Noise Objavljeno Oktober 20, 2003 Deli Objavljeno Oktober 20, 2003 V motosvetovi galeriji je sedaj preko 300 Robertovih fotografij iz Dolomitov... Ena za pokušino je spodaj, ostale pa tukaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Freemanx Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 Zdaj me pa res mika, da bi šel pogledat v Dolomite! Bemti so na svetu še lepi kraji! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 "ima svega samo para nema" :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Januar 24, 2004 Deli Objavljeno Januar 24, 2004 "ima svega samo para nema" :P Če imaš denar za motor, ti skok v Dolomite ne bi smel predstavljati težav... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Januar 24, 2004 Deli Objavljeno Januar 24, 2004 Zdaj me pa res mika, da bi šel pogledat v Dolomite! Bemti so na svetu še lepi kraji! :rolleyes: No shit, sherlock. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Januar 24, 2004 Deli Objavljeno Januar 24, 2004 Živjo,fajn bi blo, da bi se nas več zbralo ,in eden ,ki je že bil,pa bi šli pogledat te ride,LP Curi :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Januar 24, 2004 Deli Objavljeno Januar 24, 2004 Živjo,fajn bi blo, da bi se nas več zbralo ,in eden ,ki je že bil,pa bi šli pogledat te ride,LP Curi :yea2: Jest te s sabo vzamem, sam ce mi bos sotor postavlu, pa vecerjo kuhu :P (sej ne) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Januar 24, 2004 Deli Objavljeno Januar 24, 2004 Živjo,Dave, ni panike lohk vzamem šotor za 4, če boš še ti imel lady,za kuho pa ni problema ker sem kuhar,a za dolomite je treba it za več dni,LP Curi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Januar 24, 2004 Deli Objavljeno Januar 24, 2004 Živjo,Dave, ni panike lohk vzamem šotor za 4, če boš še ti imel lady,za kuho pa ni problema ker sem kuhar,a za dolomite je treba it za več dni. Ja, (cim)vec dni, ja. Sem se hecal okrog sotora in vecerje. Bomo najprej kak kilometer skupi prevozil, pol pa ne bo panike tut v Dolomite skupi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 Če imaš denar za motor, ti skok v Dolomite ne bi smel predstavljati težav... ma sm na splosno govoru, o lepih koncih sveta in kolicini $, ki bi ga potreboval za uresnicitev vseh popotniskih zelja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superblackbird Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 ma sm na splosno govoru, o lepih koncih sveta in kolicini $, ki bi ga potreboval za uresnicitev vseh popotniskih zelja Dobro premisli zakaj si nabavu motor, zakaj ga je vredno met in kaj bi z njim rad videl. Če ga boš mel od kafiča do kafiča ga rajš prodaj. No, pa tudi taki so.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Januar 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Hola! Moji prvi letošnji Dolomiti bodo v juniju :) ... Cupo, Milunka, Dani77 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Hola! Moji prvi letošnji Dolomiti bodo v juniju :) ... Kdaj ? Koliko dni ? Kam ?S kom ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 A prideš ti tud??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ID Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Moji prvi letošnji Dolomiti bodo v juniju :) ... ... pridem ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 A prideš ti tud??? ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 ..pridem... Se pridružujem tovarišu Kekcu III. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Jaz tuuud :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Živjo,jest tut z lady,LP Curi :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Moji prvi letošnji Dolomiti bodo pa že ta konec tedna, za en teden. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D El B :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Moji prvi letošnji Dolomiti bodo pa že ta konec tedna, za en teden. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D El B :ph34r: Jst jih pa planiram od 29.4-2.5., če bo vse po sreči. Škoda, ker letos večina praznikov pade čez vikend in z mostovi ne bo nič. Bo treba več dopusta porabit :D Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Za prvega vem, da gre smučat.Za drugega pa nisem prepričan :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Januar 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Januar 28, 2004 (popravljeno) Kdaj ? Koliko dni ? Kam ?S kom ? Hola! Če se mi nihče ne bo pirdužil bom šel soloridersko, kot ponavadi :naughty: ... Bo pa to štiri dni, od četrtka do nedelje ali od sobote do torka. Kdaj? Pravzaprav vseeno; ko bo vremenska napoved približno ugodna :) Aja, pozabil še kam? Hja, povsod me bo dosti, kakih 1600+ km... Popravljeno Januar 28, 2004. Popravil suzuki Cupo, She, Dani77 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 Bo pa to štiri dni, od četrtka do nedelje ali od sobote do torka. Kdaj? Pravzaprav vseeno; ko bo vremenska napoved približno ugodna :) ko bo kak datum fiksen obvesti tudi mene, ne bom se vmešaval v planiranje ker je spontano najboljše, ti samo javi gremo čez 2 dni, jutri ali danes, pa bom videl če bo šlo skoz grem. za pakiranje rabim eno uro (15 min pakiranje robe, 45 min montaža žakla na motor .) ) + 1 uro do LJ tako da lahko štartamo 2 uri po klicu :OK: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Januar 29, 2004 Deli Objavljeno Januar 29, 2004 Hola! Moji prvi letošnji Dolomiti bodo v juniju :) ... moji pa prvi teden v marcu :) .... z derištemobilom :P ..... če bo še kak motomarsovc v bližnji okolici Selve (val Gardena) se lohka dobimo na kakem bombardinu, obvezno na smučišču :rolleyes: Kat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se