Dr_Jakob Objavljeno Marec 17, 2015 Opozori Objavljeno Marec 17, 2015 Evo, jst pa še nisem bil nikoli v Dolomitih razen po severnejši strani, če mogoče to kaj šteje?? Sem pa I. dami obljubil, da ji letos izpolnim to gorečo željo. - Moram pa še mal' premislit'... Se bomo zmenil, pa gremo skup. Sej pijeta Konig Ludwiga, ne?
KyoKon Objavljeno Marec 17, 2015 Opozori Objavljeno Marec 17, 2015 Se bomo zmenil, pa gremo skup. Sej pijeta Konig Ludwiga, ne? Živ Dr_Jakob, a si mogoče enodnevno furo za Dolomite že izvedel, se pa strinjam da prespiš vsa 1 x.
Kmet2 Objavljeno Marec 17, 2015 Opozori Objavljeno Marec 17, 2015 Živ Dr_Jakob, a si mogoče enodnevno furo za Dolomite že izvedel, se pa strinjam da prespiš vsa 1 x. Jaz sem jo cca750km ,sam mi je rit odpadla,kje smo pa šli moraš pa Keiko vprašat .
moto rider Objavljeno Marec 17, 2015 Opozori Objavljeno Marec 17, 2015 Se bomo zmenil, pa gremo skup. Sej pijeta Konig Ludwiga, ne? Kakšna voda pa je to?? Kmet2 1
Dr_Jakob Objavljeno Marec 17, 2015 Opozori Objavljeno Marec 17, 2015 Živ Dr_Jakob, a si mogoče enodnevno furo za Dolomite že izvedel, se pa strinjam da prespiš vsa 1 x. Ja, sva ravno na koncu lanske sezone s SFjem naredila enodnevno... pa ni blo ravno 750km, prvih par prelazov itd... sam to bo treba počakat vsaj nekje do sredine maja. Jaz sem jo cca750km ,sam mi je rit odpadla,kje smo pa šli moraš pa Keiko vprašat . Do kam si pa šel? Kakšna voda pa je to?? Blagoslovljena
Kmet2 Objavljeno Marec 17, 2015 Opozori Objavljeno Marec 17, 2015 Ja, sva ravno na koncu lanske sezone s SFjem naredila enodnevno... pa ni blo ravno 750km, prvih par prelazov itd... sam to bo treba počakat vsaj nekje do sredine maja. Do kam si pa šel? Blagoslovljena Ne vem,čez ene dva prelaza ,pejt brskat v Vtisi iz dnevnih voženj 2012 če te res zanima vpraš Keiko ona je bila takrat navigator ^_^
SF Objavljeno Marec 18, 2015 Opozori Objavljeno Marec 18, 2015 Vsaj toliko počakajte s furo, da nove gume kupim... Teh je sicer še za ejo rundo granita, sam je treba do granita priti...
JerryTDM Objavljeno Marec 19, 2015 Opozori Objavljeno Marec 19, 2015 Mi smo šli že na Stelvio in po prelazih nazaj v enem dnevu (okrog 1000 km), samo za kakšno tako furo je treba še malo počakati, da bodo toplejši dnevi, je treba štartati kar zgodaj . Kmet2 1
ForU2 Objavljeno Marec 19, 2015 Opozori Objavljeno Marec 19, 2015 Mi smo šli že na Stelvio in po prelazih nazaj v enem dnevu (okrog 1000 km), samo za kakšno tako furo je treba še malo počakati, da bodo toplejši dnevi, je treba štartati kar zgodaj . Uf....tole me pa res zanima....kje ste pa to šli, oz. kaj ste pa sploh videli?
Lokos Objavljeno Marec 19, 2015 Opozori Objavljeno Marec 19, 2015 Mi smo šli že na Stelvio in po prelazih nazaj v enem dnevu (okrog 1000 km), samo za kakšno tako furo je treba še malo počakati, da bodo toplejši dnevi, je treba štartati kar zgodaj . Če ti ni odveč ... A bi v googlemaps vrisal pot? Me mikajo te konci pa ne vem kam naj se podam ker še nikol nisem tam vozil.
Fazer03 Objavljeno Marec 20, 2015 Opozori Objavljeno Marec 20, 2015 Ja malo preštudirat rute, prebrat izkušnje ostalih, naredit plan in kos za koščkom odkrivat tiste konce ... Lokos 1
Fazer03 Objavljeno Marec 20, 2015 Opozori Objavljeno Marec 20, 2015 (popravljeno) Zgornja slika je zbira, posamezne pa bom dodajal postopoma: upam da bo komu koristilo pri prvih vožnjah po tistih lepih koncih ... Popravljeno Marec 20, 2015. Popravil Fazer03 DUCATI KLUB SLOVENIJA, Lukec1, nxyz in 1 other 4
Agostini Objavljeno Marec 20, 2015 Opozori Objavljeno Marec 20, 2015 Zgornja slika je zbira, posamezne pa bom dodajal postopoma: upam da bo komu koristilo pri prvih vožnjah po tistih lepih koncih ... Kolega, če si prebral na zbirnem zemljevidu so le ti last motoroute srl. in kopiranje ni dovoljeno. Vsak pismen bo našel link do njih.
Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno Marec 20, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20, 2015 Mah, simpl je. Kranjska gora, Tolmezzo, Cortina D'Ampezzo, Bolzano, Merano, Stelvio, Gavia, Tonale, Mendola, Bolzano, Canazei, Cortina D'Ampezzo ... Edino vprašanje, ki se mi poraja je... ZAKAJ? Zakaj bi kdo hotel tako furo naredit na en sedež? Komu morate kaj dokazovati? Pejte, naredite si plan za vsaj 2-3 dni, lepo u izi, mogoč kje kak čajček, sendvič, z gondolo na vrh Pordoia, s sedežnico na vrh Stelvia... ZATO se gre tja. Če hočete kilometre nabijat, vam predlagam AC Koper-Murska sobota, pa parkrat ponovi.... Lokos, u-r-o-s, Kmet2 in 10 others 13
ForU2 Objavljeno Marec 20, 2015 Opozori Objavljeno Marec 20, 2015 Mah, simpl je. Kranjska gora, Tolmezzo, Cortina D'Ampezzo, Bolzano, Merano, Stelvio, Gavia, Tonale, Mendola, Bolzano, Canazei, Cortina D'Ampezzo ... Edino vprašanje, ki se mi poraja je... ZAKAJ? Zakaj bi kdo hotel tako furo naredit na en sedež? Komu morate kaj dokazovati? Pejte, naredite si plan za vsaj 2-3 dni, lepo u izi, mogoč kje kak čajček, sendvič, z gondolo na vrh Pordoia, s sedežnico na vrh Stelvia... ZATO se gre tja. Če hočete kilometre nabijat, vam predlagam AC Koper-Murska sobota, pa parkrat ponovi.... Točno to....moj post je bil bolj provokacija :grim Prevozil že po dolgem in počez, ne rabim napotkov Ker 1000km po Dolomitih v enem dnevu....nimaš nič od tega, ker so kraji in prelazi za uživat na izi! maxiscooter, sohen in Kmet2 3
Fazer03 Objavljeno Marec 20, 2015 Opozori Objavljeno Marec 20, 2015 Kolega, če si prebral na zbirnem zemljevidu so le ti last motoroute srl. in kopiranje ni dovoljeno. Vsak pismen bo našel link do njih. Ne bo držalo. Ti zemljevidi so moja kupljena last in če si že tako natančen, jih skeniram in ne kopiram. O pismenosti pa kdaj drugič kje drugje ....
u-r-o-s Objavljeno Marec 23, 2015 Opozori Objavljeno Marec 23, 2015 Mah, simpl je. Kranjska gora, Tolmezzo, Cortina D'Ampezzo, Bolzano, Merano, Stelvio, Gavia, Tonale, Mendola, Bolzano, Canazei, Cortina D'Ampezzo ... Edino vprašanje, ki se mi poraja je... ZAKAJ? Zakaj bi kdo hotel tako furo naredit na en sedež? Komu morate kaj dokazovati? Pejte, naredite si plan za vsaj 2-3 dni, lepo u izi, mogoč kje kak čajček, sendvič, z gondolo na vrh Pordoia, s sedežnico na vrh Stelvia... ZATO se gre tja. Če hočete kilometre nabijat, vam predlagam AC Koper-Murska sobota, pa parkrat ponovi.... Točno to, sam sem mnenje da je za Dolomite idealno 3 dni. 1 dan tja, drug dan u izi tura po D, tretji dan nazaj, za guštirat
Fazer03 Objavljeno Marec 24, 2015 Opozori Objavljeno Marec 24, 2015 Ja da se ne bo kdo obregnil ob slikce, da to niso Dolomiti: res niso, ampak je pač cela tema bolj "hribovska" . Lokos, KyoKon, Lukec1 in 2 others 5
Fazer03 Objavljeno Marec 25, 2015 Opozori Objavljeno Marec 25, 2015 No pa saj je tudi Sella Ronda tu: Kmet2, Lokos in Lukec1 3
Lokos Objavljeno Marec 25, 2015 Opozori Objavljeno Marec 25, 2015 @Fazer03 Hvala za karte ki si jih delil z nami kljub temu da so tvoja last ... Me pa zanima če morda veš zakaj so poti označene z rumeno, rdečo in zeleno barvo?
Fazer03 Objavljeno Marec 25, 2015 Opozori Objavljeno Marec 25, 2015 (popravljeno) Evo: (ja tisto "moja last" sem napisal zaradi tega, ker se je nekdo obregnil ob kao avtorske pravice ali nekaj podobnega ... meni osebno tak slikovit prikaz posameznih delov pomeni za predstavo veliko pomeni in upam da koristi še komu, ki se odpravlja v tiste lepe konce) . Popravljeno Marec 25, 2015. Popravil Fazer03 Kmet2 in Lokos 2
Lokos Objavljeno Marec 25, 2015 Opozori Objavljeno Marec 25, 2015 Evo: (ja tisto "moja last" sem napisal zaradi tega, ker se je nekdo obregnil ob kao avtorske pravice ali nekaj podobnega ... meni osebno tak slikovit prikaz posameznih delov pomeni za predstavo veliko pomeni in upam da koristi še komu, ki se odpravlja v tiste lepe konce) . In kaj pomeni v tem primeru rdeča najtežja pot. Kaj so tiste stvari ki samo pot naredijo tako težko? Predvidevam da ovinki ne ker zaradi njih prideš tja, cesta dvomim da je slabša od naših doma ...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 25, 2015 Opozori Objavljeno Marec 25, 2015 In kaj pomeni v tem primeru rdeča najtežja pot. Kaj so tiste stvari ki samo pot naredijo tako težko? Predvidevam da ovinki ne ker zaradi njih prideš tja, cesta dvomim da je slabša od naših doma ... Ahem, a si motorist al nisi? Piksnarji iščejo ravne široke ceste, mi pa ovinke. Torej; bolj je rdeča, bolj je prava za nas. Kmet2 in Lokos 2
Snečer Objavljeno Marec 25, 2015 Opozori Objavljeno Marec 25, 2015 Jaz iščem lepo okolje, znamenitosti, česar je na pretek v Dolomitih. Fazer03 1
Kmet2 Objavljeno Marec 25, 2015 Opozori Objavljeno Marec 25, 2015 Jaz iščem lepo okolje, znamenitosti, česar je na pretek v Dolomitih. Ti si poseben builder 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se