Noise Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Naaaaaaaaajjjjjjssssssssssssssssssssssssss
Aless Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Naaaaaaaaajjjjjjssssssssssssssssssssssssss @Noise hvala za nalepke,...danes prisle po posti,....prvo sem se še vstrašil kaj sem dobo iz LJ,...kaki poziv al pa od provide cd :D....po odpiranju pa sem se prav razveselil.... popoldan prilepim slikco,ko bojo na motorju,ker ga grem danes iskat :D
Aless Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 @Noise hvala za nalepke,...danes prisle po posti,....prvo sem se še vstrašil kaj sem dobo iz LJ,...kaki poziv al pa od provide cd :D....po odpiranju pa sem se prav razveselil.... popoldan prilepim slikco,ko bojo na motorju,ker ga grem danes iskat :D malo se je zavleklo,...ker me je vceraj dez dobil,..pa se ni blo cajt motorja spucat :angry: ,...pa se najdit je treba pravi plac,da bo vidna
Kleemen Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 A jst bi tud lohk dobu ene par nalepk? A lohk mal več da bi meu še oče in jst na ybrki in pol da mi bi ostalo še za drugo leto za drug motor, da ne bi pol vsako leto žical za nalepke :whistle: A jih lohk dobim ene 6 :whistle: tnx :winkiss:
C4V4L13R Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 ja in pošljejo naj ti jih pa? Po PM al na Mail :unsure: :headbang: Je treba kej nardit še za to an ;)
Kleemen Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 ja in pošljejo naj ti jih pa? Po PM al na Mail :unsure: :headbang: Je treba kej nardit še za to an ;) Ja najprej povejte če jih lohk dobim ene 6 nalepk, pol gremo naprej..povejte na kre naslov naj vam pošlm koverto v kateri bo koverta v kateri mi boste poslali nalepke. Sej je še tko ne? :whistle:
snoopy Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Ja najprej povejte če jih lohk dobim ene 6 nalepk, pol gremo naprej..povejte na kre naslov naj vam pošlm koverto v kateri bo koverta v kateri mi boste poslali nalepke. Sej je še tko ne? :whistle: Send S-SA-Envelope" to us...Pošljite v kuverti na vas naslovljeno kuverto z znamko na naslov: --- motosvet.com (za nalepko) Bevkova 8 3320 Velenje ---- kuverti dodajte še listek, kjer specificirate črno, belo ali srebrno barvo nalepk, pa jih dobite... Za ostalo pa na PM mislim da Noise ali pa Codein...
minca Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 ena moja nalepka se je znašla na moji prečudovi akti :blush: :wub: ful fukiš zgleda,bom poslikala enkrat :010 :OK: O:-)
GoUpC Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Js bom tud u kratkem naroču ene 2 nalepke za na okvir mojga sam me zanima kasne so dimenzije. Rabil bi 6-7cm široke dolžina ni tako pomembna (max pol metra :whistle: ). A naj dimnzije napišem na kuverto al kuko to gre :? ... Hvala za odgovor LP
kurjac Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Že davno tega poslal kuverto v kuverti. Upam, da dobim pred prvim snegom. :whistle:
minca Objavljeno September 15, 2007 Opozori Objavljeno September 15, 2007 (popravljeno) ena moja nalepka se je znašla na moji prečudovi akti :blush: :wub: ful fukiš zgleda,bom poslikala enkrat :010 :OK: O:-) evo obljubljene slike :whistle: :whistle: 1.notranja stran 2.zunanja stran :blush: Popravljeno September 15, 2007. Popravil minca
Vanga Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) evo obljubljene slike :whistle: :whistle: 1.notranja stran 2.zunanja stran :blush: Vau, ful dobro zgleda. Aja, pa lepo to da si zaščitena.Ja, mi je všeč to. :whistle: :winkiss: Popravljeno September 16, 2007. Popravil Vanga
bmwslo Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 Vau, ful dobro zgleda.Aja, pa lepo to da si zaščitena.Ja, mi je všeč to. :whistle: :winkiss: :lol1:
minca Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 sej vem da mam lepo :whistle: :blush: :blush: kva sm zaščitena :hmm:
minca Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 (popravljeno) kva sm zaščitena :hmm: aja valda :lol1: :lol1: mi je kapnil :lol1: :D mal pozn, ampak mi pa je :010 Popravljeno September 18, 2007. Popravil minca
vojak25 Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Send S-SA-Envelope" to us...Pošljite v kuverti na vas naslovljeno kuverto z znamko na naslov: --- motosvet.com (za nalepko) Bevkova 8 3320 Velenje ---- kuverti dodajte še listek, kjer specificirate črno, belo ali srebrno barvo nalepk, pa jih dobite... Hmm, za to bo poskrbela naša ljubljanska centrala. Mislim, da jih je cca 5 na voljo v tem trenutku. Pošlji kuverto s kuverto (na kateri je znamka in tvoj naslov) na Lidija Mejaš, Pot Draga Jakopiča 18a, Ljubljana. Živjo, jaz bi tut nalepko :rolleyes: sam kam naj zdaj pošljem kuverto, na kateri naslov (sem iz Lj). A lahko kdo pove kake nalepke vse obstajajo, sem prebiral temo pa sem pogruntal da so tut različnih dimenzij :unsure: napisat kaj se da vse dobit :whistle:
drjack_dj Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 ja, kam zdej poslat? Me tud mal zanima. se mi ne da vsega brat, a so zaston kot reklamni materjal al ne? Če ne bom dal kar svojo narest, pa še eno z mojmu nickom, kdo ve, če še jest ne.
Alla Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Pošljite v kuverti na vas naslovljeno kuverto z znamko na naslov: --- motosvet.com (za nalepko) Bevkova 8 3320 Velenje ---- kuverti dodajte še listek, kjer specificirate črno, belo ali srebrno barvo nalepk, pa jih dobite...
bmwslo Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 aja valda :lol1: :lol1:mi je kapnil :lol1: :D mal pozn, ampak mi pa je :010 Pa res dolgo rabiš da ti pride :whistle:
minca Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Pa res dolgo rabiš da ti pride :whistle: zadnjič mi je pa res mal pozn ja :whistle: :whistle: ;)
CAPI Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Kaj bi se zgodilo, če se osebno oglasim na Bevkovi 8 ? :krneki: --Za nalepko seveda? p.s. nisem daleč :alien1:
kurjac Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Že davno tega poslal kuverto v kuverti. Upam, da dobim pred prvim snegom. :whistle: Očitno bom prej dočakal sneg, kajti 90 dni je že minilo od poslane kuverte. :klicaj: Razočaran, same obljube.....
bmwslo Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Že davno tega poslal kuverto v kuverti. Upam, da dobim pred prvim snegom. :whistle: Očitno bom prej dočakal sneg, kajti 90 dni je že minilo od poslane kuverte. :klicaj: Razočaran, same obljube..... Poznaš ti tisto od Iztoka Mlakarja "... kurajč je vzel kladivo, da nauš ti slab zdej ratau sed tja u kot pa tih bot, da te nam ušlatau ..." :whistle:
NejcZ Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Js bom tudi danes poslal kuverti. Upam da bom dobil kaj.. potem, po praznikih :whistle: Hvala vnaprej :krneki: LP, Nejc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se