Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Evo, jst pa še nisem bil nikoli v Dolomitih :O razen po severnejši strani, če mogoče to kaj šteje??  :cry:

Sem pa I. dami obljubil, da ji letos izpolnim to gorečo željo. - Moram pa še mal' premislit'... :hmm:

Se bomo zmenil, pa gremo skup. Sej pijeta Konig Ludwiga, ne?

Objavljeno

Živ Dr_Jakob, a si mogoče enodnevno furo za Dolomite že izvedel, se pa strinjam da prespiš vsa 1 x.

Objavljeno

Živ Dr_Jakob, a si mogoče enodnevno furo za Dolomite že izvedel, se pa strinjam da prespiš vsa 1 x.

Jaz sem jo cca750km ,sam mi je rit odpadla,kje smo pa šli moraš pa Keiko vprašat .

Objavljeno

Kakšna  :devil:  voda pa je to?? :hmm:

Objavljeno

Ja, sva ravno na koncu lanske sezone s SFjem naredila enodnevno... pa ni blo ravno 750km, prvih par prelazov itd... sam to bo treba počakat vsaj nekje do sredine maja.

Jaz sem jo cca750km ,sam mi je rit odpadla,kje smo pa šli moraš pa Keiko vprašat .

Do kam si pa šel?

Kakšna  :devil:  voda pa je to?? :hmm:

Blagoslovljena :D

Objavljeno

Ja, sva ravno na koncu lanske sezone s SFjem naredila enodnevno... pa ni blo ravno 750km, prvih par prelazov itd... sam to bo treba počakat vsaj nekje do sredine maja.

Do kam si pa šel?

Blagoslovljena :D

Ne vem,čez ene dva prelaza ,pejt brskat v Vtisi iz dnevnih voženj 2012 :P če te res zanima vpraš Keiko ona je bila takrat navigator ^_^

Objavljeno

Vsaj toliko počakajte s furo, da nove gume kupim... Teh je sicer še za ejo rundo granita, sam je treba do granita priti...

Objavljeno

Mi smo šli že na Stelvio in po prelazih nazaj v enem dnevu (okrog 1000 km), samo za kakšno tako furo je treba še malo počakati, da bodo toplejši dnevi, je treba štartati kar zgodaj :OK: .

Objavljeno

Mi smo šli že na Stelvio in po prelazih nazaj v enem dnevu (okrog 1000 km), samo za kakšno tako furo je treba še malo počakati, da bodo toplejši dnevi, je treba štartati kar zgodaj :OK: .

Uf....tole me pa res zanima....kje ste pa to šli, oz. kaj ste pa sploh videli? 

Objavljeno

Če ti ni odveč ... A bi v googlemaps vrisal pot? Me mikajo te konci pa ne vem kam naj se podam ker še nikol nisem tam vozil.

Objavljeno

Ja malo preštudirat rute, prebrat izkušnje ostalih, naredit plan in kos za koščkom odkrivat tiste konce ...

post-1569-0-16756700-1426839060_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

Zgornja slika je zbira, posamezne pa bom dodajal postopoma: upam da bo komu koristilo pri prvih vožnjah po tistih lepih koncih ...

post-1569-0-51263100-1426850266_thumb.jpg

post-1569-0-74062900-1426850709_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Fazer03
  • Všeč mi je 4
Objavljeno

Zgornja slika je zbira, posamezne pa bom dodajal postopoma: upam da bo komu koristilo pri prvih vožnjah po tistih lepih koncih ...

Kolega, če si prebral na zbirnem zemljevidu so le ti last motoroute srl. in kopiranje ni dovoljeno. Vsak pismen bo našel link do njih.

Objavljeno

Mah, simpl je. Kranjska gora, Tolmezzo, Cortina D'Ampezzo, Bolzano, Merano, Stelvio, Gavia, Tonale, Mendola, Bolzano, Canazei, Cortina D'Ampezzo ... 

Edino vprašanje, ki se mi poraja je... ZAKAJ? Zakaj bi kdo hotel tako furo naredit na en sedež? Komu morate kaj dokazovati? Pejte, naredite si plan za vsaj 2-3 dni, lepo u izi, mogoč kje kak čajček, sendvič, z gondolo na vrh Pordoia, s sedežnico na vrh Stelvia... ZATO se gre tja. Če hočete kilometre nabijat, vam predlagam AC Koper-Murska sobota, pa parkrat ponovi....

:OK:

Točno to....moj post je bil bolj provokacija :grim  Prevozil že po dolgem in počez, ne rabim napotkov ;)

Ker 1000km po Dolomitih v enem dnevu....nimaš nič od tega, ker so kraji in prelazi za uživat na izi!

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Kolega, če si prebral na zbirnem zemljevidu so le ti last motoroute srl. in kopiranje ni dovoljeno. Vsak pismen bo našel link do njih.

Ne bo držalo. Ti zemljevidi so moja kupljena last in če si že tako natančen, jih skeniram in ne kopiram. O pismenosti pa kdaj drugič kje drugje .... :yea1:

Objavljeno

Mah, simpl je. Kranjska gora, Tolmezzo, Cortina D'Ampezzo, Bolzano, Merano, Stelvio, Gavia, Tonale, Mendola, Bolzano, Canazei, Cortina D'Ampezzo ... 

Edino vprašanje, ki se mi poraja je... ZAKAJ? Zakaj bi kdo hotel tako furo naredit na en sedež? Komu morate kaj dokazovati? Pejte, naredite si plan za vsaj 2-3 dni, lepo u izi, mogoč kje kak čajček, sendvič, z gondolo na vrh Pordoia, s sedežnico na vrh Stelvia... ZATO se gre tja. Če hočete kilometre nabijat, vam predlagam AC Koper-Murska sobota, pa parkrat ponovi....

Točno to, sam sem mnenje da je za Dolomite idealno 3 dni. 1 dan tja, drug dan u izi tura po D, tretji dan nazaj, za guštirat ;)

Objavljeno

Ja da se ne bo kdo obregnil ob slikce, da to niso Dolomiti: res niso, ampak je pač cela tema bolj "hribovska" .

post-1569-0-41850400-1427191943_thumb.jpg

post-1569-0-53847300-1427191959_thumb.jpg

post-1569-0-38378100-1427191968_thumb.jpg

post-1569-0-39968500-1427191979_thumb.jpg

Objavljeno

No pa saj je tudi Sella Ronda tu:

post-1569-0-30416800-1427268625_thumb.jpg

post-1569-0-04912900-1427268678_thumb.jpg

• Všeč mi je 3
Objavljeno

@Fazer03

Hvala za karte ki si jih delil z nami kljub temu da so tvoja last ... Me pa zanima če morda veš zakaj so poti označene z rumeno, rdečo in zeleno barvo?

Objavljeno (popravljeno)

Evo:

(ja tisto "moja last"  sem napisal zaradi tega, ker se je nekdo obregnil ob kao avtorske pravice ali nekaj podobnega ... meni osebno tak slikovit prikaz posameznih delov pomeni za predstavo veliko pomeni in upam da koristi še komu, ki se odpravlja v tiste lepe konce) .

post-1569-0-91484700-1427283142_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Fazer03
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Evo:

(ja tisto "moja last"  sem napisal zaradi tega, ker se je nekdo obregnil ob kao avtorske pravice ali nekaj podobnega ... meni osebno tak slikovit prikaz posameznih delov pomeni za predstavo veliko pomeni in upam da koristi še komu, ki se odpravlja v tiste lepe konce) .

In kaj pomeni v tem primeru rdeča najtežja pot. Kaj so tiste stvari ki samo pot naredijo tako težko? Predvidevam da ovinki ne ker zaradi njih prideš tja, cesta dvomim da je slabša od naših doma ...

Objavljeno

In kaj pomeni v tem primeru rdeča najtežja pot. Kaj so tiste stvari ki samo pot naredijo tako težko? Predvidevam da ovinki ne ker zaradi njih prideš tja, cesta dvomim da je slabša od naših doma ...

Ahem, a si motorist al nisi? Piksnarji iščejo ravne široke ceste, mi pa ovinke. Torej; bolj je rdeča, bolj je prava za nas.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Jaz iščem lepo okolje, znamenitosti, česar je na pretek v Dolomitih.

Ti si poseben :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!