Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ok dovol zmenkarij smo imeli,ker smo prevec :topic: ze :angry2:

Drzimo se teme lepo :)

Objavljeno

roba sej si ti začel z zmenkarijami .) sam pa res ni važn a maš skuter al ne, kak patetičen izgovor :D ja ja kr priznaj da boš rajš kej druga počel :P

Objavljeno
roba sej si ti začel z zmenkarijami .)  sam pa res ni važn a maš skuter al ne, kak patetičen izgovor :D ja ja kr priznaj da boš rajš kej druga počel :P

Jaz ja :blink: Kaj druga? :hmm:

Objavljeno

Blame _Roba_ like always :topic: :topic: :topic: :P :P

Objavljeno

drugi del je bil namenjen crownless-u, tk da njega vpraši :004

Objavljeno

...madona ob prebiranju te teme pa še mene zamika,da bi na tako fešto prletu :kva2: ....pa sej ne zarad druzga,sam na motozborih je večinoma tko,da so vsi vsaj 20 let starejši od mene....če pa k vam pridem bom pa jz že skor najstarejši :P :lol1: :lol1: ....

...ne sej to sem čist tko omenu,....če pa res ne bo kej drugega tist datum pa pridem :devil:

lp cagiva B)

Objavljeno

Dej dej pol boš šou pa drag s skuterji boš pa zgubu. Se bo skrila tvoja Honda :lol1: . Bi me vzel s sabo .) .

Crownless

Objavljeno

kdaj točno bo ta REČ??

tud z gorice pridemo pogledat. pa par gum s sabo za umetnostno risanje po cesti :D

Objavljeno
kdaj točno bo ta REČ??

tud z gorice pridemo pogledat. pa par gum s sabo za umetnostno risanje po cesti :D

Julija...Sej te bom obvestil....Drugi tedn se treba nekaj v soli porihtat potem pa se bomo skup vsedli in zaceli delat .) Te bom obvestil :)

Objavljeno

saj vi to lepo zrihtajte šotor pa te finte...jaz pa mam tak že svojo področje prek :)

:beer2:

punce če ste za striptiz potem dobite od mene gajbo ;) (lahko tudi privat striptiz)

Objavljeno
saj vi to lepo zrihtajte šotor pa te finte...jaz pa mam tak že svojo področje prek :)

:beer2:

punce če ste za striptiz potem dobite od mene gajbo ;) (lahko tudi privat striptiz)

Oni pa spet pri gajbah :grrr

Objavljeno

tega mam dosti doma :P

roba ti nebi nič dal za en pošten striptiz? :)

Objavljeno
tega mam dosti doma :P

roba ti nebi nič dal za en pošten striptiz? :)

Ce se ne smem gledat tega so rekli ko bom 20 bom lahko :lol1: :lol1: Jaz nic ne dam,ker bos ti vse dal :grim

Objavljeno

u ti mater kake debate... :lol1:

Objavljeno

roba vztopnina :P

ker si ti 1k€

za druge 100€

P.S.: da se podkupit(punce)

Objavljeno

ovi bi pa samo kasiro , pil , šmeko ... :D

Drugače pa upam da bom prileto kaj pogledat :OK:

Objavljeno

Ka zdej bote pa dal še vstopnino.

No dobr če bi že bla ustopnina pol bi blo pa lahka mal bol pocen ne glih 100€

Sej ne upam da bote naredl fajn nardl žur pa to.

Mi mamo zdej med vikendom moto zbor Pantersi majo zbor na poligonu v ljubečni.

Tak da ste vsi vabljeni na zbor pa na panoramsko vožnjo čez celje.

Celjani pa obvezno da vas vidim tam. ob 12ih je pa striptiz tak da ste vabljeni.

Objavljeno
Ka zdej bote pa dal še vstopnino.

No dobr če bi že bla ustopnina pol bi blo pa lahka mal bol pocen ne glih 100€

100€ vstopnine ja :grim :grim

Objavljeno

100sit sem mislil ;)

kvečjemu bo treba plačat za pijačo in jesti, ker seveda to ni zastojn :)

glavno je seveda da vas čim več pride,seveda vsi šotore zraven

@roba: odvajam se pijače :)

Objavljeno
@roba: odvajam se pijače :)

Za prvi april ze vadis vice?Hiter si :whistle:

Objavljeno

resno odvajam se :)

kako kupico majn spijem :P

sorry za :topic:

Objavljeno

tako dragi folk danes sem urejeval zadeve od jutra do vecera glede mitinga če vas točno zanima pol je to 9 ur :book:

malo mi je bilo slabo...ok zelo slabo :SS ....ko sem potegnil skupaj približno številko stroškov ki jih bomo imeli sem se zacel.... :headbang: :wallbash: ......pa ko so mi povedali koliko bi me stala ena drag prireditev na drzavni cesti sem zacel.... :slap: :slap: :slap: ....emmmm....ja ne...zaj pa cakam da drugi teden dobim odgovor na prošnjo od tovarne KRKA če nam bodo dali elektriko....če bodo pol... :grupni: ...če pa ne pol pa enostavno nevem kako bo s to zadevo... :BUA: ...No pa da omenim koliko bo stroškov približno ...vrtelo se bo od 250k do 400k nekje ....spet mi je postalo :SS ....samo bo boljše.. :( ...tak da zdaj bo ta miting v rokah nasih sponzorjev.....prosil bi tudi če bi se lahko zmenili da bi se prošnje poslale po pošti k enemu v MB pa bi še malo tam raztalal po firmah....vsaka pomoč bo prav prišla...pa če jurja ali pa sto.............tak da dečki uraden drag za letos odpade ....drugo leto pa bo 100%...če bo dnar....če pa bo sponzorstvo močno pa se da naredit kak0o presenečenje..... :hmm: ...ok no saj bomo videli vas obvestim drugi teden....ker sem danes po domače povedano brez volje....upajmo na bolje ...ajde

Objavljeno

Tega me je blo strah,da se bo zgodilo glede stroskov...In se je res... :doze:

Objavljeno

miting definitivno bo!!! Seveda z pomočjo sponzorjev in drugih sredstev bomo to že nekakor skup spravili.

Bomo se vsi potrudli kolko se bo dalo in bo to že funkcioniralo :)

seveda še enkrat vabim vse, ki ste tukaj na forumu in vas prosim da še poveste tudi vašim kolegom, da bo čim večjo število udeležencev...

da neboste kje nakoncu vsi glasni in nobenega nebo...ker je to zelo velika organizacija in zelo veliko dela

lp all :)

Objavljeno

Se bom potrudu da bomo pršli v čim večjem številu.

Se bom pozanimu če gre še kdo drug iz celja ki ga poznam tak da upam da nas bo velik.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!