NejcZ Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Js bi pri TrgoAvto vzel.. kot sem tudi najprej nameraval :)
Noiser69 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 (popravljeno) Vzem pri TrgoAvtu! :) Po mojem mnenju so zlo prjazni (vsaj v tej trgovini so bli), ker ti ga pelejo kamor hočeš. Men so ga še s prkolco tankat pelali, ga dobli na bencinski dol, ga polno natankali, spet gor privezali, pa še uni je plačau bencin, a je moj fotr iz vljudnosti dal pol zravn :) :lol: Popravljeno Junij 15, 2007. Popravil AbNormaln
NejcZ Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Vzem pri TrgoAvtu! :)Po mojem mnenju so zlo prjazni (vsaj v tej trgovini so bli), ker ti ga pelejo kamor hočeš. Men so ga še s prkolco tankat pelali, ga dobli na bencinski dol, ga polno natankali, spet gor privezali, pa še uni je plačau bencin, a je moj fotr iz vljudnosti dal pol zravn :) :lol: Frendu so ga tud natankal :whistle:
Tomyboy Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Pisal sem jim v Koper, v zelo kratkem času dobil odgovor in se potem dogovoril s serviserjem.Drug teden bodo poslali poštarja po moj motor, ga odpeljali v Koper, kjer bodo vse pregledali in popravili, in ga pripeljali nazaj.Moram rečt, da so zelo korektni. Zdaj grem pa spustit ven bencin, in zavit motor v folijo.
sky_21 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 se opravičujem, če komu zmešam štrene, ampak po vsem temle, kar tukej berem, ga nebi kupil nit za jurja Raje bi jst kupu tomosa z temi 'napakami' in popravu, kot da bi se z ybrjem vozikal okoli.
Tomyboy Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Raje bi jst kupu tomosa z temi 'napakami' in popravu, kot da bi se z ybrjem vozikal okoli. Se pridružujem mnenju. Tomos je zame precej boljši, je pravi motocikel, medtem, ko mi je ybr bolj kot nekoliko večji moped.
NejcZ Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Vsak ima svoj okus, ne bomo se kregali kdo je boljši :) moj motor je zame najboljši, tvoj ej zate.. naj ostane tako :whistle: No, še mal offtopica.. danes sem za 3 kurčeve ure vožnje plačal 84€ :headbang: Te cene nabijajo u pm :doze:
Kosho Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 če pa cev vijolčna postaja, pol se pa res pregreva... :hmm: samo, da gre tako hitro to :? ni mi lih jasno, kaj bi blo lahko narobe...zakaj ne pelješ na servis? saj maš še garancijo 115 tomos :hmm: kolk js vem, bo bolj težka...možno je, da ti števc laže... Plačevanje preko paypala je pa tud bolj tko-tko...mal rizkantna zadeva, da bi js kar tko daju št. tekočga računa. Kako je to s potrdili? Te oni bistvu najebejo lahko, da ti kupuješ bogve kaj za ogromne vsote, pa da ne moreš dokazat, da tega nisi naroču? :hmm: Ne diši mi baš plačevanje s kartico kar tako... :unsure: Paypal te ne nategne. Placevanje prek Paypala je 100% sigurno. Kolega je veliko plačeval prek Paypala, ko je prek e-baya naročal in ne morejo te nategnt.
C4V4L13R Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Raje bi jst kupu tomosa z temi 'napakami' in popravu, kot da bi se z ybrjem vozikal okoli. je za premislit...sploh zaradi cene, sej veš...danes se vse okoli denarja vrti, to je to...sem že enkrat povedu kaj si mislim o tem... Vsak ima svoj okus, ne bomo se kregali kdo je boljši :) moj motor je zame najboljši, tvoj ej zate.. naj ostane tako :whistle: No, še mal offtopica.. danes sem za 3 kurčeve ure vožnje plačal 84€ :headbang: Te cene nabijajo u pm :doze: to je to...vsakemu svoje...tomos mi je hud...zelo, boljši kot ybr...samo po vsem tem, kar tle berem, samo za v vitrino :whistle: Paypal te ne nategne. Placevanje prek Paypala je 100% sigurno. Kolega je veliko plačeval prek Paypala, ko je prek e-baya naročal in ne morejo te nategnt. pol ql
sky_21 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 (popravljeno) je za premislit...sploh zaradi cene, sej veš...danes se vse okoli denarja vrti, to je to...sem že enkrat povedu kaj si mislim o tem...to je to...vsakemu svoje...tomos mi je hud...zelo, boljši kot ybr...samo po vsem tem, kar tle berem, samo za v vitrino :whistle: pol ql To je če kupiš najbolj osnovno verzijo imaš pač par unih problemov. Kupiš replica CUP in nimaš problemov. Samo daš luč dol, pa daš boljše ploščice pa je za po pisti zabave. In na tomos CUP-u & open na državnem niti en se ni pregreval. In vijolični kolektor je normalno da je. In ybr je štorast motor. Ima vilce 35mm, kolesa 3.25 col,.. Popravljeno Junij 15, 2007. Popravil sky_21
C4V4L13R Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 (popravljeno) eno je pista, drugo je to za kar ga ima povprečen 17-letnik .) in ybr še zdaleč ni štorast motor .) stvar je samo v tem, da vsak pričakuje, da bo ganz nov motor delu kot mora. sej pri vsaki znamki/modelu se zgodi, da kakšen ne laufa...ampak tlele ma pa čist vsak, k ga ma, probleme z njim...ah...brezveze, boljš, da zaklučva debato... js samo želim vsem, k mate tomija, da vam ne bo delu problemov pa da se boste srečno vozil, da se še na kakšni skupni furci vidmo :OK: Popravljeno Junij 15, 2007. Popravil C4V4L13R
sky_21 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 eno je pista, drugo je to za kar ga ima povprečen 17-letnik .) in ybr še zdaleč ni štorast motor .) stvar je samo v tem, da vsak pričakuje, da bo ganz nov motor delu kot mora. sej pri vsaki znamki/modelu se zgodi, da kakšen ne laufa...ampak tlele ma pa čist vsak, k ga ma, probleme z njim...ah...brezveze, boljš, da zaklučva debato... js samo želim vsem, k mate tomija, da vam ne bo delu problemov pa da se boste srečno vozil, da se še na kakšni skupni furci vidmo :OK: Če je dober za pisto je tudi dober za cesto. Ybr pa je dober samo za na cesto. Kaj pa lahko delaš z ybrjem razen da pelješ koga zadaj in greš v šolo? Jaz dosti ljudi poznam ki niti ENEGA problema niso imeli.
Tomyboy Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 To je če kupiš najbolj osnovno verzijo imaš pač par unih problemov. Kupiš replica CUP in nimaš problemov. Samo daš luč dol, pa daš boljše ploščice pa je za po pisti zabave. In na tomos CUP-u & open na državnem niti en se ni pregreval. In vijolični kolektor je normalno da je. In ybr je štorast motor. Ima vilce 35mm, kolesa 3.25 col,.. kmh To da je vijolični kolektor je normalno. Ampak moj se sigurno pregreva, tud potegne ne več nikamor. Danes sem se peljal po ravnini max 85kmh, več ni šlo. Verjetno je vzrok presiromašna mešanica. Kar se pa tiče okvar, je pa to povsem normalno. Se naredi, tudi najbolj znane znamke vpokličejo zaradi okvar. Sicer pa, kar se je pokvarilo so vse zveneče znamke. Agregat yamaha, zavore AJP.
sky_21 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 kmhTo da je vijolični kolektor je normalno. Ampak moj se sigurno pregreva, tud potegne ne več nikamor. Danes sem se peljal po ravnini max 85kmh, več ni šlo. Verjetno je vzrok presiromašna mešanica. Kar se pa tiče okvar, je pa to povsem normalno. Se naredi, tudi najbolj znane znamke vpokličejo zaradi okvar. Sicer pa, kar se je pokvarilo so vse zveneče znamke. Agregat yamaha, zavore AJP. Pejdi pogledat do kašnega mehanika. Sigurno je kašna banalna napaka :D
trojan Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 kmhTo da je vijolični kolektor je normalno. Ampak moj se sigurno pregreva, tud potegne ne več nikamor. Danes sem se peljal po ravnini max 85kmh, več ni šlo. Verjetno je vzrok presiromašna mešanica. Kar se pa tiče okvar, je pa to povsem normalno. Se naredi, tudi najbolj znane znamke vpokličejo zaradi okvar. Sicer pa, kar se je pokvarilo so vse zveneče znamke. Agregat yamaha, zavore AJP. A si lepo utekau pa segrevov motor?? lahko da maš pregret cyl-pol je sam za u smeti. Možno pa je tudi da se ti zaradi preveč zraka v mešanci greje-poglej svečko, če je bele barve je preveč zraka, če je črna in mastna je preveč benza, mora bit kavno rjava.
NejcZ Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Fantki, sej bo kul če grem na servis pri 600,700, 800? Za mašino mislim, serviser nebo kompliciral :whistle:
reesko Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 eno je pista, drugo je to za kar ga ima povprečen 17-letnik .) in ybr še zdaleč ni štorast motor .) stvar je samo v tem, da vsak pričakuje, da bo ganz nov motor delu kot mora. sej pri vsaki znamki/modelu se zgodi, da kakšen ne laufa...ampak tlele ma pa čist vsak, k ga ma, probleme z njim...ah...brezveze, boljš, da zaklučva debato... js samo želim vsem, k mate tomija, da vam ne bo delu problemov pa da se boste srečno vozil, da se še na kakšni skupni furci vidmo :OK: :worship:
trojan Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Aja pa zarad prešibke mešance lahko mašina tud zariba-tko da fantje ne se hecat z nastavitvami ferga. Pa če se greje kr na servis pelte-sej mate verjetn še garancijo?
reesko Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Aja pa zarad prešibke mešance lahko mašina tud zariba-tko da fantje ne se hecat z nastavitvami ferga. Pa če se greje kr na servis pelte-sej mate verjetn še garancijo? 4T bo zaribu zarad prešibke mešance?razlož to mal bolj...2T ma mešanco olja pa benza pa zraka...4T pa sam benza pa zraka...in kaj pol če je več zraka...zato še ne bo zaribu?al se motm :unsure:
trojan Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 ja zarad preveč zraka v mešanci zrak/benz se cyl ne hladi tolk pa v najslabšem primeru zariba al se pa pregreje, drugač take krize pomoje spet ni (sploh če je uredu hlajenje) sam za mašino pa zih ni dobr.
_Fingi_ Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 4T bo zaribu zarad prešibke mešance?razlož to mal bolj...2T ma mešanco olja pa benza pa zraka...4T pa sam benza pa zraka...in kaj pol če je več zraka...zato še ne bo zaribu?al se motm :unsure: :grrr :grrr lohka zariba tud če ni dovolj bencina, oz. je preveč zraka...tako 2t kot 4t :yes:
reesko Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 ja zarad preveč zraka v mešanci zrak/benz se cyl ne hladi tolk pa v najslabšem primeru zariba al se pa pregreje, drugač take krize pomoje spet ni (sploh če je uredu hlajenje) sam za mašino pa zih ni dobr. ah to se ne zgodi kr tko...je res da če se pregreva motor da se mareial razširi(bat se mal poveča pa ga loh stisne na steno cilindr ain zariba) sam to je bl aktualno pri 2T ne pa pri 4T...4t ni tok občutliv...
Tomyboy Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Bil je pravilno utečen. Mešanica je sigurno presiromašna, ker smo pomerili pline. Samo kaj, ko ne moreš nastavljat uplinjača, ni vijaka. Edino, če bi menjal dize. Motorja pa ne bom razdiral, ker je še v garanciji.
HyperJack Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Lahko prosim enega uporabnika Tomos-a SM 125, da mi izmeri dušilec izpuha, širina;globina;dolžina. Hvala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se