nitro freek Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 Hmz...zgelda,da bi trebalo zasilno DNA skupaj nardit :D ← To to bo treba naredit. Dej da te vidmo spet na sceni.Ne pa da se boš z avtom vozu ko bo miting. Dna zrihti pa gremo skup iz Mb proti Ljutomerju. Nared skup pa je to to. Sej ni važn ka maš notr važn da si zraven pa da se gremo pelat pa en stajling narediš sej maš že velik naret neki še dodaš in gasa. Potrud se (Nek se vidi raskoš).
SpeedFox Objavljeno Junij 9, 2005 Opozori Objavljeno Junij 9, 2005 Hmz...zgelda,da bi trebalo zasilno DNA skupaj nardit :D ← mmmmm... :naughty: _Roba_ :naughty: kombi bomo zrihtali pravis ? :kva2:
pinjas Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 no kaj zdej BO kaj s tega ali ne. po vsem prebranim vidim da realnih rezultatov ni. samo bomo to bomo ono itd. nočem nobenega prizadet samo realnost je taka. kake plakate ali flyerje tud ni še. tud po gorici jih lahko polepim malo. tko kot pišete naj bi bila zadeva hujši kot kakršnakoli prireditev v sloveniji. raje naredte v malo manjšem obsegu pa to da je dobro. glede radia je dobr aideja, smao nabolš je narest plakate pa flyerje pa jih po šolah oziroma prostorih kjer jemladina, saj so oni glavni cilj, z radijem se ne osredotočit na cilje udeležence češprav ni slabo.
blindek Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 torej zadeva je sledeča. Glede formularnosti je skoraj vse urejeno (90%). Skoraj vse drugo je tudi urejeno. Flyeri in drugo pride ta teden!!! Bom dal semle gor in potem bi vas vse prosil če si jih skopirate in porazdelite okoli. Če so kaka druga vprašanja še potem samo vprašajte :)
_Roba_ Objavljeno Junij 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 blindek seznam dogajanja je naret?Ker bi ga rabo...
}}Blade{{ Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 pozdrav! prosim da take komentarje kot so "bo miting ali nebo" več niče ne omenja ker namreč če sem vam rekel da bo miting pol tudi 100% bo...kar se tiče urejenosti urejeno je 99% sa samo na dva papirja čakam da dokonca uredim na občini.....21.6. imam obravnavo na občini z policijo in drugimi....plakate in letake dobite saj vsega nezmorem sam....še sanja se vam ne kolko dela je za te zadeve tako da prosim namesto kritike upam na pomoč !!!!......saj namreč niam tolko cajta da bi na forum pogledal ker samo lecem okoli za to zadevo pa to in tisto in se mi ze trga malo...prvič naresti tako zadevo ni lahko....drugo leto bo to tak by the way za narest ker bom ze vse vedel...za zdaj pa moram spoznavat nove ljudi..veze..in tako dalje..tak da še enkrat povdarjam MITTING JE 100% ZAČETEK JE PETEK 01.07.2005 OB 12:00 POTEM ŠE VAM POVEM DA BO PANORAMSKA VOŽNJA OB 15:00 ZA OSTALO BO PROGRAM NAPISAN V SOBOTO KO MAMO SESTANEK.. .... .... V NEDELJO 12:00 KONEC PRIREDITVE....to vam lahko samo še zaenkrat povem pa da bo hrana,pijača,glasba,itd.... ko bo čas se oglasim z novicami
}}Blade{{ Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 (popravljeno) tko kot pišete naj bi bila zadeva hujši kot kakršnakoli prireditev v sloveniji. ← nekaj ti povem...ko moras delat vse sam ker so pac vsi ostali skorajda 15 in 16 let stari je problem ker nemorejo nikam ker jih nikjer ne vzamejo resno pa nimajo pojma kako so zakoni itd... prireditev bo res nekaj posebnega ali se ti nezdi? a je ze kje bil taki miting? mislim da ne...pa če bi vedel koliko je s tem stroškov nebi nix rekel čas me preganja redno pa niti v solo prav ne hodim ker ves čas trenutno vlagam v ta miting ....tak da prosim... Popravljeno Junij 13, 2005. Popravil }}Blade{{
nitro freek Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 nekaj ti povem...ko moras delat vse sam ker so pac vsi ostali skorajda 15 in 16 let stari je problem ker nemorejo nikam ker jih nikjer ne vzamejo resno pa nimajo pojma kako so zakoni itd... prireditev bo res nekaj posebnega ali se ti nezdi? a je ze kje bil taki miting? mislim da ne...pa če bi vedel koliko je s tem stroškov nebi nix rekel čas me preganja redno pa niti v solo prav ne hodim ker ves čas trenutno vlagam v ta miting ....tak da prosim... ← Če mene prašaš si se zlo potrudu pa svaka ti čast da si se lotu tega pa še sam povrh tega. Tak da bravo pa upam da boš drugo leto tut organiziru kej taga. Pa velik sreče pri nadalnih zadevah in upam da boš fajn izpelu ta miting.
blindek Objavljeno Junij 14, 2005 Opozori Objavljeno Junij 14, 2005 zaj je samo na vas da pride veliko ljudi,kajti če ne potem je ves ta trud bil zamajn(sicer jaz bom tam pa če sam ;) )
}}Blade{{ Objavljeno Junij 14, 2005 Opozori Objavljeno Junij 14, 2005 kaj vam naj recem? hehe... :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :beer2:
_Roba_ Objavljeno Junij 14, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 14, 2005 Tako stvar urejena :winkiss: Zdaj pa vas prosim,da te flayere okrog potalate,se derete za miting,skratka vse zivo delajte,da nas bo cim vec!!!! :D Bomo zelo hvalezni .)
batzajla Objavljeno Junij 14, 2005 Opozori Objavljeno Junij 14, 2005 (popravljeno) svaka vam čast!upam da bo šlo vse po načrtih .) aja še to sm mislu prašat-o kakšni glasbi pa govorimo? :whistle: Popravljeno Junij 14, 2005. Popravil batzajla
TiCkO Objavljeno Junij 15, 2005 Opozori Objavljeno Junij 15, 2005 Verjetno mal tega mal unga :D :lol1: Ja js tud komi čakam in upam da bo uspelo..
SpeedFox Objavljeno Junij 15, 2005 Opozori Objavljeno Junij 15, 2005 waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa upam da ni popravnega glih takrat pm....drugac pa flyer bomba :OK: se vidimo.... Lp,Slavko
denZ Objavljeno Junij 15, 2005 Opozori Objavljeno Junij 15, 2005 karli super si to narejo....zaj pa sprintajte te flayerje pa nekam za skuter vtaknite, vsakemu ki ga vidite
}}Blade{{ Objavljeno Junij 15, 2005 Opozori Objavljeno Junij 15, 2005 karli super si to narejo....zaj pa sprintajte te flayerje pa nekam za skuter vtaknite, vsakemu ki ga vidite ← zahvala gre meni samo za plakat ...ostala pohvala pa gre našemu prijatelju TiCko-tu za flayer...hvala ....zaj pa tako kot ze omenjeno gremo na delo talajte posilajte ...delajte vse mogoče da nas bo na tone tam...ajd
denZ Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 na kolodvoru tam pri podhodu tudi že liski visijo...pa na seršu isto :)
denZ Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 (popravljeno) še podpis ki ga je oblikoval prav tako ticko (HVALA!) to kopirajte v podpis url=http://www.scooter-on.net/files/plakat_1.jpg]http://www.scooter-on.net/files/podpis_flayer.jpg[/img Popravljeno Junij 16, 2005. Popravil den2
denZ Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 sorry ker nabijam poste vendar ne gre urejati prejšnega več ...torej nekaj sem pozabil ne pozabite na oglati oklepaj ( [ ) čisto na začetku pred url pa potem spet oglati oklepaj ( ] ) skoraj na koncu za img moral sem napisati brez teh dveh oklepajev ker je drugače že sliko kazalo...
_Roba_ Objavljeno Junij 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 Pazi da nebos warna dobil za oglasevanje... :hmm:
blindek Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 šeeee maaaaloooo :P jaz se že krepko pripravljam na tiste 3 dni (trening) :yea1: :yea2: zaj je vse na vas da vas čiiim veeč pride!!! če ne bom :cry:
#46# Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 Danes sem vido flayer v sql ker mi jih je den2 dal enih par pa sem jih neke že raztalo. saj so kul! svaka vam čast!!!!!! Jaz bom tud vrjetno prišo kaki dan pogledat! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
mjemec Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 Piz*umatr če bi že meu RSko bi vsaj pogledat mau pršu vas pjance :) Tak je pa mau predolga :( Bo pa gotovo noro. :kva2: Samo dont drink and drive da nebo slučajno kdo brez skuterja al pa še česa ostal...
_Roba_ Objavljeno Junij 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 mjemec motor na vlak pa prit z ostalimi skupaj dol :OK:
aerox Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 Bravo, vsaka vam čast. Mogoče se bomo spet vidli:)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se