NejcZ Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Res je fula dolga. Js sm gledal druge prek neta, sam majo kr zasoljene cene :unsure:
Tomyboy Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Cena mi trenutno ni važna. Samo povej kje naj jo dobim, ker ne mislim uničit novih škornjev.
reesko Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 zakaj ti je pa problerm zašvasat? če mislš da ne bo držal se motš :)
NejcZ Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 http://www.motostrano.com/haadshle.html Tu reimo.. drgač pa mislim da sm celo v lojzu gledal..
Tomyboy Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Jah ne vem no.Mislim, da bi po varjenju izgubila vsaj eno tretjino na trdnosti, glede na to, da je aluminjasta.Varjenje aluminija tudi ni tako preprosto in ne zna vsak dobro narest.
NejcZ Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Mi smo švala ročko za bremzo od frenda na tomosu. In je mojstr prviš zašvasu, dal v vodo ohladit, namontiramo, stisne.. kr kr poknalo. Drugič pa smo sam zašvasali, pa pustili pol ure da se je ohladilo ja še zdej drži :whistle:
Tomyboy Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Ja jeklo ni problem švasta, zna vsak mulc. Samo 70$ pa tud ne dam.
NejcZ Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Ja jeklo ni problem švasta, zna vsak mulc. Samo 70$ pa tud ne dam. Ročka za bremzo je aluminjasta...sej ni smo mi "sami" švasali, je kr en k ma varilstvo, sm tk sm mal čudno napisu.
reesko Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 na vrhniki ti za 10€ en sešvasa profesionalno :)
Stafuc Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Porivat ga pa res ni treba.. ašina laufa stari, laufa. (da neo zdej kje crknalo slučajno :whistle: ) jest sm ga mogu k mi je zmankal zupce
Stafuc Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Meni po 3700km dela brez problema.Jutri moram zamenjat zadnja kolesna ležaja.Uničila sta se po moji krivdi. Pač preveč našponana ketna. Imam pa težave s prestavno stopalko. Za 3cm mi je predolga, pa nikjer ne dobim krajše.Rezat pa švasat pa tudi ne mislim.Kakšna ideja mogoče???? nogo si podalsi odspod na obuvalo si prlimi keno palcko da bos mec dalso nogo pa bo :D :whistle: :P :lol1:
Stafuc Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 na vrhniki ti za 10€ en sešvasa profesionalno :) ki ze??
NejcZ Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 No ja, zopet jaz.. na tomosu še vedno nimajo delov :headbang:
reesko Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 jest sm ga mogu k mi je zmankal zupce hahahahah to sm te pa zanč vidu k si ga porivu..sm se lih mim pelu..sm mislu da bom umru od smeha :P joooj kje so te moji časi k sm se jst peš "prpelu" na pumpo :D ki ze?? tm k si ti delu polet...reč stricu otiju pa ti bo teb zaston naredu :) drgač pa beni tud se mi zdi da to dela..
Stafuc Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) hahahahah to sm te pa zanč vidu k si ga porivu..sm se lih mim pelu..sm mislu da bom umru od smeha :P joooj kje so te moji časi k sm se jst peš "prpelu" na pumpo :Dtm k si ti delu polet...reč stricu otiju pa ti bo teb zaston naredu :) drgač pa beni tud se mi zdi da to dela.. dej pust ti benija k se spegla ni tev speskat aja ki si me vidu?? Popravljeno September 11, 2007. Popravil Stafuc
reesko Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 dej pust ti benija k se spegla ni tev speskataja ki si me vidu?? tmk si ga porivu :naughty:
NejcZ Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) http://www.avto. net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1621517# Nekdo se ga je že navelču hehe Popravljeno September 11, 2007. Popravil NejcZ
Noiser69 Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Vrata Tomosa zapečatena ?!?!?! Več kot 100 zaposlenih v legendarnem podjetju Tomos bo končalo na cesti. Kdo bo odgovarjal za brezposelne? :unsure: > KLIK < Pa pomoje ga ne bojo zaprli ...
Fabo Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) O ja pa ga bojo...si lahko preprican...vsaj proizvodnjo mopedov, zagotovo...ker so koristi za nekatere posameznike vecje ce naredijo tako.. :yes: Popravljeno September 11, 2007. Popravil Fabo
NejcZ Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Kaj pa veš. Bomo vidli kk bo. Sam da dele za naprej zagotovijo kar tk morjo pa je men čist kul :whistle:
HyperJack Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Skrajšati menjalno ročico je pa čisto enostavno. Odrežeš jo na željeno dolžino. Izvrtaš luknjo v "ročico" in postružiš del za nogo. Malo čudno sem to napisal zato sem ti malo bolj na hidro skiciral, da boš videl kaj imam v mislih. Drugače zadeva preizkušena... :naughty:
Fabo Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Nevem ce bomo mel kej od Tomosa za videt....na sedanjem mestu Tomosa v kopru bojo najverjetneje zrasle hise ali katerikoli drugi objekti ki ne bodo niti v sanjah povezani s kakrsno koli proizvodnjo...nekaj tistih ki so trenutno pri stvari pa si bo ustvarlo podjetje na kitajskem ki naj bi proizvajalo "tomos" mopede katere bojo se naprej prodajal po svetu...
Stafuc Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Skrajšati menjalno ročico je pa čisto enostavno. Odrežeš jo na željeno dolžino. Izvrtaš luknjo v "ročico" in postružiš del za nogo. Malo čudno sem to napisal zato sem ti malo bolj na hidro skiciral, da boš videl kaj imam v mislih. Drugače zadeva preizkušena... :naughty: to ni avtomatik da bi kr tko naredu je mal drugacna rocka
HyperJack Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) Lol tale me je pa nasmejala....Od kdaj pa imajo automatic mašine menjalne ročice?? :worship: Pa ni treba kar nekaj kritizirat če še nisi proval....In sploh nevem zakaj ne bi delovalo?? Popravljeno September 11, 2007. Popravil Jaka_yamaha
NejcZ Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 Sej veš kaj je mislil.. Uglavnem ročka ni tk na simpl narjena k si ti narisal :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se