PERO58 Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 Pred 15.5. se nima smisla peljati gor (preveč je snega in peska po osojnih-gozdnih mestih) :BUA: ........Pač vse rabi svoj čas...... :whistle: Se strinjam,letos bo dolgo sneg . :grim :(
simonsi Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 Se strinjam,letos bo dolgo sneg . :grim :( Pa še polno stacionarnih radarjev so nastavil :whistle:
bna Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 Pa še polno stacionarnih radarjev so nastavil :whistle: bi rekel da so jih ,ker lani je bilo kar hudo
Zdrawc Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 (popravljeno) Halo Goličarji (predvsem tisti z fotoaparati) :photo: ali ima kdo slikano, tisto tablo, ki je nameščena (mislim, da ene dvakrat/trikrat) ob tej cesti čez Golico in opozarja predvsem enosledna vozila / motoriste da naj se vozijo previdno, da bi jo posredoval hotschkoju več info glede tega, tukaj Popravljeno Marec 23, 2006. Popravil Zdrawc
šokac Objavljeno Marec 23, 2006 Opozori Objavljeno Marec 23, 2006 Ni še godna za pravo soočenje. :nono:
PERO58 Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 Lani smo plačali kazen,ker nismo imeli prve pomoči! :slap: Pri njih je obvezna !:grim
xr800 Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 Lani smo plačali kazen,ker nismo imeli prve pomoči! :slap: Pri njih je obvezna !:grim Se mi zdi, da je pri nas prva pomoč tudi obvezna, ali ne? :whistle: Pa še polno stacionarnih radarjev so nastavil :whistle: Kje pa, če mogoče veš? :naughty:
siks Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 Pa še polno stacionarnih radarjev so nastavil :whistle: kje pa so ti radarji? lani sem bil več kot 25x na gori pa nobenga nisem opazil! mogoče sem mel pa samo srečo :OK: :yea1: ja počasi bom začel! prve kilometre tkaltk počasi, da ulavfam novo mašino, ko se pa asfalt malo zagreje pa na polno!!! :yea1: :OK:
berni Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 ja počasi bom začel! prve kilometre tkaltk počasi, da ulavfam novo mašino, ko se pa asfalt malo zagreje pa na polno!!! :yea1: :OK: Sami divjaki :)
simonsi Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 (popravljeno) Pa še polno stacionarnih radarjev so nastavil :whistle: Šala šala ;) Popravljeno Marec 24, 2006. Popravil simonsi
xr800 Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 Šala šala ;) Bencin na ogenj, ha? :naughty: :whistle:
siks Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 Sami divjaki :) tut ti ga včasih orng prpičiš na goro! :OK: samo odkar si mel probleme s policaji te pa desnica malo traca!? B)
PERO58 Objavljeno Marec 25, 2006 Opozori Objavljeno Marec 25, 2006 Seveda tudi pri nas je obvezna. Ampak še nikoli je ni nihče zahteval :nono:
Zdrawc Objavljeno Marec 25, 2006 Opozori Objavljeno Marec 25, 2006 Ampak še nikoli je ni nihče zahteval :nono: saj jo imaš, predvsem zaradi sebe seboj O:-)
PERO58 Objavljeno Marec 25, 2006 Opozori Objavljeno Marec 25, 2006 saj jo imaš, predvsem zaradi sebe seboj O:-) Ja,če se pri malci urežem! :whistle:
siks Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 Lani smo plačali kazen,ker nismo imeli prve pomoči! :slap: Pri njih je obvezna !:grim moram priznat, da mam srečo, ker me v avstriji z motorjem niso še niti enkrat ustavili policaji, pa sem vedno tam, kadar sem na motorju( živela golica)! vsi pa pravijo, da so kazni bolj zmerne kot pri nas(beri: se da zmanit, če ni pi..a! upam, da letošnja zima ni preveč utrudla asfalta, ki je že lani kazal znake starosti(vsaj ponekod)! :?
PERO58 Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Ali gdo planira danes obiskat GOLICO :? Jaz bom šel mal gor pogledat.okrog 9.30 od doma :hmm: Če še ima gdo iste plane se vidimo :eek:
PERO58 Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Bil na Golici,ob cesti še polno snega :BUA: V senci še mokro in pesek na cesti :cry: Še ni prišel čas za Golico :nono: Verjetno bo še danes snežilo :grim Bo treba še počakat kak teden :OK:
bna Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 tej pa nisem kaj zamudil sem bil namenjen gor samo sem si zaradi nevihtnih oblakov v Dravogradu premislil
šokac Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Bil na Golici,ob cesti še polno snega :BUA: V senci še mokro in pesek na cesti :cry: Še ni prišel čas za Golico :nono: Verjetno bo še danes snežilo :grim Bo treba še počakat kak teden :OK: Sem vam že 23. 03. 06 sporočil, da Golica še ni godna za pravo soočenje. Zakaj to vem? Zato, ker sem zelo blizu... Počakat kak teden? :nono: Računaj še na kakšnih štirinajst dni, do tri tedne. .)
danci1973 Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 In kaj bi naj bilo narobe z Golico? Včeraj je bilo prav fajn. D.
vuk76 Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 In kaj bi naj bilo narobe z Golico? Včeraj je bilo prav fajn. D. Ja iz smeri Eibiswalda je bilo odlično do jezera...tam se pa je začelo malo bolj mokro & peskasto,malo večja kriza je bila meni potem dol proti Lavamundu. Je pa res,da se mi2 v vožnji ne moreva primerjat,saj si svetlobna leta pred mano.(videl danes v Tuhinjski,ko te je kar zmanjkalo :grim ) lp vuk
vuk76 Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Ja iz smeri Eibiswalda je bilo odlično do jezera...tam se pa je začelo malo bolj mokro & peskasto,malo večja kriza je bila meni potem dol proti Lavamundu. Je pa res,da se mi2 v vožnji ne moreva primerjat,saj si svetlobna leta pred mano.(videl danes v Tuhinjski,ko te je kar zmanjkalo :grim ) lp vuk Tako pa zgleda ob jezeru, jezero v ozadju je še zaledenelo.
šokac Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 In kaj bi naj bilo narobe z Golico? Včeraj je bilo prav fajn. D. Tebi Danči, ki te ne zaustavi niti toča, sneg, mraz, pesek, mokrota ipd... :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se