urqlle Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 gregs bo to zlo natanćno vedel, iz Lj do velenje je dobrih 80 pa še do golice ne 40-50, tko na oko :blush:
Gregs Objavljeno Julij 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Ja, Gregs natančno ve... iz LJ preko Jezerskega je 130 km. Natanko... :D
renegade Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 :OK: Ojla ! :OK: Danes popoldan bil gor pa je bila Golica čisto prazna - na ovinku (pri bifeju) parkirana samo dva tovornjaka - nič motorjev - pa pri jezeru samo dva domorodca ( Avstrijca ) z čoperji - na cesti v dolino - proti Mariboru , blizu Routa 69 pa srečal še eno manjšo skupino Reacerjev ! Škoda - pa tako lep dan je bil !! :yea2: :yea1:
Alka Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Včeraj bila na Golici (enkrat za spremembo z avtom .) ), videla pa malo več motorjev, kot jih je naštel Renegade. No, pa še Golica nekoliko drugače...
bna Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 a gre danes kdo gor vreme je super :OK:
SpyCraft Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Jst grem dons gor.. start iz celja po sluzbi nekje ob pol petih...
bna Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 (popravljeno) bil na golici mrgolelo policajev pri dveh cerkvah priletel na :eek: radar omejitev 70 jaz 120 kmh nisem ustavil policaj mahal kot nor strah me je bilo do meje a na srečo ni bilo problemov :kva2: . ta teden ne grem več gor in pika :nono: Popravljeno Julij 27, 2005. Popravil bna
renegade Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 :OK: OJLA :OK: Fantje - le previdno , da ne bomo prišli na slab glas - tam gori - če ne bodo začeli Domorodski policaji zajebavat Slovence da bo kaj !! Pol pa ne bo nič več luštno !! :? :? :? :yea1:
siks Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 bil na golici mrgolelo policajev pri dveh cerkvah priletel na :eek: radar omejitev 70 jaz 120 kmh nisem ustavil policaj mahal kot nor strah me je bilo do meje a na srečo ni bilo problemov :kva2: . ta teden ne grem več gor in pika :nono: ← bli so tut na drugi strani, za jezom!!! :nono: smo vidli da tut ženske majo jajca( beri: znajo vozit!) simpatična :OK: celjanka z rdečo cbr 600 F je orng polagala!!(ovinke/motor)! :D lp 6
matimilko Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Hojla! Bil tudi gor vceraj in nisem videl nobenega policaja . B) ., in sicer nekje okrog sedmih. Je pa bilo lepo po dolgem caso spet malo zaoblit gume, da ne bojo samo po sredi znucane.... :ninja: Sem pa nabasal na luknjo, ki se mi zdi nova :cry: . Me je fajn zabilo. LPMM
urqlle Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 bli so tut na drugi strani, za jezom!!! :nono: smo vidli da tut ženske majo jajca( beri: znajo vozit!) simpatična :OK: celjanka z rdečo cbr 600 F je orng polagala!!(ovinke/motor)! :D lp 6 ← če je to tista, ki hodi tudi na marijo, DA baba obvlada situacijo v nulo, mater pa še dobro rit ma :blush:
Robert Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 To je pa verjetno Maichy :hmm: Pozdrav od Roberta
urqlle Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 To je pa verjetno Maichy :hmm: Pozdrav od Roberta ← a nima ona R6?
Robert Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 a nima ona R6? ← Ja res je, pa še na rajdah jo je mal sesula, če jo že ni popravila. Sorry, lapsus... Pozdrav od Roberta
Gregs Objavljeno Julij 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Se mi zdi, da pridem danes gor na Golico... enkrat bolj popoldne... po moje je ETA Golica cca. 18-18:30. Bo kdo tam? Potem pa zvečer v radlje na večerjo.... :whistle: Slepec, a prideš kaj naokoli? Sem ti včeraj rekel, da me najbrž ne bo na Golico, ampak se stvari spreminjajo... dnevno... :D
bna Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 včeraj huda nesreča na golici motorist iz ce z novo kawo se je zaletel v avtomobil
siks Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Se mi zdi, da pridem danes gor na Golico... enkrat bolj popoldne... po moje je ETA Golica cca. 18-18:30. Bo kdo tam? Potem pa zvečer v radlje na večerjo.... :whistle: Slepec, a prideš kaj naokoli? Sem ti včeraj rekel, da me najbrž ne bo na Golico, ampak se stvari spreminjajo... dnevno... :D ← gregs, nisi mi za gume odpisal na PM! lp 6 :?
sasch Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 včeraj huda nesreča na golici motorist iz ce z novo kawo se je zaletel v avtomobil ← Zgoraj omenjena nesreča se je končala tragično: Tödlicher Motorradunfall am Donnerstag Am Donnerstagabend war ein 26-jähriger Slowene mit seinem Motorrad in der Gemeinde Lavamünd (Bezirk Wolfsberg) ins Schleudern geraten. Er schlitterte auf die Gegenfahrbahn und krachte frontal gegen den entgegenkommenden Pkw eines ungarischen Urlaubers. Der Motorradfahrer wurde so schwer verletzt, dass er noch an der Unfallstelle verstarb. http://kaernten.orf.at/stories/48427/
Dr.SPEED Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Bil včeraj gori okrog 12,srečal par motoristov,ter radar pri mizarski delavnici-tista dolga ravnina. Po tem,kar se je dogajalo ter zgodilo zadna dva dni bo pa potrebno nekaj časa za premislek,kajti policija nas ima tako in tako že vrh glave,drugače nebi bili vsak dan gori :angry2: !
Alka Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Morda bi se pa le bilo dobro zavedati, da Golica ipak ni dirkališče...
Lobo Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Morda bi se pa le bilo dobro zavedati, da Golica ipak ni dirkališče... ← Maš prav. Enako bi veljalo tudi za vse ostale ceste. Škoda fanta!
The Doc. Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Uroša ni več! predvčerejšnim smo se skupi slikal na mrzlci... ni mel konkurence na mrzlci, on je bil rojen za dirkališče
Gregs Objavljeno Julij 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 gregs, nisi mi za gume odpisal na PM! lp 6 :? :hmm: Res ne? Ti takoj odpišem še enkrat...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se