Dr.SPEED Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Gre kdo danes kaj na Golico, okrog 4.30štartam iz MB :)
APAČI Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Js bil na njej u nedeljo, ob cesti še sneg, drugače cesta suha, edin mrzlo ko porkaduš. :kva2:
Dr.SPEED Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Bilo je super,cesta na nekaterih delih zelo mokra :eek: -tali se sneg,ki ga je še kar nekaj. Drugače gori nič kaj novega,RAZEN ZAŠČITNE OGRAJE :OK: :OK: Evo še par slikic za :zzz: :zzz: :zzz:
vuk76 Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Bilo je super,cesta na nekaterih delih zelo mokra :eek: -tali se sneg,ki ga je še kar nekaj. Drugače gori nič kaj novega,RAZEN ZAŠČITNE OGRAJE :OK: :OK: Evo še par slikic za :zzz: :zzz: :zzz: Na tem ovinku & 'počivališču' je že dosti manj peska kot takrat ko sem se jaz tam potepal. Si šel gor iz Lavamunda in kako daleč si šel? lp vuk
motoristek Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 Pozdravite mi jo :OK: jo enkrat v maju napadem... :yea1:
PERO58 Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 Včeraj sem že bil v Dravogradu,pa je bila zavita v oblake,tako da je nisem obiskal :nono: Saj še pride na vrsto :OK:
SpyCraft Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 uf, golica, zdle? ni sans.. se premau prime :D
PERO58 Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 uf, golica, zdle? ni sans.. se premau prime :D Kaj naj bi se pa premau primlo :hmm: :hmm: :hmm:
bna Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 golica drži :OK: sem jo danes položil pošteno kakšne ceste imajo po avstriji brez peska in lukenj :worship: zakon na golico je sicer nekaj novih zalivk so jo sosedi že poflikali
PERO58 Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 guma Sem pa mislu da rožce :naughty:
maXXXimum Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 golica drži :OK: sem jo danes položil pošteno kakšne ceste imajo po avstriji brez peska in lukenj :worship: zakon na golico je sicer nekaj novih zalivk so jo sosedi že poflikali Kaj pa kej taplavi pravjo? No.. v avstriji so "tazeleni" če se prov spomnim .)
Ice Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 po tanovem, temnoplavi na metalik sivi podlagi z rudeco crto. :)
bna Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 Kaj pa kej taplavi pravjo? No.. v avstriji so "tazeleni" če se prov spomnim .) ta zeleni nič ne pravijo ker jih je v avstriji pol manj na cestah kot pri nas mene še v avstriji niso ustavili sploh :OK:
Ice Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 ob vikendih imas povecane moznosti za to na golici.
lukec Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 danes parkirau zraven dveh policajev pr jezeru ,sta bla prou prjazna,če bi mu pa na radar prletu bi pa verjet pozabu bit prjazn :nono:
V-strom650 Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 Danes sem bil prvič na Golici... Ena hitra furca, saj sem iz okolice MB. No prilagam pa nekaj slik, da vam malo "lušte" zbudim. LP, Bojan.
SpyCraft Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 sej cesta zgleda dokaj shuder free pa suha, sam sneg ob njej mi pove, da verjetno se ni to to.. Po drugi strani bi pa vsaj na mehk prletu.. :)
HHV Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 v petek grem na Golico ... bejžte Ok, prow, bom prestavu na soboto! <_<
HHV Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 sej ne grem ;) Ja pol pa jest tud ne grem :whistle: A greš na ride?
V-strom650 Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 (popravljeno) sej cesta zgleda dokaj shuder free pa suha, sam sneg ob njej mi pove, da verjetno se ni to to.. Po drugi strani bi pa vsaj na mehk prletu.. :) Fotografija kaže res en ultra senčen predel, kamor sonce ne pokuka zlepa... Sicer pa je bila temperatura zraka prijetna, asfalt pa... no za turistično vožnjo je OK. LP, Bojan. P.S.: jaz pa itak vozim samo turistično :) Popravljeno April 24, 2006. Popravil V-strom650
šokac Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Včeraj z Marcijem v dopoldanskem času prevozila Golico. Vreme je bilo čudovito, samo na vrhu je ob straneh še vedno sneg, del poti v senčnih legah pa še malo moker. Verjetno še zaradi dežja, ki je padal v nedeljo popoldan. Lep del poti sva se vozila za civilnim policijskim avtomobilom, ki se je ves čas držal točne omejitve, da ga dolgo nisva mogla prehiteti. Ko sva se vračala nazaj so uniformirani za lokalom Rute 85, bili na preži z laserjem. Vsi tisti, ki se podajate na pot iz mejnega prehoda Šentilj, v prvem križišču za debelo Berto zavijete levo na vinsko cesto, oz. Spilfeld. To pa zato, ker je most čez reko Muro v drugem krožišču v smeri Lipnice zaprt zaradi obnove.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se