Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 1 uro, gift pravi:

tudi ta ni slaba ;)

samo kolesa so neskladna z celoto oz., prav nič ne pašejo na ta motor

Objavljeno

Jaz bi pa kupil centralno stojalo za varo 2010 letnik - lahko tudi rabljeno.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Prvič se bom loti  menjave lamel sklopke. Je kakšna posebna caka, na katero moram biti pozoren? Gledam tole skico. Ali je samo prva plošča na eni strani "groba" oz zgleda, da je neki vrstni red. 

Zajeta slika.PNG

Objavljeno

Ti samo zlagaj po vrstnem redu brez da te kdo moti in ne pozabi mazat z motornim oljem katerega uporabljaš, ko boš zrihtu poročaj

Objavljeno

Ja saj vrstni red me zanima. A so vse plošče enake, ali samo zložim lamela-plata-lamela...? Po manualu me bega tista A in B plata.

Imam pa set od EBC-ja, ga še nisem niti razpakiral. 

Objavljeno
pred eno uro, sedomed pravi:

Ja saj vrstni red me zanima. A so vse plošče enake, ali samo zložim lamela-plata-lamela...? Po manualu me bega tista A in B plata.

Imam pa set od EBC-ja, ga še nisem niti razpakiral. 

Ja pa to boš videl ko jo boš sam rastavil in obratno sestavil, ko boš rastavil zlagaj vse po vrsti (lamela plošča lamela...) potem vsako staro lamelo zamenjaj z novo naolji in sestavi v obratnem vrstnem redu

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Zakaj sploh menjavaš lamele? Koliko imaš prevoženih km?

Objavljeno

Evo zamenjano, brez problemov. Hvala Sayo:OK:

Prevoženih je pa 100000 km. Mi je v 6. prestavi par krat zdrsela sklopka, če sem do konca gas navil.  

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, sedomed pravi:

Prevoženih je pa 100000 km. Mi je v 6. prestavi par krat zdrsela sklopka, če sem do konca gas navil.  

No vidiš sej ni blo hudo :OK:

Objavljeno
pred 5 urami, sedomed pravi:

in kaj si vgradil?

Objavljeno

Od  EBC-ja komplet: lamele-plošče-vzmeti.

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Pozdrav

mnenje o kaksnem dobrem serviseru za Vari v Mariboru. Postal namreč lastnik vare 2011, pa bi rad imel kaksne podatke. 

Lp

Objavljeno

Motorjet!

Objavljeno (popravljeno)

Motorjet

Popravljeno . Popravil zoranko
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Lp.Že dlje časa sem lastnik varaderota 1000 l.2001,že nekaj časa imam težavo da mi občasno ne ugasne lučka za kodiran vžig(tisti ključ ki gori pri kontaktu par sekund nato ugasne)posledično motor ne užge to se dogaja najpogosteje ko je motor parkiran na soncu,najprej se mi je to dogajalo parkrat na sezono sedaj pa vedno pogosteje tako da je že moteče saj moram potem dajat kontakt dokler ne ugasne.Zanima me če je že kdo imal podobne težave in kako je rešil.:)

Popravljeno . Popravil jura5
Popravek
Objavljeno
pred 49 minutami, jura5 pravi:

Lp.Že dlje časa sem lastnik varaderota 1000 l.2001,že nekaj časa imam težavo da mi občasno ne ugasne lučka za kodiran vžig(tisti ključ ki gori pri kontaktu par sekund nato ugasne)posledično motor ne užge to se dogaja najpogosteje ko je motor parkiran na soncu,najprej se mi je to dogajalo parkrat na sezono sedaj pa vedno pogosteje tako da je že moteče saj moram potem dajat kontakt dokler ne ugasne.Zanima me če je že kdo imal podobne težave in kako je rešil.:)

Kolega je imel podobne težave (sicer Vara l.2004), po menjavi pickup senzorja so te težave izginile.

Objavljeno
pred 1 uro, boych pravi:

Kolega je imel podobne težave (sicer Vara l.2004), po menjavi pickup senzorja so te težave izginile.

Kje pa se nahaja ta senzor?.

Objavljeno

Kje točno se nahaja ne vem, je pa nekje na/v mašini ... točno ti bodo varadero driverji tukaj sigurno vedeli povedati ...

Objavljeno
23 hours ago, jura5 said:

Če si lastnik letnika 2001 (star model na vplinjače), mi ne gre skupaj to kar si napisal, da ti ne ugasne lučka za kodiran vžig. Ta letnik namreč nima HISS...(tudi lučke ne, sem imel nekaj malega časa let. 2001). Slika spodaj.. Kot je omenil Boych je tista vara letnik 2004, kar pomeni da je PGM-FI in ima sistem HISS, kar nima veze s tvojim modelom... ČE imaš let. 2001 potem imaš identičen model kot je slika spodaj... katera lučka ti ne ugasne?

vara.2001.jpg.1fa9ec780c0df5233fe7c3bbdb

Objavljeno
pred 5 urami, NX650 pravi:

Če si lastnik letnika 2001 (star model na vplinjače), mi ne gre skupaj to kar si napisal, da ti ne ugasne lučka za kodiran vžig. Ta letnik namreč nima HISS...(tudi lučke ne, sem imel nekaj malega časa let. 2001). Slika spodaj.. Kot je omenil Boych je tista vara letnik 2004, kar pomeni da je PGM-FI in ima sistem HISS, kar nima veze s tvojim modelom... ČE imaš let. 2001 potem imaš identičen model kot je slika spodaj... katera lučka ti ne ugasne?

vara.2001.jpg.1fa9ec780c0df5233fe7c3bbdb

Sem preveril po prometni imam l.2002 lučka je pa na desnem števcu na desni strani ure ključ-zraven pa gori zelena lučka ki kadar ne ugasne motor ne vžge.

Objavljeno
13 hours ago, jura5 said:

Sem preveril po prometni imam l.2002 lučka je pa na desnem števcu na desni strani ure ključ-zraven pa gori zelena lučka ki kadar ne ugasne motor ne vžge.

Potem nimaš 2001 kot si prej pisal! 2002 so pri nas že imele HISS in ti dela probleme.

11 hours ago, sayo said:

2002 ima HISS in nima veze z uplinjači

Res je da nima veze z vplinjači, Bila je primerjava med letnikoma 2001 ki nima nič od naštetega in 2004 ki ima in HISS in PGM-FI. Če pa lastnik ne ve letnika je pa druga zgodba.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!