob 17-ih zaprejo stezo, je bilo to tudi zadnnje dejanje.

Počasi smo se poslovili, nato pa s scefrano gumo počasi peljal proti LJ ( čez IL. bistrico). Vozil KK (ko kura). Seveda pa mi je prijetno družbo na poti domov delala Perla. V Postojni sva vedrila zaradi nevihte in si privoščila sladoled. Ko je nehalo padati sva se odpeljala proti LJ. Vmes naju je še malo opralo, ampak ni bilo sile. Nato sva se v LJ poslovila.

Za menoj je bil enkraten dan (kljub dežju) in ko sem prišel domov sem zaspal kot angelček. Komaj čakam, da to še kdaj ponovim.

Aja, pa še to, plačal sem eno uro, vozil pa od 14h-17h

lp

puuuuuuuuuniiiiiiiiiim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V dezju pa še nism poskusu terat, zna bit zabavno.....Pa še manj bremz bi pokuru, ze na suhi cesti jih vahtam

S prvim kompletom bremz ma, da jih nardim 50.000!!!! Pol pa mogoce še verigo zamenam......

Pozdrav slikarski kolesarski

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!