lulik Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 Men je reku mehanik k sm ga enkrat uprašu da mi ga zrihta in montera za 120€. :closedeyes:
amp Objavljeno September 17, 2009 Opozori Objavljeno September 17, 2009 kr vzemi.. sam če maš kit itq ne dela nč... ker vsi te 26 delorto uplinjači majo skos ene drgačne dize.. prašej kvasa kok je jeba naštelat uplinjač
lulik Objavljeno September 17, 2009 Opozori Objavljeno September 17, 2009 kr vzemi.. sam če maš kit itq ne dela nč... ker vsi te 26 delorto uplinjači majo skos ene drgačne dize.. prašej kvasa kok je jeba naštelat uplinjač Ne bom kupoval uplinjača in nimam kita... Sej se kita nebi branu, sam mi je beda dat tok keša za kit, k sm kupu motor za dve leti, dokler ne pride avto, pol bo pa itak ob prvi priložnosti padu en pošten motard.:closedeyes:
budacki Objavljeno September 17, 2009 Opozori Objavljeno September 17, 2009 Ne bom kupoval uplinjača in nimam kita... Sej se kita nebi branu, sam mi je beda dat tok keša za kit, k sm kupu motor za dve leti, dokler ne pride avto, pol bo pa itak ob prvi priložnosti padu en pošten motard.:closedeyes: KTM EXC ( predelan v motarda ), SXV 4.5/5.5, HM 450 in Husqvarna SMR. To je vse kar pride v postev. IN eden od teh bo krasiu mojo garazo ( slikca na steni ) cez ksno leto
lulik Objavljeno September 17, 2009 Opozori Objavljeno September 17, 2009 KTM EXC ( predelan v motarda ), SXV 4.5/5.5, HM 450 in Husqvarna SMR. To je vse kar pride v postev. IN eden od teh bo krasiu mojo garazo ( slikca na steni ) cez ksno leto SXV odpade, ker je dvovaljno in mi ne diši preveč. Husqvarna....mi oblika ni všeč. Tko da bo kr KTM, Honda sam pod pogojem HM, alpa TM. Use pa je še odvisno od denarnice, do takrat pa mam še kar neki cajta za premislt in se zdej sploh še ne obremenjujem. impulz 1
lulik Objavljeno September 17, 2009 Opozori Objavljeno September 17, 2009 SXV odpade, ker je dvovaljno in mi ne diši preveč. Husqvarna....mi oblika ni všeč. Tko da bo kr KTM, Honda sam pod pogojem HM, alpa TM. Use pa je še odvisno od denarnice, do takrat pa mam še kar neki cajta za premislt in se zdej sploh še ne obremenjujem. Pa še slikce: Malo manka, da mi ne pride ko to gledam..... Vam ne? impulz 1
benny0104 Objavljeno September 17, 2009 Opozori Objavljeno September 17, 2009 Malo manka, da mi ne pride ko to gledam..... Vam ne? Hmm....Ne impulz in Ervin93 1 1
amp Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 Hmm....Ne HOnda je daleč najboljši motor glede vdrževanja.. KTM je tud zelo dobr motor glede voznosti samo mašine so največji problem... in za vstale je podobno
impulz Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 HOnda je daleč najboljši motor glede vdrževanja.. KTM je tud zelo dobr motor glede voznosti samo mašine so največji problem... in za vstale je podobno problem...? misliš na drage rezervne dele, malo moči al nasploh ker rade ribajo?
budacki Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 problem...? misliš na drage rezervne dele, malo moči al nasploh ker rade ribajo? Pri HM 450 je problem menjalnik (v SLO nevem ce so vec kot 3 te motorji in 2 sta menjala menjalnik ). TM je itq navita raketa. Kok konjicev vn spravi nevem, je pa VELIKO. KTM EXC je drag sam po sebi pa se potem dodatna supermoto predelava :S Po mojem tudi najboljsa varianta HM, sele za njo ksn TM in sele nato EXC.
amp Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 Pri HM 450 je problem menjalnik (v SLO nevem ce so vec kot 3 te motorji in 2 sta menjala menjalnik ). TM je itq navita raketa. Kok konjicev vn spravi nevem, je pa VELIKO. KTM EXC je drag sam po sebi pa se potem dodatna supermoto predelava :S Po mojem tudi najboljsa varianta HM, sele za njo ksn TM in sele nato EXC. pri hondah newem če so lomjo menjalniki.. pri ktm-jihje problem ker so slabi materijali... pri novem Tm menda ventili grejo na 10h...
MXRideR Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 (popravljeno) pri hondah newem če so lomjo menjalniki.. pri ktm-jihje problem ker so slabi materijali... pri novem Tm menda ventili grejo na 10h... kaksni slabi materiali pri KTM-ih. pri KTM-u pa res niso slabi materiali. ti res kr ene buče prodajaš. sam zato k mas ti hondo je pa vsaka druga firma slaba. :krneki: :xx: Popravljeno September 18, 2009. Popravil MXRideR
budacki Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 pri hondah newem če so lomjo menjalniki.. pri ktm-jihje problem ker so slabi materijali... pri novem Tm menda ventili grejo na 10h... Hecas me? No dobr sej Honda 07/08 je bila glede tega tut zelo podobna. ( sicer pa niso samo 10 ur zdrzal xD )
DIINGGO Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 a teb nej bi mehankar zrihtu uplinjač pa odmično. kok pa je nova odmična men je reku en mehankar da pride 180€? uplinjač pa itak že mam.
amp Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 kaksni slabi materiali pri KTM-ih. pri KTM-u pa res niso slabi materiali. ti res kr ene buče prodajaš. sam zato k mas ti hondo je pa vsaka druga firma slaba. ne ke niso slabi materjali... sam pri menjalniku se kr zubniki lomjo... pol habatu je kr odmična prjela.. potem zadnč pri amaterjih je Maliju kr blok poču pa ni najdu napake...pri nas sej e kr tank lušu in v ktm-ju niso priznal napake... lih newem če so take stvari normalne...
budacki Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 ne ke niso slabi materjali... sam pri menjalniku se kr zubniki lomjo... pol habatu je kr odmična prjela.. potem zadnč pri amaterjih je Maliju kr blok poču pa ni najdu napake...pri nas sej e kr tank lušu in v ktm-ju niso priznal napake... lih newem če so take stvari normalne... No ja ... tanovi KTM je res malce tako tako. Samo to je tema o Tomosu. Se sreca, da tam ne pokajo bloki, ker ga potem res nihce nebi kupoval xD Hehe A je sploh model 09 od Tomosa? 010 bo?
impulz Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 ne dosegajo euro 3 standardov zato so proizvodnjo (najbrž permanentno) ustavili.
Ervin93 Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 a teb nej bi mehankar zrihtu uplinjač pa odmično. kok pa je nova odmična men je reku en mehankar da pride 180€? uplinjač pa itak že mam. no dejte temu človeku odgovort na vprašanje..........................!!!!!!!!!! lulik in impulz 2
DIINGGO Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 vem da je debata o gumah že zdavni mem ampak kere so bolše contiTwist SM al contiTwist Sport SM??? Pa kašna je razlika a so te sport bl mehke al kaj???
MXRideR Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 (popravljeno) ne ke niso slabi materjali... sam pri menjalniku se kr zubniki lomjo... pol habatu je kr odmična prjela.. potem zadnč pri amaterjih je Maliju kr blok poču pa ni najdu napake...pri nas sej e kr tank lušu in v ktm-ju niso priznal napake... lih newem če so take stvari normalne... ja jst nism za take stvari še nikol slišu.. čist lahko, da je to res sam se mi čudno zdi, da slišim to samo za SM?!? ampak konec koncev----->oba sva OFF TOPIC!! Popravljeno September 22, 2009. Popravil MXRideR
Kvasko Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 a teb nej bi mehankar zrihtu uplinjač pa odmično. kok pa je nova odmična men je reku en mehankar da pride 180€? uplinjač pa itak že mam. Odmična je 100€ cirka. Pa najbol d ti en majstr to nardi d bo res laufal tko k je treba. Priporočam amp... je tut uporabnik foruma tko da ga lahko kontaktiraš... men je tomos šu k raketa hehe Lp, Miha
abn Objavljeno September 23, 2009 Opozori Objavljeno September 23, 2009 Odmična je 100€ cirka. Pa najbol d ti en majstr to nardi d bo res laufal tko k je treba. Priporočam amp... je tut uporabnik foruma tko da ga lahko kontaktiraš... men je tomos šu k raketa hehe Lp, Miha edini in pravi naslov za predelavo Tomosa 125 4t
DIINGGO Objavljeno September 23, 2009 Opozori Objavljeno September 23, 2009 Odmična je 100€ cirka. Pa najbol d ti en majstr to nardi d bo res laufal tko k je treba. Priporočam amp... je tut uporabnik foruma tko da ga lahko kontaktiraš... men je tomos šu k raketa hehe Lp, Miha tnx
crayzeh Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 Zanimam se za nakup tega motorja http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3156734 mogoce kdo pozna lastika in kaj ve o tem motorju? Lp
budacki Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 Zanimam se za nakup tega motorja http://www.avto.net/....asp?ID=3156734 mogoce kdo pozna lastika in kaj ve o tem motorju? Lp Razn tega da ima hude gume?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se