gody01 Objavljeno Februar 8, 2009 Deli Objavljeno Februar 8, 2009 (popravljeno) gody01 in efi990 hvala za linke.Imate morda kakšne predloge za pot z štartom iz Bolzana proti Sloveniji z ciljem na Predelu.Sem gledu zemljevide,ma ker še nikoli isem bil v teh krajih bi rabu kak nasvet oziroma predlog.Pot naj ne bi bila dalša od dveh dni.LP Pek Ena izmed možnosti: http://maps.google.com/maps?f=d&source...2.60376&z=9 Od Canazeia do Cortine'd Ampezzo je možno narediti prav lepe osmice preko prelazov: Sella, Gardena, Campologno, Pordoi, Falzarego, Giau, Fedaia, ... in potrošiti kakšen dan, ali pa mogoče med potjo narediti kak krog za gušt :) Popravljeno Februar 8, 2009. Popravil gody01 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Februar 8, 2009 Deli Objavljeno Februar 8, 2009 @gody01 ti jih pa treseš iz rokava, mogoče pa letos, če bo vse OK, še pokoristim tvojih par nasvetov/smernic poti za dan ali dva .) . thx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cipot Objavljeno Februar 9, 2009 Deli Objavljeno Februar 9, 2009 zanima me , če obstaja cesta med davosom in suschom in kakšna je. namreč na --navodila za pot--moji zemljevidi je narisana , ampak ,ko hočem koliko je kilometro mi nariše ,da moram iti z vlakom klosters--selfranga--saglians v susch Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pek Objavljeno Februar 9, 2009 Deli Objavljeno Februar 9, 2009 Klapa,najlepša hvala za vaš trud :worship: če pa ima kdo še kakšen predlog ali izkušnjo bo dobrodošlo,saj je verjetno še kdo,ki mu bojo informacije koristne :yea2: LP Pek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 9, 2009 Deli Objavljeno Februar 9, 2009 Ena izmed možnosti: http://maps.google.com/maps?f=d&source...2.60376&z=9 Od Canazeia do Cortine'd Ampezzo je možno narediti prav lepe osmice preko prelazov: Sella, Gardena, Campologno, Pordoi, Falzarego, Giau, Fedaia, ... in potrošiti kakšen dan, ali pa mogoče med potjo narediti kak krog za gušt :) :blush: :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 9, 2009 Deli Objavljeno Februar 9, 2009 Ena izmed možnosti: http://maps.google.com/maps?f=d&source...2.60376&z=9 Od Canazeia do Cortine'd Ampezzo je možno narediti prav lepe osmice preko prelazov: Sella, Gardena, Campologno, Pordoi, Falzarego, Giau, Fedaia, ... in potrošiti kakšen dan, ali pa mogoče med potjo narediti kak krog za gušt :) Fajn bi blo spet skupaj nardit kaksno osmico in obudit spomine na 06 & 07... :whistle: Edino na Giau me ne vlece vec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Februar 9, 2009 Deli Objavljeno Februar 9, 2009 Fajn bi blo spet skupaj nardit kaksno osmico in obudit spomine na 06 & 07... :whistle: Edino na Giau me ne vlece vec. Si verjetno z Gavio zamenjal a ne ? Giau je prav fini ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Februar 9, 2009 Deli Objavljeno Februar 9, 2009 (popravljeno) zanima me , če obstaja cesta med davosom in suschom in kakšna je. namreč na --navodila za pot--moji zemljevidi je narisana , ampak ,ko hočem koliko je kilometro mi nariše ,da moram iti z vlakom klosters--selfranga--saglians v susch Je cesta in to prav lep prelaz. Zdaj samo ne vem, ali je Google tak pameten, da ve da je čez zimo zaprt, ali so kake nove informacije ... V glavnem leta 2007 sem se tam čez Fluela pass kar lepo pelal. Sem probal še druge zanimive prelaze in izgleda Google ve da je zima :) Tudi čez Furkapass, Grimsell in Susten te sedaj ne pelje. So pa to vsaj po mojem najlepši CH prelazi in čez je ziher cesta ko ni zime. Je pa finta, da imajo skozi večino hribov avtovlake, tako da tudi če se znajdeš kakega avgusta ali septembra pred zasneženim prelazom se moraš na vlak zdevat in skozi tunele pelat. Popravljeno Februar 9, 2009. Popravil gody01 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 Si verjetno z Gavio zamenjal a ne ?Giau je prav fini ... Ti si bolj strokovnjak za DOlomite kot jaz...pol bo ze stimalo tak. Torej na Gavio ne vec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 27. september lani, pred odhodom iz Colfosca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oldy Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 Si verjetno z Gavio zamenjal a ne ?Giau je prav fini ... Passo Gavia od lani na severni strani nov asfalt, res malo ozko ampak drugače pa o.k. Grem letos spet. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 Passo Gavia od lani na severni strani nov asfalt, res malo ozko ampak drugače pa o.k.Grem letos spet. :naughty: Kaka je pa kaj južna stran ? Severna je tak bila bolj ali manj avtocesta v primerjavi z južno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oldy Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 Kaka je pa kaj južna stran ?Severna je tak bila bolj ali manj avtocesta v primerjavi z južno :) Nevem če misliva isti prelaz,da ti malo opišem to je če greš iz Bolzana za passo Mauria in potem naprej za passo Tonale nato je passo Gavia in znani Bormio. Cesta čez Gavio je skoraj kozja steza ampak čist na novo asvaltirana z par tunelčki če se ne motim. Na drugi strani je pa široka cesta v dokaj solidnem stanju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oldy Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 Sory sem zajebo iz Bolzana greš za passo Mendela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 Sory sem zajebo iz Bolzana greš za passo Mendela. Oba se začenjata na M :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oldy Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 (popravljeno) Sory sem zajebo iz Bolzana greš za passo Mendela. Popravljeno Februar 15, 2009. Popravil oldy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Februar 16, 2009 Deli Objavljeno Februar 16, 2009 Nevem če misliva isti prelaz,da ti malo opišem to je če grešiz Bolzana za passo Mauria in potem naprej za passo Tonale nato je passo Gavia in znani Bormio. Cesta čez Gavio je skoraj kozja steza ampak čist na novo asvaltirana z par tunelčki če se ne motim. Na drugi strani je pa široka cesta v dokaj solidnem stanju. Misliva istega ja, edino od pso. Tonale do Bormia greš od juga proti severu in ko se vzpenjaš je južna stran, ne severna. Se sicer ne spomnim nobenega tunela tam, samo izjemno ozkost in zelo zaprte ovinke, vse skupaj pa "olajšajo" še kombiji, ki se vozijo po isti cestici ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oldy Objavljeno Februar 16, 2009 Deli Objavljeno Februar 16, 2009 (popravljeno) Misliva istega ja, edino od pso. Tonale do Bormia greš od juga proti severu in ko se vzpenjaš je južna stran, ne severna.Se sicer ne spomnim nobenega tunela tam, samo izjemno ozkost in zelo zaprte ovinke, vse skupaj pa "olajšajo" še kombiji, ki se vozijo po isti cestici ... Ja bo držalo,res je ozko je pa čist nov asfalt,tud tunel je poglej tretjo fotko. l.p. Popravljeno Februar 16, 2009. Popravil oldy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franko Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 (popravljeno) tu imate prelaze v alpah,mislim da so zajeti vsi lp :rolleyes: :rolleyes: ALPE_PRELAZI.zip Popravljeno Februar 20, 2009. Popravil franko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franko Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 pa še tole... hribi.zip alpe_zanimivosti.zip Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 tu imate prelaze v alpah,mislim da so zajeti vsilp :rolleyes: :rolleyes: pa še tole... In kakšnega tipa so te datoteke ? S katerim programom bi jih naj odpirali in kaj bi naj vsebovale ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 21, 2009 Deli Objavljeno Februar 21, 2009 In kakšnega tipa so te datoteke ?S katerim programom bi jih naj odpirali in kaj bi naj vsebovale ? GPX format je format datotek, ki ga uporablja Garmin (mogoče še kdo) tole je pa "vsebina" ene od datotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franko Objavljeno Februar 21, 2009 Deli Objavljeno Februar 21, 2009 (popravljeno) In kakšnega tipa so te datoteke ?S katerim programom bi jih naj odpirali in kaj bi naj vsebovale ? odpiraš jih z garmin mapsource shrani jih kot gpx in kopiraj v garmina ,drugače pa je tuki za vse ostale...sam to skopiraj v gps pa gremo... :rolleyes: :rolleyes: ALPE.zip lp Popravljeno Februar 21, 2009. Popravil franko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonystx Objavljeno April 11, 2009 Deli Objavljeno April 11, 2009 sezona se je začela.... passo Duran danes ob 14.00 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno April 11, 2009 Deli Objavljeno April 11, 2009 sezona se je začela.... passo Duran danes ob 14.00 Hudo! :worship: Kakšne so pa temperature kaj gor? Je kakšen prelaz neprevozen? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se