bmwslo Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 Bil danes gor (ob cca 13.07 na počivališču) in videl le en SLO motor :huh:
Terminator Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 Bil danes gor (ob cca 13.07 na počivališču) in videl le en SLO motor :huh: ← Pol smo se pa glih zgrešil. Sva bla 2 iz SLO (yama r1 in cbr600f). Tale Golica je pa res super. Sicer iz LJ malo daleč ampak res šus cesta. Drugi del je zelo hiter pa ena svinska luknja je tm k se cesta zoža ampak ni blema. :OK: Aja pa nu'benih policajev ni blo... Pol sva šla pa čez Marijo dam pa tud n'kjer n'benga sam en lokalc z eno podrto krosko na kteri je bil geštel k banana. 450km šopanja - zdej pa zmatran grem spat... :zzz:
Zdrawc Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 sam en lokalc z eno podrto krosko na kteri je bil geštel k banana. ← To spada pod inventar. :grim
vuk76 Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Je bil mogoče kdo včeraj gor? Kakšno je kaj stanje?? Bi šel danes malo pogledat, hvala,lp vuk76
siks Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 To spada pod inventar. :grim ← če bo vreme sma berni in 6 danes okrog 6h sigurno gor! včeraj tudi, samo je blo oblačno pa slaba vidljivost! spet je mel kmet pred gostilno vile v rokah in strašil! :BUA: pol pa si napiše reg. št. in kliče na mejo! če je švab slabe volje te pa pol šraufa eno uro! :angry2: lp 6
motoristek Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Naskočite jo v mojem imenu :love1: jaz grem v deželo čevapčičev :kva2:
berni Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 če je švab slabe volje te pa pol šraufa eno uro! :angry2: ← Preverjeno :(
berni Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 O:-) Čuje se, da bo čez vikend in cel drugi teden na Golici mrgolelo radarjev in bodo naoštreni predvsem na motoriste. Tako da po pameti. ;)
siks Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 O:-) Čuje se, da bo čez vikend in cel drugi teden na Golici mrgolelo radarjev in bodo naoštreni predvsem na motoriste. Tako da po pameti. ;) ← kje s pa to ču?! :?
urqlle Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 , da bo čez vikend in cel drugi teden na Golici ... ← kr naj bodo ta vikend, je tak slabo vreme napovedano, se ni za bat .)
berni Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 kje s pa to ču?! :? ← Prišepnila ptička. ;)
siks Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Prišepnila ptička. ;) ← jeboteptička! :D
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 V četrtek je ponovno padla fura čez te prelestne ovinke :OK: Skupaj z Klemo sva se potrudila in jo naskočla...Golico seveda... :P Nobene gužve, vreme prijetno, gori pa samo par matoristov... sta pa bla dva iz Finske :eek:
xr800 Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 če bo vreme sma berni in 6 danes okrog 6h sigurno gor! včeraj tudi, samo je blo oblačno pa slaba vidljivost! spet je mel kmet pred gostilno vile v rokah in strašil! :BUA: pol pa si napiše reg. št. in kliče na mejo! če je švab slabe volje te pa pol šraufa eno uro! :angry2: lp 6 ← Svasta majka rodi. :nono: Bo se treba kdaj zaustavit pa dedeku kaka dva zgeca okrog uh prisolit, pa makar v njegovem jodlerlandu. Sicer pa , jaz bom to malo bolj tesko naredil, saj bom v Budimpesti dva meseca in je moped ze odjavljen...... :whistle: Tak da jaz ne dvomim da ga boste ze zrihtali :yea1: :yea2:
Robert Objavljeno Avgust 27, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2005 sta pa bla dva iz Finske :eek: ← Ne vidim nekaj pretreslivega tukaj, nekateri se pač ne vozijo le "od kafiča do kafiča" :D Res je, da jih ne vidiš vsak dan, vendar....... To ne leti na tebe, da ne bo pomote .), me je le zmotlo to grozno buljenje :P Pozdrav od Roberta
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 28, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2005 Ne vidim nekaj pretreslivega tukaj, nekateri se pač ne vozijo le "od kafiča do kafiča" :D Res je, da jih ne vidiš vsak dan, vendar....... To ne leti na tebe, da ne bo pomote .), me je le zmotlo to grozno buljenje :P Pozdrav od Roberta ← Ja človeka pa na cestakih.... :OK: :P
motoristek Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 kdaj greš, greš sam?? ← Sam sem jo naskočo! :naughty:
Eross Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 :hmm: Vreme danes bo, torej se danes vidimo na Golički .)
atek Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 danes bil prvič na golici ni kar rečt samo to super :OK: :OK: :OK: zanima me če ima kdo namen it jutri tja gor
Ski_Fanatic Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 danes bil prvič na golici ni kar rečt samo to super :OK: :OK: :OK: zanima me če ima kdo namen it jutri tja gor ← Namen že, ampak vreme bo naredilo svoje.. .)
siks Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 danes bil prvič na golici ni kar rečt samo to super :OK: :OK: :OK: zanima me če ima kdo namen it jutri tja gor ← js mam vsak dan namen it gor, vreme pa pove tazadno! dans grem ob 17.30!lp 6 :OK:
maXXXimum Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Danes smo se "poštempljali" tut mi trije :photo:
Gregs Objavljeno September 12, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2005 Maxxxo, super slikca... se sploh ne vidi, kako umazan je moj motor.. :P .. kot da bi ravno iz pralnice prišel... :lol1: ... Je bilo pa res super... tudi R1 se pelje kot po maslu. Piss, še enkrat hvala... :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se