VmasIna Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 kok pa kesa? pa ker letnik ? če bi pogledal moj podpis, bi opazil tole http://www.motosvet.com/oglasi/ads_show.php?cid=0_14141_0_-1
dedo Objavljeno Januar 8, 2006 Opozori Objavljeno Januar 8, 2006 torej, mam en problem. ko sm se vozu mi je motor kr naenkrat zacel crkavat. preprican sm bil da je svečka in ko sm pogledal je ta svečka dala kr lepo iskro vendar ne vsakič. svečko sm vzel dol in kapco tudi in probal s kablom pogledati iskro in ni prišla vsakič? kaj bi lahko bilo? Bubina? motor je zaradi tega nevozen oz. vozen le par metrov dokler ga spet ne prime nekaj in ne da več iskre. zdej ga ta nekaj drži kar nekaj časa. :hmm: :hmm: :hmm:
Stric Burek Objavljeno Januar 8, 2006 Opozori Objavljeno Januar 8, 2006 Svečko zamenjat, poglej kaj imaš napisano v knjižici in mi povej tle, pa ti svetujem za kako boljšo! Meni se je isto zgodilo!
dedo Objavljeno Januar 8, 2006 Opozori Objavljeno Januar 8, 2006 kaj ma pa svečka veze če ne pride konstantna iskra niti do nje kaj šele čez.
Stric Burek Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 Kupi svečko, ne bluzi! Boš vidu, men je motor lih da vžgal, poku, crkavu, lih lih da sm naredu 100m do doma...
dedo Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 ma kaj ti res ne štekaš da iskra sploh do svečke ne pride??? mislim da če bi bla samo svečka ne tle po forumu spraševal, ker vem kr neki o šraufanju samo ta elektronika me jebe.
GrCaR Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 ma kaj ti res ne štekaš da iskra sploh do svečke ne pride??? mislim da če bi bla samo svečka ne tle po forumu spraševal, ker vem kr neki o šraufanju samo ta elektronika me jebe. CD enota ti je šla v k*rac! a je tkole: užgeš motor, se pelš 10 metrov, motor crkne, pol noče vžgat, počakaš nekaj minut motor spet vžge, se spet zapeleš 5 metrov, motor spet crkne... če je tkole kot sm zgorej napisu, je 100% CD enota crknila! za Daelima je nova CD enota pršla 21k sit, tko da kr $$$ prprav :)
dedo Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 CD enota ti je šla v k*rac! a je tkole: užgeš motor, se pelš 10 metrov, motor crkne, pol noče vžgat, počakaš nekaj minut motor spet vžge, se spet zapeleš 5 metrov, motor spet crkne... če je tkole kot sm zgorej napisu, je 100% CD enota crknila! za Daelima je nova CD enota pršla 21k sit, tko da kr $$$ prprav :) točno tako je. in to sm tudi sumu sam sm upal da je lahko še kej drugega. se morem pozanimat kolko kej pride. A se ne s to enoto da tudi vec konjev dobit(stari modeli z vec konji)
GrCaR Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 točno tako je. in to sm tudi sumu sam sm upal da je lahko še kej drugega. se morem pozanimat kolko kej pride. A se ne s to enoto da tudi vec konjev dobit(stari modeli z vec konji) to pe nebi vedu!
Stric Burek Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 (popravljeno) CD enota ti je šla v k*rac! a je tkole: užgeš motor, se pelš 10 metrov, motor crkne, pol noče vžgat, počakaš nekaj minut motor spet vžge, se spet zapeleš 5 metrov, motor spet crkne... če je tkole kot sm zgorej napisu, je 100% CD enota crknila! za Daelima je nova CD enota pršla 21k sit, tko da kr $$$ prprav :) No frajer, a ti povem da je blo pr men čist isto? Pa sm svečko zamenju in je kul, in sm po tistem naredu še 6000km! Menji svečko, ti dam za pir če ni svečka!!! :) Aja, pa CDI enota je :D, ti si verjetno CD-ROM enoto mislu :D :D :D, šala šala Popravljeno Januar 10, 2006. Popravil DimmniBurek
GrCaR Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 No frajer, a ti povem da je blo pr men čist isto? Pa sm svečko zamenju in je kul, in sm po tistem naredu še 6000km! Menji svečko, ti dam za pir če ni svečka!!! :) pr men je bla svečka čist nova :winkiss: mela je 2 kilometra za sabo, tko da pr men je šla 100% CD enota!
Stric Burek Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Hotu sm povdart da ni šla 100% tudi njemu CDI enota, je nekako 50-50, alpa več postu za svečko kr je bolj potrošni materjal in ponavad je tko da svečka crkne in motor tko (ne)dela :D
dedo Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 btw ena svečka ima 1000km in imam še eno novo. zakaj se pa to sploh pokvari? se je mogoče "prevertel"?
GrCaR Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 btw ena svečka ima 1000km in imam še eno novo. zakaj se pa to sploh pokvari? se je mogoče "prevertel"? pokvar se lahko... zarad kakšnih zunanjih vplijivov (kkšn kondenc...) drugač pa ni nujno da ti je šla CD enota, ampak mogoče se ti je kakšen kontakt rezklenil al pa se je mogoče kakšna žica ˝precvikala˝.
Jerry_exc Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 a bi kdo prodav feltne z gumam od tdr :?
_ales_ Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 a bi kdo prodav feltne z gumam od tdr :? jes bi jih že kupu sam nimam $$$
dedo Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Kaj CDI enota = čentralino(če je komu znan ta izraz)?
Stric Burek Objavljeno Januar 12, 2006 Opozori Objavljeno Januar 12, 2006 CDI enota je enota ki krmili vso elektroniko-luči, žmigavci, vžig motorja, odpiranje ventilov v avspuhu...
Be wild Objavljeno April 29, 2006 Opozori Objavljeno April 29, 2006 Zanima me kakšne gume bi se lah dale na motor gor? pa čimbol cestne po možnosti...hvala za odgovore
Stric Burek Objavljeno April 29, 2006 Opozori Objavljeno April 29, 2006 Če maš dimenzijo 100 -130 daj gor Dunlop Sportmax, držijo zelo dobro, razen če prideš čez rob O:-)
Be wild Objavljeno April 29, 2006 Opozori Objavljeno April 29, 2006 Se zaenrat nimam še 0 nasledn let bo ata kupil. Kar se pa tegale čez rob tiče pa sigurno da ni najboljš, se stirnjam.
Be wild Objavljeno April 29, 2006 Opozori Objavljeno April 29, 2006 (popravljeno) Pa kolikor sem brskal na int. sploh ni mere sportmaxa za tdrko. Ali pač? Popravljeno April 29, 2006. Popravil Be wild
Crownless Objavljeno April 29, 2006 Opozori Objavljeno April 29, 2006 Se zaenrat nimam še 0 nasledn let bo ata kupil. Kar se pa tegale čez rob tiče pa sigurno da ni najboljš, se stirnjam. Zakaj te pa že zdej zanima za gume če motor dobiš drugo leto :blink:
Be wild Objavljeno April 29, 2006 Opozori Objavljeno April 29, 2006 (popravljeno) Kake so dimenzije raje povej Vorn 100/90-18 56P, Bridgestone TW53, Dunlop D602F Hinten 130/80-17 65P, Bridgestone TW54, Dunlop D602 Zakaj te pa že zdej zanima za gume če motor dobiš drugo leto :blink: Mal se zanimam za stvari...Firbec me daje. Popravljeno April 29, 2006. Popravil Be wild
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se