xr800 Objavljeno Maj 26, 2005 Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 Sem sem, ne desnem fussrasterju je deviških par praskic!!! Kaj KTM je že pri bajti :naughty: :naughty: ??? Jaz grem iz MB ob 18:00. Javi se če greš, pa gremo skup... LPMM ← Saj pravim, če bom mel čas grem sigurno gor. Te bom pravi cajt poklical. Ja, KTM je doma.....Milko, kak toto leti..... :OK:
bajsi Objavljeno Maj 26, 2005 Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 Se mi je zdelo da je ena pomembna tema manjkala, pozdrav vsem fanom te ceste, sam jo vozim enih 6 let ali mogoče kakšno več, za tiste bolj panoramske voznike se splača odpeljat v Eibiswaldu proti Deutschlandsbergu in pred D. zaviti v krožnem za Weinebene, cesta ni za tiščače je pa 1666m visoko, v Volfsbergu pa nazaj proti Lavamundu (levo). Drugače pa obstajajo posnetki vožnje na Golico iz zahodne strani neki MB pubeci so se snemali, fenomenalno za pogledat. LP Bajsi P.S.: DoplX je bil nazadnje temno rdeč.
xr800 Objavljeno Maj 26, 2005 Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 Pismo, vidiš na to turo sem pa pozabil. Vsaj 2 x na leto jo prevozim, s tem, da grem še na Klopinsko jezero (preko Griffna in Velikovca), nazaj se pa vračam preko Pliberka, pa spet čez Golico, na Radlpass...... pol pa domov. Super cesta in dolgi ovinki (upam, da so tisti klanec pred Griffnom že asfaltirali) :OK:
Klo Objavljeno Maj 26, 2005 Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 drugič pa bol počas in ne bo treba čakat :nono: ← kot je že nekdo napisal... :whistle: .)
Matičko Objavljeno Maj 26, 2005 Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 Se mi je zdelo da je ena pomembna tema manjkala, pozdrav vsem fanom te ceste, sam jo vozim enih 6 let ali mogoče kakšno več, za tiste bolj panoramske voznike se splača odpeljat v Eibiswaldu proti Deutschlandsbergu in pred D. zaviti v krožnem za Weinebene, cesta ni za tiščače je pa 1666m visoko, v Volfsbergu pa nazaj proti Lavamundu (levo). Drugače pa obstajajo posnetki vožnje na Golico iz zahodne strani neki MB pubeci so se snemali, fenomenalno za pogledat. LP Bajsi P.S.: DoplX je bil nazadnje temno rdeč. ← no to pa moram enkrat it sprobat.... :yea1:
Gregs Objavljeno Maj 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 Drugače pa obstajajo posnetki vožnje na Golico iz zahodne strani neki MB pubeci so se snemali, fenomenalno za pogledat. Jih poznamo, ja... :whistle: .) :yea2:
bedenikp Objavljeno Maj 26, 2005 Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 Hoj! Ki se da te tote filme videt? :eek:
bedo Objavljeno Maj 26, 2005 Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 Hoj! Ki se da te tote filme videt? :eek: ← mam jst še na disku...povej kam ti zadevo pošlem... btw: filem dolg 22Mb....
bedo Objavljeno Maj 26, 2005 Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 drugače pa dekleta in fantje...tapočasni del Golice je raven...Cveto je zravnal vse krivine :kva2: :lol1:
motoristek Objavljeno Maj 26, 2005 Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 (popravljeno) Pridem, s kufri, rabim enga za čuvanje kufrov!!! :kva2: namreč grem pol naprej na žurko! :naughty: pa rabim obleko zraven. :kva2: Popravljeno Maj 26, 2005. Popravil motoristek
Gregs Objavljeno Maj 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 Pridem, s kufri, rabim enga za čuvanje kufrov!!! namreč grem pol naprej na žurko! :naughty: pa rabim obleko zraven. ← :whistle: (kot običajno jaz čuvam.... :naughty: ) Okoli 13:00 bom tam... :grim Kalkuliraj mogoče kakšno minuto kasneje, ker se bom še na jezerskem malo "ustavil"... :blush: :yea2:
Gregs Objavljeno Maj 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 mam jst še na disku...povej kam ti zadevo pošlem... btw: filem dolg 22Mb.... ← ... pošlji še meni... če lahko... ker Furya najbrž ne bom dolgo videl... glej PM...
motoristek Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 ... pošlji še meni... če lahko... ker Furya najbrž ne bom dolgo videl... glej PM... ← Še men še men.... :kva2:
motoristek Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 :whistle: (kot običajno jaz čuvam.... :naughty: ) Okoli 13:00 bom tam... :grim Kalkuliraj mogoče kakšno minuto kasneje, ker se bom še na jezerskem malo "ustavil"... :blush: :yea2: ← "ustavil"... :lol1: :lol1:
APAČI Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 Tut js smse včeri odpravu na goro in to prvič letos pa čeprav je sam 20km stran od mojega doma, bilo je super, videl veliko jodlarjev z ducatiji pa naših je tut blo neki. :OK:
Furioso Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 ... pošlji še meni... če lahko... ker Furya najbrž ne bom dolgo videl... glej PM... ← Kaj naj ti pošljem? Kam naj ti pošljem? Originalno kaseto, raw sample ali kaj drugega? Grem poiskat, imam nekje v omari arhivirano... ;);) Btw - na teh posnetkih me ni. :whistle: :D
Gregs Objavljeno Maj 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 Kaj naj ti pošljem? Kam naj ti pošljem? Originalno kaseto, raw sample ali kaj drugega? Grem poiskat, imam nekje v omari arhivirano... ;);) Btw - na teh posnetkih me ni. O lej ga.. vstal od mrtvih... :worship: Je bedo že zrihtal, se je že stočilo na moj čarunalnik... :grim Hvala obema za hitro posredovanje... :yea2:
Matičko Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 mam jst še na disku...povej kam ti zadevo pošlem... btw: filem dolg 22Mb.... ← Še men ....še men........tud jaz bi si rad tisto ogledal....... :kva2:
bedo Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 Še men ....še men........tud jaz bi si rad tisto ogledal....... :kva2: ← za vse, ki še niste videli omenjenega filma zadevo dobite na tem naslovu!!! h**p://www.bikepics.com/movies/000439/
xr800 Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 Včeraj nišlo. A bo danes kdo gor? Tam okrog 18.00? :OK:
bedo Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 Včeraj nišlo. A bo danes kdo gor? Tam okrog 18.00? :OK: ← jst :)
Cveto Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 pol pa u Celje na panterje ker baje strežejo toples :kva2:
Furioso Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 (popravljeno) za vse, ki še niste videli omenjenega filma zadevo dobite na tem naslovu!!! h**p://www.bikepics.com/movies/000439/ ← ...pa še tukaj, nekompresiranega... ...pa še iz drugega motorja (-2 je že na bikepics... ) http://www.rsvs-furman.si/MKM/Video/Soboth-1.MPG 68.445.299 bytes, 8:00 http://www.rsvs-furman.si/MKM/Video/Soboth-2.MPG 49.717.994 bytes, 5:14 O:-) Popravljeno Maj 27, 2005. Popravil Furioso
renegade Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 OJ !! :OK: Lepo , da ste argumentirali tole našo Golico - posnetki so dobri - realni - Zjutrj bil gor , pa moram priznati , da me te zalivke kar nervirajo , saj mi je v nekem levem ovinku kar dobro odneslo spredno gumo - ni bilo za pričakovat , pa vendarle ... zgleda , da na "spolzkost zalivk" vpliva tudi temperatura..... saj sem se pred par dnevi peljal gor in dol pa ni bilo takšnih problemov kot tokrat !! Pa LP ! :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se