xr800 Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 Ja, pol bo pa treba bolj na easy danes! :yea1:
pia Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 Zdravo, zanima kje gres na Golico? Prosim, ce malo opises start in kraje skozi katere gres. Jaz sem z Bele krajine in me zanima. Hvala in L.P.
Gregs Objavljeno Maj 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 Pia, ne vem, koga sprašuješ, ampak recimo, da ti bom kar jaz povedal, kako bi najbolje in najlepše prišla iz BK na Golico. Ker si iz Suhorja, začnem z Metliko... .) Torej: Metlika - Gorjanci - NM - Mirna peč ? (cesta, ki ni glavna za Trebnje) - Trebnje - Temenica - Bogenšperk - Šmartno - Trbovlje - Podmeja (Marija reka) - Prebold - Polzela - Velenje - Mislinja - Dravograd (zaviješ levo proti mejnemu prehodu z Avstrijo) - mejni prehod - cca. 3 km po mejnem prehodu, pred mestecem Lavamund zaviješ desno v hrib - smer Eibiswald. Ne moreš zgrešiti, ker piše številka ceste 69 (Route 69), na tabli je omejitev 70 km/h za enosledna vozila. Potem voziš, voziš, voziš cca. 7 km, prideš do desnega 90 stopinjskega ovinka, kjer boš na levi zagledala ogromno motorjev, ker je parkirišče, zraven pa je mala gostilnica. Obrni, pojdi še enkrat v dolino in ponovno gor po ovinkih. Ne bo ti žal... :yea2: Potem, ko se še malo ustaviš, pogledaš v dolino, se naužiješ lepote narave, greš lahko nazaj proti domu ali pa greš še malo naprej proti Radeljskemu vrhu (Radlpass). Je v smeri proti Eibiswaldu, greš mimo Sobotha, nato pa v prvem krožnem križišču (kar precej km narediš od parkirišča) zaviješ proti Sloveniji. Je tabla SLO, pa Radlpass piše. Prideš do mejnega prehoda, ga prečkaš in prideš v Radlje. No, v Radljah odviješ desno proti Dravogradu in greš domov. Evo, lepo podrobno napisano... .)
urqlle Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 Ne priporočam ceste Polzela-Velenje, cesta je v razsulu, tko, da raje čez Arja vas ali pa čez savinjsko .)
Gregs Objavljeno Maj 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 Ne priporočam ceste Polzela-Velenje, cesta je v razsulu, tko, da raje čez Arja vas ali pa čez savinjsko Res je čisto zanič, je pa najbližja... .) Pa ovinkov bo imela najbrž zadosti... :lol1:
motoristek Objavljeno Maj 27, 2005 Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 Kaj sem že rekel :slap: ...pridem... :lol1: Točno ob uri pri ok koralu! :lol1:
Gregs Objavljeno Maj 27, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2005 Kaj sem že rekel :slap: ...pridem... Točno ob uri pri ok koralu! Saj si mislil ob 13:30, a ne?! :whistle: :D
Dr.SPEED Objavljeno Maj 28, 2005 Opozori Objavljeno Maj 28, 2005 Po dobrih dveh tednih zopet naredo turo čez Golico.Bilo je :OK: :OK: ,k temo pripomoglo tudi lepo vreme. Je pa res,da so ti zalivki na asfalto res neugodni.tako da ti srce kar malo zastoji :cry: ,ampak so gume tolko zagrete,da takoj ko te spodnese zopet lepo zagrizejo nazaj :P
SiR Objavljeno Maj 28, 2005 Opozori Objavljeno Maj 28, 2005 Res je čisto zanič, je pa najbližja... .) Pa ovinkov bo imela najbrž zadosti... :lol1: ← Pia is a "he"... ;)
Erik Objavljeno Maj 28, 2005 Opozori Objavljeno Maj 28, 2005 Prvič bil danes gor in je noro :kva2: Ti zalivki ti res dvignejo srčni utrip za nekaj udarcev :blink: a se že v naslednjem ovinku vse pomiri :yes: :whistle:
urqlle Objavljeno Maj 28, 2005 Opozori Objavljeno Maj 28, 2005 upam, da bo kakšna fotka iz mini forumskega srečanja :D
ar Objavljeno Maj 28, 2005 Opozori Objavljeno Maj 28, 2005 Res je blo miniforumsko, še ženski del MS je pribrzel mimo.
kat Objavljeno Maj 28, 2005 Opozori Objavljeno Maj 28, 2005 upam, da bo kakšna fotka iz mini forumskega srečanja :D ← bodo, bodo :OK:, jutr oziroma k se bo vreme poslabšal :D
Gregs Objavljeno Maj 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2005 Noro! :yea2: Danes se nas je pa res veliko nateplo gori, edino ar-a sem zgrešil baje za samo nekaj minut... oz. sem te celo srečal nekje na poti, ampak hudič, no nisem vedel, da si ti... .) Pa drugič... ko spet družno napadeva kakšno mladenko... pardon, strmino... :D Jep, mini FS... :worship: :yea2:
NO_FEAR Objavljeno Maj 29, 2005 Opozori Objavljeno Maj 29, 2005 Sem bolj novi clan foruma in tudi velik zahajam na Golico! Sem namrec domacin! Vidim, da clani foruma kar pridno obiskujete Golico.
Erik Objavljeno Maj 29, 2005 Opozori Objavljeno Maj 29, 2005 Dobrodošel med nami :OK: Ja Golica je kar lepa cesta in zbirališče motoristov, sam ne zaradi brušenja drsnikov :whistle: ampak zaradi prijetne družbe :yes: :worship:
motoristek Objavljeno Maj 29, 2005 Opozori Objavljeno Maj 29, 2005 Tudi jaz sem prišel domov. :yea1: Golička :kva2: slike sledijo :OK: žal samo oblečene :lol1: ostalo smo cenzurirali :whistle: Ooooo, prasička moja, bi rekel Gregs. :D
cvetoo Objavljeno Maj 29, 2005 Opozori Objavljeno Maj 29, 2005 Ola! No danes sem tja gor odpeljal enega frenda iz Trzica in pa seveda mojo boljso polovico. Pa nikjer vas nisem videl. Le eno CBR 600 sport in eno Ninjo CE registracij. Res pa je, da smo se mi ustavili raje pri jezeru. Ce pridrsas gor iz Lavamunda je nevarno obracat pri ta pravem pocivaliscu. Lp Cvetoo.
Gregs Objavljeno Maj 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2005 Ooooo, prasička moja, bi rekel Gregs ← Ooooo, prasička moja, je rekle Gregs.... :blush: :grim :OK: :yea2: ... in danes počival... :whistle:
motoristek Objavljeno Maj 30, 2005 Opozori Objavljeno Maj 30, 2005 Res je blo miniforumsko, še ženski del MS je pribrzel mimo. ← Pa smo tudi kakšno rekli. :OK:
marijan Objavljeno Maj 30, 2005 Opozori Objavljeno Maj 30, 2005 bil včeraj popoldan gor, odbrzel po rout 69 do jezera ogledal malo gole kože, naprej do moto birtije in nazaj prek radlpassa domov. :OK:
Brihta Objavljeno Maj 30, 2005 Opozori Objavljeno Maj 30, 2005 Bi sel tut jst pogledat, sam bi vas sam nerveru z mojim vilcami. Prodam motor :cry: Kupujem cbr600f :D
Gregs Objavljeno Maj 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 30, 2005 Kupujem cbr600f ← Dober nakup... :grim :yea2: .)
glažar Objavljeno Maj 30, 2005 Opozori Objavljeno Maj 30, 2005 Cveto tudi mi smo bli gor (Yerry TDM,Tiger in moja malenkost) smo se vračal iz Moravskih toplic. Počival smo pa na vrhu . :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se