motoristek Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Ni mi žal minute fraj ur... :yea1: kako je bilo lepo, toplo in nobene gužve...
Ni3ous Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Kakšne so pa kej dnevne temperature na vrhu?
motoristek Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 danes je bilo zelo prijetno in toplo... :yea1:
TomazC Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 danes je bilo zelo prijetno in toplo... :yea1: V ponedeljek, ko je bilo hladneje kot danes, je bilo 12 stopinj na vrhu.
c0Li Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 danes je bilo zelo prijetno in toplo... :yea1: Ce je blo danes, bo tudi jutri! :P
motoristek Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 Ce je blo danes, bo tudi jutri! :P Zgleda, da si kar gor ostal... :lol1:
TomazC Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 Ta mesec sem bil nekakjrat na Golici (sem jo vzel za svojo), ampak vceraj pa nisem imel srece. V Eibiswaldu so me ujeli z laserjem. Prihajal sem iz smeri Graz, v rondoju zavil desno in na hiter enga prehitu. Valjda glih pred policajem. Ampak je bil fest dec, sem s 35 eur skoz prisel... Pa glih mene, k najbolj pocas vozim.
siks Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 js sn jo tut dans naskočo! :OK: samo ne z mopedom! sem svoji dve punci pelo, da vidita kje ati tolkokrat uživa! mater, šele z avtom vidiš kak klanc je! smo se šli malo šetat na jezero! je bil tut en mb ferari spajder! nasledjič grem z mopedom. samo je ob robih ceste še velko peska! mora dež sprat pol pa dija! lp 6
TomazC Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 js sn jo tut dans naskočo! :OK: samo ne z mopedom! sem svoji dve punci pelo, da vidita kje ati tolkokrat uživa! mater, šele z avtom vidiš kak klanc je! smo se šli malo šetat na jezero! je bil tut en mb ferari spajder! nasledjič grem z mopedom. samo je ob robih ceste še velko peska! mora dež sprat pol pa dija! lp 6 Hvala, k sme spomnu, da bi svoji punci peljal pokazat lepote... No na motorju se men zdi čist položen...
motoristek Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 Danes smo jo BO-VI in moja malenkost naskočili... :OK:
imlakar Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 Tud midva s Fosom sva jo danes :OK: Prvič, pa ne zadnjič :D
POŠTAR Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 jo tok hvalte da bom moral tut jest gor pogledat kok pa je prblizn to iz lj (casovno) :blush:
motoristek Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 Veliko je varijant.... :yea1: Evo eno... :D
zlati Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 jo tok hvalte da bom moral tut jest gor pogledat kok pa je prblizn to iz lj (casovno) :blush: Ljubljana-Jezersko-Železna kapla-Lavamund,120 Km,cca1,40 ure Ljubljana-Arja vas-Dravograd,približno isti čas in kilometri Lp Zlati :yea1:
jama1100 Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 Bil danes z svojim kupom železja gor,kva pa vem mrzlo pa prinas se najdejo tudi lepši odseki asvalta. Pač mnenje imetnika železja
motofrik Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 Ja, ja.. Kaka je, naša je. Meni je všeč, pa še blizu je. Imam pa tudi ''svojo'' Golico, čisto blizu. Pa ni policije nikoli in še prometa ni. :OK:
Zx_R Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 O ja tud taplavi se najdejo, pa še zelo dobro se znajo skrit. :BUA:
siks Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Bil danes z svojim kupom železja gor,kva pa vem mrzlo pa prinas se najdejo tudi lepši odseki asvalta. Pač mnenje imetnika železja v bližini dvomim!!! ajd povej da vidimo! :D lp6
xr800 Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Bil danes z svojim kupom železja gor,kva pa vem mrzlo pa prinas se najdejo tudi lepši odseki asvalta. Pač mnenje imetnika železja Bil včeraj gor, ne vem kje te je zeblo. Prijetno za vožnjo bi rekel, ravno prav, da nisem švical...Lepši odseki pri nas? Povej kje, me res zanima (sem že rahlo naveličan Goličice)....Ko sem šel domov, sem vozil za enim žandarjem na BMW-ju, je kar lepo pritiskal, jaz pa z njim, v Eibiswaldu šel na postajo, pozdravil po vseh predpisih, jaz pa dalje proti Arnfelsu...... :grim O ja tud taplavi se najdejo, pa še zelo dobro se znajo skrit. :BUA: O ja pa še stol majo v goši, da se na zmatrajo preveč........Mi je Dohtar (saj veš kateri) povedal, da je bil v petek prvič (z Repsolko) gor, pa mu je prvič ratalo, da ni nič plačal..... :OK: :naughty:
Sidominator Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 @XR800 hmmm včeraj sva na Golici tik pred odhodom malce pokramljala ... Iz tistega žandarja so se jod... v ozadju orng norčevali, ko je kak njihov lokalec prpičil in rajsal s fustrahterjami čez cel ovinek je vse planlo v smeh ... Komaj čakam, da jo spet naskočim .)
xr800 Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Saj vem, ja..Misliš onega z zeleno Ninjo, ki se je komaj zaustavil, da ni šel v bife.....?? Sem tudi jaz slišal par komentarjev, pa malo smeha... Se je pa kljub temu bilo fajn za njim paljat malo hitreje......
Sidominator Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 (popravljeno) Saj vem, ja..Misliš onega z zeleno Ninjo, ki se je komaj zaustavil, da ni šel v bife.....?? Sem tudi jaz slišal par komentarjev, pa malo smeha... Se je pa kljub temu bilo fajn za njim paljat malo hitreje...... Lokalec z zeleno ninjo je res prebijal zvočni zid v tistem ovinku ja ... tip je potem sedel zravem mene in skadil vsaj pol škatle ... v ozadju pa se je šuštalo, da ima najboljši čas ... kje sem preslišal ... mogoče na Golico :D Popravljeno April 23, 2007. Popravil Sidominator
xr800 Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Lokalec z zeleno ninjo je res prebijal zvočni zid v tistem ovinku ja ... tip je potem sedel zravem mene in skadil vsaj pol škatle ... v ozadju pa se je šuštalo, da ima najboljši čas ... kje sem preslišal ... mogoče na Golico :D .....skratka tipični vikend na Golici..... :grim :hmm:
bna Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 (popravljeno) .....skratka tipični vikend na Golici..... :grim :hmm: pozabili ste na dedeka ki meče kamne za motoristi spodaj pri gostilni :slap: letos še nisem videl mogoče pa ga je zima vzela Popravljeno April 23, 2007. Popravil bna
xr800 Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 (popravljeno) pozabili ste na dedeka ki meče kamne za motoristi spodaj pri gostilni :slap: letos še nisem videl mogoče pa ga je zima vzela O tudi s palco je že mahal..... :devil: :BUA: Lokalne znamenitosti pač..... Popravljeno April 23, 2007. Popravil xr800
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se