rzek07 Objavljeno Junij 18, 2012 Opozori Objavljeno Junij 18, 2012 evo končn sm dočaku akrapoviča in mi lepo dela zdei pa sm se nalepke nove po narucilu pa sm zmagu
rzek07 Objavljeno Junij 20, 2012 Opozori Objavljeno Junij 20, 2012 LP! Mene zanima kakšna barva je dobra za preštrihanje plastike na črno pa če pred štrihanjem moramo še kaj narediti da se barva bolje prime . Preštrihal jo bom še 1x na črno saj je že motor zgubil tisto pravo barvo Prlagam pa še link od videa ke sm ga naredu z novmu akrapovičam ki sem ga kupil :
Donki Objavljeno Junij 21, 2012 Opozori Objavljeno Junij 21, 2012 LP! Mene zanima kakšna barva je dobra za preštrihanje plastike na črno pa če pred štrihanjem moramo še kaj narediti da se barva bolje prime . Preštrihal jo bom še 1x na črno saj je že motor zgubil tisto pravo barvo Prlagam pa še link od videa ke sm ga naredu z novmu akrapovičam ki sem ga kupil :[media=] Pol bo pa prodan pod ljubiteljsko vožen
rzek07 Objavljeno Junij 21, 2012 Opozori Objavljeno Junij 21, 2012 Pol bo pa prodan pod ljubiteljsko vožen hh to je sam za začetek ke sm ga lih namontiru sj pomoje si bom mal nastavu uplinjač sm mi talo ke seka skoz huj zgleda morm še mal razmislt
rzek07 Objavljeno Junij 22, 2012 Opozori Objavljeno Junij 22, 2012 A žmigovc maš že zažgan za 1x še ni tok samo že ratuje še 1 teden pa bo cel
ludiluka Objavljeno Junij 26, 2012 Opozori Objavljeno Junij 26, 2012 (popravljeno) LP! Mene zanima kakšna barva je dobra za preštrihanje plastike na črno pa če pred štrihanjem moramo še kaj narediti da se barva bolje prime . Preštrihal jo bom še 1x na črno saj je že motor zgubil tisto pravo barvo Prlagam pa še link od videa ke sm ga naredu z novmu akrapovičam ki sem ga kupil :[media=] Vse kar misliš pobarvat prebrusi z vodobrusnim papirjem od 800 naprej +voda. Kdaj boš vedel kdaj končat brusit ?? Ko bo površina mat barve. ne brusi do plastike! nato pred barvanjem obriši površino z antisilikonom(namenski razmaščevalec pred barvanjem in uporabi krpo ki ne pušča muck) nato sledi barva Popravljeno Junij 26, 2012. Popravil ludiluka
rzek07 Objavljeno Junij 27, 2012 Opozori Objavljeno Junij 27, 2012 (popravljeno) Vse kar misliš pobarvat prebrusi z vodobrusnim papirjem od 800 naprej +voda. Kdaj boš vedel kdaj končat brusit ?? Ko bo površina mat barve. ne brusi do plastike! nato pred barvanjem obriši površino z antisilikonom(namenski razmaščevalec pred barvanjem in uporabi krpo ki ne pušča muck) nato sledi barva Hvala ti za pomoč res si mi pomagal ćeprav bo moralo barvanje počakati ker sem se malo zvrnil in moram zdaj poštimati prestave ker se mi je neki zjebalo pri prestavah mi ne prestavlja (prestavlja samo če hočem prestaviti v višjo da prei malo ruknem dol isto je za nizjo samo da moram malo rukniti gor tačko :S) Popravljeno Junij 27, 2012. Popravil rzek07
ludiluka Objavljeno Junij 28, 2012 Opozori Objavljeno Junij 28, 2012 NP če boš pa še kaj rabil napiši zs ker bolj malo gledam ta del foruma
germek Objavljeno Julij 3, 2012 Opozori Objavljeno Julij 3, 2012 kaj se kje še da dubit akrapovičev ispušni sistem za tomosa???? in kolko stane kaj je vse v powerkitu, ker sm zasledil na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) da nekatiri majo powerkit in drugi ne??
rzek07 Objavljeno Julij 3, 2012 Opozori Objavljeno Julij 3, 2012 (popravljeno) ]Nvm če bi se akrapoviča še dalo dubiti ampak jst sem ga še dubil na tomosu mislim da je bil zadnji no saj meni so tako rekli stal me pa je okoli 430€ glede kita se ga da še dubiti stane 300-350€ ce rabis telefonsko mi piši zs menjan je pa uplinjač (delorto 28),odmična gred pomojem je še neki sm nvm Popravljeno Julij 3, 2012. Popravil rzek07
N3jc Objavljeno Julij 4, 2012 Opozori Objavljeno Julij 4, 2012 (popravljeno) Če kdo rabi originalen sprednji blatnik od tomosa, imam jaz enega novega za prodati. Pa še rabljene stopalke, ročico od sklopke, aluminjasti pokrovček zadnjega lončka za zavorno olje, centralno stojalo za dvig motorja, ter plastično plato za števike katero se namontira namesto sprednjega žarometa. Več info na ZS. Popravljeno Julij 4, 2012. Popravil N3jc
rzek07 Objavljeno Julij 4, 2012 Opozori Objavljeno Julij 4, 2012 (popravljeno) Če kdo rabi originalen sprednji blatnik od tomosa, imam jaz enega novega za prodati. Pa še rabljene stopalke, ročico od sklopke, aluminjasti pokrovček zadnjega lončka za zavorno olje, centralno stojalo za dvig motorja, ter plastično plato za števike katero se namontira namesto sprednjega žarometa. Več info na ZS. oki jst uzamem sprednji blatnik prosil bi te za ksno sliko na gmail blaz.rzek@gmail.com drgac moja telefonska je pa 051253067 me lahko poklices da se zmeniva razmišlam še u stojalu za dvig motorja Popravljeno Julij 4, 2012. Popravil rzek07
luiggiano Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 Ma kdo mogoče za prodat komplet plastike za Tomosa? al pa ve kje bi se jih dal dobit?
rzek07 Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 Pokliči na tomosa pomojem bi se tm dal kj dubit razn sprednjega blatnika nimajo ker sm jih ze klicu
luiggiano Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 to drugač za frenda iščm pa je reku, da krneki mutijo tm nevemkaj da je že ful doug nazai naroču pa še nč zdej se pa sploh ne javlajo ne nč.. zdej pa iščeva še kako drugo varianto..
dejansupermoto Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 A je biu kdo dons z tomosam na cesti med jezerskom in železno kaplo?.....smo se srečal =P
marcelinho Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 LP. mene pa zanima, kako priti do pokanja v auspuhu ? More imeti le visoke obrate, al so še kakšni drugi pogoji ?
Yuree Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 Bolj zdravo za motor je da ne poka iz auspuha ( ce poka pol frgazr ni dobr nastelan ) mal lahk poka sam ne preveč
marcelinho Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 Aha, ampak jas bi želel da včasih malo pokne. Ker nevem kako priti do poka.
gizmy17 Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 Aha, ampak jas bi želel da včasih malo pokne. Ker nevem kako priti do poka. ti se sm pel, enkrat bo že pokal.. sicr pa probej u dolino mau bol na obrate ga nažgat pol pa spustit gas zna učas lepo pokat. (pa glej da je akrapo brez dušilca) thenejc 1
marcelinho Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 aha morem probat kak brez dušilca :oo ? :DD
rzek07 Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 brez tiste mrezce nasredini meni pa varjetno prevec poka sm dal akrapota na 125 f in mi res ulik poka bom mogu mal prestelat sam se nemorem upret ke res hudo zgleda sploh pa če še ogenj vn buta
gizmy17 Objavljeno Julij 19, 2012 Opozori Objavljeno Julij 19, 2012 brez tiste mrezce nasredini meni pa varjetno prevec poka sm dal akrapota na 125 f in mi res ulik poka bom mogu mal prestelat sam se nemorem upret ke res hudo zgleda sploh pa če še ogenj vn buta Preveč poka? kuk je to preveč ? ko se vozš pa spustiš gas... ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se