budacki Objavljeno Junij 6, 2012 Opozori Objavljeno Junij 6, 2012 ja za podalšat prometno je okoli 20 € mene pa zanima koliko stane celoten obvezni tehnični pregled katerega maš usake 4 leta? Če slučajno kdo ve čene pa je lih tko uredu. Obvezni tehnični ni na vsaka 4 leta. Samo prva 4 leta velja 1 tehnični, potem moraš vsako leto delat tehnični. (edin če ni celo, da po 4 letih ( se pravi ko je motor star od 4-6 let ) velja tehnični za 2 leti)
tomos125sm Objavljeno Junij 7, 2012 Opozori Objavljeno Junij 7, 2012 Za motorna kolesa in kolesa z motorjem je prvi tehnični pregled štiri leta po prvi registraciji nato pa na vsaki dve leti do 8. leta starosti. Po 8. letu starosti je pa vsako leto. Čisto enako je kot pri avomobilih. In ta "celoten obvezni tehnični pregled" te pride 16,69 eura.
xakrapovic Objavljeno Junij 7, 2012 Opozori Objavljeno Junij 7, 2012 ja jst mam motor letnik 2008 imam zdej šele po 4 letih tehnični pregled. Pa hvala usem za odgovore.
speedfighttuning Objavljeno Junij 7, 2012 Opozori Objavljeno Junij 7, 2012 Obvezni tehnični ni na vsaka 4 leta. Samo prva 4 leta velja 1 tehnični, potem moraš vsako leto delat tehnični. (edin če ni celo, da po 4 letih ( se pravi ko je motor star od 4-6 let ) velja tehnični za 2 leti) Prvi velja 4 leta, naslednja dva veljata 2 leti, vsi naslednji pa 1 leto, se pravi ko registriraš nov motor ga pelješ na prvi tehnični ko je star 4 leta, na drugega ko je star 6 let, na tretjega ko je star 8 let, na vse naslednje pa vsako leto
speedfighttuning Objavljeno Junij 7, 2012 Opozori Objavljeno Junij 7, 2012 ja jst mam motor letnik 2008 imam zdej šele po 4 letih tehnični pregled. Pa hvala usem za odgovore. Ja in zdej ko boš ta tehnični naredu ti bo veljal 2 leti, tko da naslednjega boš mel 2014
rzek07 Objavljeno Junij 7, 2012 Opozori Objavljeno Junij 7, 2012 (popravljeno) pr men ni blo tako 1 mi je veljal 2 leti usi nasledni mi samo 1 leto 1 regustracija 2008 2.registracija 2010 3.registracija 2011 4.2012 5-2013 zanima pa me kaj pomeni ko mi pod opombami pise NASL.T.P.: 27.05.2012(datum registracije Popravljeno Junij 7, 2012. Popravil rzek07
tomos125sm Objavljeno Junij 7, 2012 Opozori Objavljeno Junij 7, 2012 pr men ni blo tako 1 mi je veljal 2 leti usi nasledni mi samo 1 leto 1 regustracija 2008 2.registracija 2010 3.registracija 2011 4.2012 5-2013 zanima pa me kaj pomeni ko mi pod opombami pise NASL.T.P.: 27.05.2012(datum registracije NASL. T.P. pomeni naslednji tehnični pregled.
Tadej115 Objavljeno Junij 7, 2012 Opozori Objavljeno Junij 7, 2012 Lahko da je že kje napisano samo jst nism zasledu A ma kdo od vas kakšne probleme zaradi tega ker tomos 125 nima pokrova rezervoarja na ključ?
LoloMen Objavljeno Junij 8, 2012 Opozori Objavljeno Junij 8, 2012 Lahko da je že kje napisano samo jst nism zasledu A ma kdo od vas kakšne probleme zaradi tega ker tomos 125 nima pokrova rezervoarja na ključ? sej večina supermotov nima pokrov na ključ, drugače se pa najdejo nekateri ki hočejo zastonj tankat
budacki Objavljeno Junij 8, 2012 Opozori Objavljeno Junij 8, 2012 sej večina supermotov nima pokrov na ključ, drugače se pa najdejo nekateri ki hočejo zastonj tankat Kupiš univerzalni pokrov, ki ima ključ. Razen če je tak, kot je na cestakih, ko je vgrajen noter. Če je tist, ki je indentičen pokrovčku za plastenko...dobiš univerzalca, k ma ključ...princip delovanja ne poznam, sem pa videl in je kr fletno.
rzek07 Objavljeno Junij 8, 2012 Opozori Objavljeno Junij 8, 2012 ko naredim izpit grem malo pogledat v Avstrijo v Louisa pa vam povem če se da kaj naredit ubistvo pa sem imel že link od pokrovčka z ključem ki naj bi pasal ampak jih ne prodajajo več
rzek07 Objavljeno Junij 8, 2012 Opozori Objavljeno Junij 8, 2012 mene zanima kakšne čelade mate na tomosih kaj kj priporočate za čelado bi dal 200€
ludiluka Objavljeno Junij 8, 2012 Opozori Objavljeno Junij 8, 2012 Kot prvo ni važno ali imaš tomosa, jamaho ali ducatija pač kupi čimboljšo čeldo in naj ti pri čeladi in opremi ne bo škoda €
blazku Objavljeno Junij 8, 2012 Opozori Objavljeno Junij 8, 2012 Kot prvo ni važno ali imaš tomosa, jamaho ali ducatija pač kupi čimboljšo čeldo in naj ti pri čeladi in opremi ne bo škoda € Evo, tole je najbolši možn odgovor! Bravo ludiluka!!
rzek07 Objavljeno Junij 8, 2012 Opozori Objavljeno Junij 8, 2012 Kot prvo ni važno ali imaš tomosa, jamaho ali ducatija pač kupi čimboljšo čeldo in naj ti pri čeladi in opremi ne bo škoda € hh na tomosih sm poudaru zato da mi nebi kdo težil da naj grem na drugi forum da se ne tiče tomosa
xakrapovic Objavljeno Junij 11, 2012 Opozori Objavljeno Junij 11, 2012 mene zanima če ima še kdo podobne težave kot jaz. In sicer kadar stisnem prednjo ali zadnjo zavoro mi zaveti lučka na armaturni za smernike. kadar uklopim levi ali desni smernik mi lučka na armaturni ne utripa ampak sveti. Kadar motor ni vžgan ampak samo kontakt mi stop luč in smerniki ne delujejo. Zdaj nevem a je kak stik kje al je kar pregorelo. Če se komu kaj dozdeva bom vesel odgovora.
gizmy17 Objavljeno Junij 11, 2012 Opozori Objavljeno Junij 11, 2012 mene zanima če ima še kdo podobne težave kot jaz. In sicer kadar stisnem prednjo ali zadnjo zavoro mi zaveti lučka na armaturni za smernike. kadar uklopim levi ali desni smernik mi lučka na armaturni ne utripa ampak sveti. Kadar motor ni vžgan ampak samo kontakt mi stop luč in smerniki ne delujejo. Zdaj nevem a je kak stik kje al je kar pregorelo. Če se komu kaj dozdeva bom vesel odgovora. Zadnjo luč dej narazn pa poglej kontakte, men se je to tud zgodil ko sm z kerhrjem pucou motor pa je voda not umes pršla, pol sm pa narazn dau k sm iskou vzrok pa je blo use mokro, sm obrisu pa je blo spet use kul. men ni sam lučka za smernike zasvetla ampak so mi tud smerniki delal. Če je to, potrem notr umes kako peno zatlač usaj jst sm tak naredu pa je blo kul, če ni to napaka, potem pa mal poišči drugje, kjer je napeljava bolj izpostavljena
tunned Objavljeno Junij 13, 2012 Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 (popravljeno) mam en problem. brez zauga mi motor sploh ne vžge, ko dam pa zaug mi pa vžge, ampak da gas do fula in se nič ne zmanjša, pa neki čudn se dere. čisto drugač kakor pa ponavadi ko dam zaug. tako da ga morm pol takoj ugasnt, k se tok dere k da ga bo glihk kar razgnal. kašn bi biu to problem?? je mogoče kej s fergijom narobe, imam dellorto VHST 26. Popravljeno Junij 13, 2012. Popravil tunned
Donki Objavljeno Junij 13, 2012 Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 mam en problem. brez zauga mi motor sploh ne vžge, ko dam pa zaug mi pa vžge, ampak da gas do fula in se nič ne zmanjša, pa neki čudn se dere. čisto drugač kakor pa ponavadi ko dam zaug. tako da ga morm pol takoj ugasnt, k se tok dere k da ga bo glihk kar razgnal. kašn bi biu to problem?? je mogoče kej s fergijom narobe, imam dellorto VHST 26. Nastau si štantgas (prosti tek) z unim šraufkom z fedrčkom na uplinjaču.
tunned Objavljeno Junij 13, 2012 Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 mislm da se je fergi zabasov iz starmu bencinam :unsure:, ker je motor stavu skor 1 let. Kako pa se spuca dellorto vhst vplinjač?
Stirkac Objavljeno Junij 13, 2012 Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 a se je komu ze kdaj zlomil tazadn nosilec od masine? dans mi nekaj ruzi pa se je navojna ki je na zadnem delu masine v stedini prelomila :S pa se ne vozim nekak ekstremno
rzek07 Objavljeno Junij 14, 2012 Opozori Objavljeno Junij 14, 2012 na tomosu sm kupu zadnji akrapovič izpuh za tomos sm 125f pride me pa okol 360€+ddv kar drago za akrapota ane?
blazku Objavljeno Junij 14, 2012 Opozori Objavljeno Junij 14, 2012 Ja kr drago. Se mi zdi da so bli učas 300€. Zanima pa me na kok km menate olje?? Pa u soboto usi na ride s Tomosi!! LP Blaž
rzek07 Objavljeno Junij 14, 2012 Opozori Objavljeno Junij 14, 2012 (popravljeno) Pa u soboto usi na ride s Tomosi!! LP Blaž kva se ke dobite?glede na akrapović se mi zdi kar drag samo glede na to da je zadnji na tomosu ki se ga da dobiti.... Popravljeno Junij 14, 2012. Popravil rzek07
Donki Objavljeno Junij 15, 2012 Opozori Objavljeno Junij 15, 2012 Mam en problemček in sicer k tišim motor do konca mi čez neki cajta začne motor trokirat in tud če spustim gas in ga še enkrat odprem isto dela... Morm mal počakat in pol lahko spet do konca tiščim.. Vem da je problem v frgazerju, nečesa je premal Drugače motor laufa uredu, mam pa power kit gor frgazer je pa dellorto 28 gor. Ma kdo kkšno rešitev? Lp Bajc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se