fbevc93 Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 jaz tudi poslal. če pride kakna čudna kuverta z čudno pisavo in z čudno prlepljeno znamko.... to sem jaz :whistle:
NejcZ Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 Že davno tega poslal kuverto v kuverti. Upam, da dobim pred prvim snegom. :whistle: Očitno bom prej dočakal sneg, kajti 90 dni je že minilo od poslane kuverte. :klicaj: Razočaran, same obljube..... Sploh nisi dobil? Hmm, upam da js dobim :unsure:
fbevc93 Objavljeno December 29, 2007 Opozori Objavljeno December 29, 2007 mogoče so njegovo kuverto nek na pošti zašuštrali :whistle: tak da upam da dobimo :OK:
_luke_ Objavljeno Januar 12, 2008 Opozori Objavljeno Januar 12, 2008 Je že kdo dobil nalepke (tisti ki ste poslali kuverte)?? Poslal sm že pred novim letom in do danes še nič....al sm edini ki tko dolgo čaka? LP
NejcZ Objavljeno Januar 12, 2008 Opozori Objavljeno Januar 12, 2008 Jst tud, pa nisem dobil.. zgleda nebo nič :cry: Lahko pove kateri od adminov kako zadeva stoji?
fbevc93 Objavljeno Januar 12, 2008 Opozori Objavljeno Januar 12, 2008 Je že kdo dobil nalepke (tisti ki ste poslali kuverte)?? Poslal sm že pred novim letom in do danes še nič....al sm edini ki tko dolgo čaka? LP :grrr poslal takoj ponovem letu pa tud še nič ni :( a to tam redno čekirajo pošto al tu pa tam kdaj :hmm:
_luke_ Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 Sej res da so zastojn nalepke, sam če se že potrudiš in pošleš bi blo lepo de jih tudi dobiš... :whistle:
Schmid87 Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 a lahko še meni 2 :unsure: maš nekaj strani nazaj navodila kako do njih
drjack_dj Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 Sem imel namen malo vecjo narocit za na avto. Bi dal zraven kuverte se kaj simbolicnega, pa glede na odzive ostalih dvomim da bi sploh prislo v prave roke. Tako da zaenkrat sploh se nisem poslal.
_luke_ Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 Kaj je kdo že kej dobu...? Jst še prow nč :headbang:
bladzo Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 Imam nekaj nalepk (srebrnih), če kdo rabi. Pove mi naj samo naslov na PM, pa jih pošljem ob priliki. V kolikor bi kdo rabil večjo nalepko, mi naj sporoči še dimenzije!
bladzo Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 Jst tud, pa nisem dobil.. zgleda nebo nič :cry: Lahko pove kateri od adminov kako zadeva stoji? Kako nisi dobil???? Jst osebno sem ti jih poslal??
_luke_ Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 Pa kaj ti te nalepke pošilaš? Če jih prosim povej :whistle:
bladzo Objavljeno Januar 22, 2008 Opozori Objavljeno Januar 22, 2008 (popravljeno) Pa kaj ti te nalepke pošilaš?Če jih prosim povej :whistle: Imam jih nekaj več in ti lahko pošljem kakšno... Za kaj več, pa bo potrebno počakati na sejem, ki bo v aprilu v Celju! Popravljeno Januar 22, 2008. Popravil bladzo
k0ci Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 a vektorskih slik za photoshop se pa ne da dobit :hmm: da bi si potem lahko sam dal delat nalepko, še prej pa ji po možnosti spremenil barvo, dodal rob črkam itn...
fbevc93 Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Imam jih nekaj več in ti lahko pošljem kakšno... Za kaj več, pa bo potrebno počakati na sejem, ki bo v aprilu v Celju! dobil :OK: tnx blazdo :worship:
NejcZ Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 Kako nisi dobil???? Jst osebno sem ti jih poslal?? Sem dobil.. tisto sem prej napisal. Hvala še enkrat. LP
ton Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 Dobil, Bladzo hvala. Ampak moja je pa rekla, da je na kuverti ženska pisava... :blink: :blink: :hmm: :eek: Častim :beer2:
xr800 Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 (popravljeno) Imam nekaj nalepk (srebrnih), če kdo rabi. Pove mi naj samo naslov na PM, pa jih pošljem ob priliki. V kolikor bi kdo rabil večjo nalepko, mi naj sporoči še dimenzije! uuups..... Popravljeno Januar 25, 2008. Popravil xr800
drjack_dj Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 Tudi jaz dobil, hvala Bladzo. Za vektorske pa tudi mene zanima, bi dal kakšno večjo magar fotru na šiht narest, samo rezalnik verjetno bol težko razbira z navadne bitne slike.
k0ci Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 z bitnih slik sploh ne delajo ker sem enkrat jaz jih hotel dat nardit, tako da rabim vektorsko
NejcZ Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 Tako je.. js bi tudi to mel :whistle:
bladzo Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 Dobil, Bladzo hvala. Ampak moja je pa rekla, da je na kuverti ženska pisava... :blink: :blink: :hmm: :eek: Častim :beer2: ne govor okol, da mam tajnico, mi bodo plačo znižal.... :evilgrin: :naughty: :naughty:
gusti Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 Vse, ki jih muči pretvorba bitnih slik v vektorske, članek iz računalniških novic (ga bom kar skopiral, ker tam moraš bit registriran): Iz bitnih slik v vektorske brezplačno Vektorske slike so med računalničarji zelo priljubljene, saj so shranjene v obliki geometričnih formul in jih lahko poljubno preoblikujemo (povečamo, vrtimo, raztegnemo in podobno) brez poslabšanja njihove ločljivost. Ker je večina slik na svetovnem spletu v bitni obliki (slike z množico slikovnih pik v 2D-matriki), potrebujemo za njihovo pretvorbo v kakovostnejši vektorski zapis primerno programsko orodje. Ker so tovrstni programi praviloma plačljivi, so zanesenjaki oddelka za umetno inteligenco na Stanfordski fakulteti za pretvorbo pripravili brezplačno spletno orodje, ki je povrh vsega tudi izjemno kakovostno. Uporaba novega programskega orodja je sila preprosta, saj je na voljo všečen uporabniški vmesnik, zasnovan na Flash tehnologiji, ki nas vodi skozi celoten postopek pretvorbe slik. Uporabna brezplačna programska oprema Vector Magic je dosegljiva na naslovu http://vectormagic.stanford.edu/. Ker se procesiranje slik odvija na oddaljenem strežniku, ne potrebujemo zmogljivega računalnika! Upam, da bo komu kaj koristilo. LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se