Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

:xx: ne ,se bom probu zment da bo veriga gor pred prodajo.Zato me pa zanima cena tega plus cena drugih rezervnih delov k se radi kvarjo (za bat vem ,k je že v tej temi napisan :krneki: , za drugo pa bolj ne kot ja)

Objavljeno
:xx: ne ,se bom probu zment da bo veriga gor pred prodajo.Zato me pa zanima cena tega plus cena drugih rezervnih delov k se radi  kvarjo (za bat vem ,k je že v tej temi napisan :krneki: , za drugo pa bolj ne kot ja)

Najbolje je da se greš za ceno delov pozanimat k najbližjemu zastopniku za Yamaho :OK: .

Drugač glede okvar, hmmm jaz nisem imel še nobene, samo redna menjava bata je bila, druga pa 0. No pustimo, to ko človk kej zvije al pa zloma :cry: .

Glede na to da je pa motor letnik 93 pa lahko računaš, da ti lahko že marsikej crkne.

Verjetmno boš mogel menjati disk, če še ni bil, pa take potrošne zadeve. Npr. disk tak za info košta tam okoli 30k SIT.

Objavljeno

Kaj kdo ve kje bi pocen dobu prvi disk za TDRko :hmm: . Orginal je 30k. Strega sem pa dal brusit, pa ga je brusil na horinzotali namest vertikali, pa mi ga je zajebal :cry: :cry: :cry: .

Objavljeno

Če ti ga je zajebal.....a nebi mogu on nouga zrihtat? Je le njegova napaka

Objavljeno

Ej folk a mogoče kdo ve kje bi se dal dobit rablen izpuh za TDR-ko letnik 00 lahko tudi sam krivino. Al pa če kdo 100% ve kje je blokada v izpuhu pri TDR-ki!

Objavljeno
Ej folk a mogoče kdo ve kje bi se dal dobit rablen izpuh za TDR-ko letnik 00 lahko tudi sam krivino. Al pa če kdo 100% ve kje je blokada v izpuhu pri TDR-ki!

En ga je pred cajtom mel, se lahko pozanimam za številko kok ma.

Blokada je pa na začetku avspuha. Potem je na glavi cilindra (zadeva, ki je gor se obrne samo za 180°), ter na računalniku, ki je pod kestlom, za odpravo le te je potrebna zamenjava računalnika in tako je motor močan 28KM.

Objavljeno

SBS (Scandinavian Braking System) ove racing ploscice so ble 14 000 sit. Drage ampak vredne svojga kesa.

Objavljeno
SBS (Scandinavian Braking System) ove racing ploscice so ble 14 000 sit. Drage ampak vredne svojga kesa.

kako bi predelal sprednji del, ker mi je res grdo une dve luči tam spodi

al paše kakšna druga maska gor

a bi lohk naredu iz poliestra podaljšek za čez masko

ali je že kdo predelal sprednji del, kako

Objavljeno
kako bi predelal sprednji del, ker mi je res grdo une dve luči tam spodi

al paše kakšna druga maska gor

a bi lohk naredu iz poliestra podaljšek za čez masko

ali je že kdo predelal sprednji del, kako

Če mene vprašaš je TDRka najlepša taka kot je. Pa kamor se pripelem v kako družbo al pa kej, ponavadi vse punce pravjo da je lep motor, pa če jih bi kdaj kej kam zapelu; je pa črno siva, kar še pa motorju doda dodaten čar.

Objavljeno

crna na usakmu motorju seka!!!! :OK: :OK: :OK:

Objavljeno (popravljeno)
crna na usakmu motorju seka!!!!  :OK:  :OK:  :OK:

aha, sam no nevem najbol al to deklce zarad mene govorijo al zarad motorja :D :D :D

Popravljeno . Popravil VmasIna
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Pred par mesci sm kupu yamaho TDR 125, motor je res super zanima pa me kolk so kej prvas zdržali ležaji od motorne gredi?

Objavljeno
Pred par mesci sm kupu yamaho TDR 125, motor je res super zanima pa me kolk so kej prvas zdržali ležaji od motorne gredi?

Moja ma 30k, pa zdaj jaz jih nisem menju, prejšni lastnik pa tudi verjetno ne, pa mislim, da še en čas ne bo potrebe po menjavi

Objavljeno

ah brez skrbi.. moje je imela 56000 ko sm jo prodal.... in ležaji, gred, sklopka.... vse je blo v odličnem stanju....

1x sm obnovil cilinder, bat menjal vsakih 17 - 18000 km ... če je vzdrževanje na nivoju vsaka mašinca dela... .)

Objavljeno

Hvala za izčrpne odgovore. zanoma me pa še če če so vsem zdržali bati le17-18k

ka moja jih ma že skor 20k pa še vedno normalno vleče.

Objavljeno
Hvala za izčrpne odgovore.  zanoma me pa še če če so vsem zdržali bati le17-18k

ka moja jih ma že skor 20k pa še vedno normalno vleče.

moj je zdržal 22k km

Objavljeno

zanima me do kolko obratov lahko vozim tdrko pri ulavfavanju(bat) ?

Objavljeno
zanima me do kolko obratov lahko vozim tdrko pri ulavfavanju(bat) ?

tam nekje 7-8k rpm, pač ne jo terat prevečv obrate. Za ulavtat bat je nekje dost tam ko porabiš ena dva do tri kestle benza.

Objavljeno
Ma kaj pr 22k ti je prou ribnu al se je sam izrabu?

ni ribno, pač kupo sem ga, ko je tuk km mel, pa je reku da ni bil bat menjan, pa sem pač kr takoj zamenju na začetku sezone.

Objavljeno

Vmasina sej papežu se ni mogla zavrtet dobr glede na njegove kile. Drugač pa ulaufovanje. Prvih 500km do 6k obratov dobr kdaj kšn obrato gor al dol, od 500km pa do 1000 pa pol do ene 8k obratov( to pomeni da ne smeš motor priganjat v območje kjer motor začne na polno vlečt. Tko je predviden ulaufovanje. Po kolkih tankih bencina pa ne morš rečt ker nekdo nardi z enim tankom 200km pa je to po treh tankih 600km kar je pa premal.

Objavljeno (popravljeno)
Vmasina sej papežu se ni mogla zavrtet dobr glede na njegove kile. Drugač pa ulaufovanje. Prvih 500km do 6k obratov dobr kdaj kšn obrato gor al dol, od 500km pa do 1000 pa pol do ene 8k obratov( to pomeni da ne smeš motor priganjat v območje kjer motor začne na polno vlečt. Tko je predviden ulaufovanje. Po kolkih tankih bencina pa ne morš rečt ker nekdo nardi z enim tankom 200km pa je to po treh tankih 600km kar je pa premal.

mislu sem 2-3tankih zmerne vožnj, kjer ni velika poraba, se prav, da nanese nek 500km.

Mah ja, sej gume so ble 5cm od roba še ko nove tud ja :D , zdaj niso več ;) .Pa itq on ni kej velik težji od mene, glede na to, da sem jaz tudi malo večji, pa predstavljam večji zračni upor ;)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

en frend kupuje zdj tdrko ne. pa je najdu eno letnik 97 pa recimo da je ni nobedn zlorabljav... :> a je to prestara zadeva ?

Objavljeno (popravljeno)

ja že kr, naj mojo kupi, če je interisent se lahk zmenva, ker drugače jo dam v račun, manka ji pa nič ne, laufa k urca (dober tedn še ma časa :) )

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!