Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

blade jas mam vprasanje ;)

ti stroski so povezani samo z temi gostilniskimi stvarmi ko smo se pogovarjali

ali je tu se kaj druga v igri ? :hmm:

za strom si itq ti rekel da bo to nekak krka sponzorirala... :OK:

in kaj bi bilo z drag race-om ? :hmm: a je res tolk potreben ? to mislim na zaprti cesti,kjer bi se to dogajalo...a ni kje tam placa kjer bi pac bli ? 300m ?

potem je treba tut cesto placat oz. kaksne varnostnike po vsej vrjetnosti... :blink:

dobro bi blo razmislit o trajanju tega meetinga...moje misljenje je da bo prvi dan najvec skuterjev,zvecer bi jih ze nakaj slo domov(beri:spat k mamicam)... :blush:

drugi dan bi se kateri vstrajali...drugi dan bi ze blo bol tak-tak...3 dan bi pa

ostali le najvstrajnejsi in zeljni zabave in druzenja... :OK: :OK: :OK:

mislim pa da bi tu zmagal blindek :doze:

jas upam da bo slo vse skupaj lepo nacrtih in da se vidimo...

see ya :OK:

Lp,Slavko

Objavljeno

stroški se naberejo z gostiliškimi stvarmi, šotorom, prenosnimi wc-ji, električarom (ja, on tudi more bit), ....

Objavljeno

@SpeedFox: nebom samo jaz ostal :) saj boš ti tudi?

moramo lepo vsi ostat dokonca pa je to to...

lahko pa da še bom jaz kje prvi odklopil, če bo me kaj razganjalo pa si bom "malo" preveč spil.... :blush:

Objavljeno

@SpeedFox:Racunaj se,da se rabis enih XxX kW muzik Da se bo slisalo tako treba... :blink: :hmm:

Objavljeno

ja sej bi nas blo na koncu ziher se nakaj...smo ni v tem car da nas bo tam ostalo 30 od 150ih npr. :BUA:

@Roba: jah...bi se ze najslo kaj al pa kdo ko ma kaj za posojit al kak :naughty:

LP

Objavljeno
@Roba: jah...bi se ze najslo kaj al pa kdo ko ma kaj za posojit al kak  :naughty:

Se se dobi...Samo kaj pa koncne&co? :hmm:

Objavljeno

pozdrav !

Mariborčani in ostali kolegi iz drugih mest in vasi ....dajte mi povedat kateri radio je najbolj poslušani v vasih okolicah......ker moramo delati reklamo za mitting... :music2:

napišite največ 2 radia da nebomo glih pretiravali...ajde

Objavljeno

:D 99.8 Fantasy menda al nekak tak.. pa City 100,6 :P :)

Objavljeno

Fantasy je bol tak :) City 100,6 ali pa Radio Center 103,7 :)

Objavljeno

City - predragi ziher....

pomoje bi še najbolše blo Net Fm (100.2) al pa Center

Objavljeno (popravljeno)

Center,Radio City,Net Fm,Radio Plus

Fantasy se poslusa sploh kdo?Ni to propadlo ze? :blink: :hmm:

Pomoje Center pa City to je to... :) Edino kak bo z ceno... :hmm: Center bi se slo se pomojem kaj zmenit City pa je prevec zvisan ze pomoje :doze: ...Nevem..Vprasaj pa bos videl.

Popravljeno . Popravil _Roba_
Objavljeno

Lep pozdrav :) Ko je govora o teh radio oglasih, bom jaz jutri napisal gor. Namreč 18. tega meseca bo pri nas veselica ob predaji novega gasilskega avta ( :D ) in ker je foter v org. odboru, sem ga glih v sobotu slišal, da je klical na različne radije ter povpraševal o ponudbi 20sek. oglasnega prostora. Kak so druge ponudbe napišem jutiri, zdaj berem samo email od RTV-ja (torej verjetno radio Maribor) ki hoče za najmanj 6xponovitev takšnega oglasa 20.000 sit. Komercialne postaje pa bodo verjetno kar nekaj dražje, saj od tega v bistvu živijo. Mislim da se je pogovarjal z marketingom radia City, me prav zanima kolk je :)

Objavljeno

Rajši nakopirane papirje okoli limajte pa po srednjih šolah... al pa celo male flyere kr ne skuter nekam zataknit... :)

Je cenejše in kr učinkovito, ali?

Objavljeno

Kr na Fantasy dejte feklamo kr v Celju se ta radio ful posluša in je edn izmed najbol poslušanih radijev v Celju.

Zato vam predlagam da date reklamo za miting na radio Fantasy.

Pa bojo zihr pršl v Ljutomer.Ko bojo slišal kak party bo.

Objavljeno

ja ja, ki pa bomo $$ dobli :glare:

najboljše tak da damo na pop tv, med poročilami, al pa formulo :P

Objavljeno

da neboste pozabili RTL,PRO7,DSF in te seveda discovery....

definitivno NET FM!!! :)

Objavljeno

kr namest 24ur naj bo en dan! :)

Najbols je da naredite flayerje pa plakate polimate.. dejte mi eno kopio, pa jih skopiram pa po velenju nalimam, pa še po celu! :D

Objavljeno

ok...ta teden dobite flayerje pa te skopirate pa nalimate malo okoli ...jutri dobite vse informacije zvezi z mitingom v ljutomeru...se slišimo..ajde

Objavljeno

jas sem se pozanimal malo...

poznam sefa radia city oz. sma o tem ze mela debato,pa je reko,

da pride 20 sekundni oglas pri njih okrog 6000sit...

zaj ce bi se sli zmenit pa rect da mi jim naredimo reklamo oz. so kot nas

sponzor...potem mogoce...

lahko pa se grem vprasat na amd-tam ce bi bli kaj pripravljeni sodelovat...

blade prosim za formular o sponzorstvu tega meetinga pa se bo mogoce kaj uredilo...

Lp,Slavko

Objavljeno

djte flayere tu gor... :) ko bojo... da bo cimvec reklame! :)

Objavljeno

Upam da bo vse gladko teklo pr organizaciji :OK: ... Drgac me pa zanima ce gre se kdo iz Ljubljane v Ljutomer...upam da ne bom edini :unsure: :hmm: ?

Objavljeno

Hmz...zgelda,da bi trebalo zasilno DNA skupaj nardit :D

Objavljeno

"za silo" :)

ti lepo teama gor daj :P

Objavljeno
"za silo" :)

ti lepo teama gor daj :P

Kaj mi bote sponzor?Ce mi bote np .) Z veseljem dam gor :)

Objavljeno

Mene pa mika stalker ne :D:D:D ki je B-O-S da mi da roosta pa 19ko nazaj :lol1: :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!