kat Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 Hitr report - sonček do Postojne :OK: , megla za rezat čez Čufarlend :glare: potli mal zimskih razmer čez Bloke (ja, ja Bloški smučarji že vlečejo dile ven :rolleyes: ) in prijetna vožnja po malo oslinjeni cesti mimo krav, koz, ovc in konjev do Dvora. V Žužemberku končno odmaglilo :OK:, sledil je povratek po že skor osušeni cesti :yea1: (ja no je blo treba sprobat ovinke še v drugi stran). Doplet smrkec radar kontrola v Ribnici :eek: (so mi prijazni vozniki blendal vsaj 1 km prej :worship: ). Skratka gut, mrbit mal prehitra cesta za neprtegavčke :P , duma sem bila prvič predčasno :eek:, ja no smo bili skromni s coffi pointi :lol1: . Ekola pa še skupinska fotka motovil in motovilinov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 potemtaksnem (inu drugacnem) ste se uspesno odmotovilile, tako (in drugace) rekoce. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 (popravljeno) mmm neki računalo šteka :slap: Popravljeno Avgust 16, 2005. Popravil kat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Motovileeee :evilgrin: A se dobimo na kufetku za konec sezone :beer2: ??? Destinacija: primorska, kras .. nekje kjer se nahajata sonce in toplota :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 JAAAAAAAAAAAAAA :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Ampak enkrat med tednom, če se da. Aja, v četrtek grem v Rovinj. V petek se vračam in bi se lahko takrat zmenile? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Motovileeee :evilgrin: A se dobimo na kufetku za konec sezone :beer2: ??? Destinacija: primorska, kras .. nekje kjer se nahajata sonce in toplota :OK: ← aja sam konc sezone za to motovilo sploh ni nikol sem pa itak za kofe al pa čaj z rumom,drug tedn delam popoldne tko da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Ampak enkrat med tednom, če se da. Aja, v četrtek grem v Rovinj. V petek se vračam in bi se lahko takrat zmenile? ← Težka bo Mačka ... glede na to da motovile delajo do 16.00 in da je ob 19.00 tema <_< .... je pa opcija ... men ni problem prej iz službe na moped jet :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Drugače pa plan sobota/nedelja (vremepress) KJE: 1. Coffi point - Divača KDAJ: 10.30 TRASA: Divača - Štanjel - pa čez mejo na Krasu (2 opciji) do Monfalcona pa če bo volja do Gradeža :OK: STIL VOŽNJE: MV - motovilski :P (rečmo da smo že nadgradile KK) KDO: motovile :yea1: in motovili :yea2: .... išče se še kak dobr vodič (jest zmeri zalutam med brajdami :grrr ).... Nearrain lohka računamo nate :hmm: (GPS obvezen) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Motovileeee :evilgrin: A se dobimo na kufetku za konec sezone :beer2: ??? Destinacija: primorska, kras .. nekje kjer se nahajata sonce in toplota :OK: ← jutri, v soboto, okoli 13h-14h-15h nekje? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 (popravljeno) Drugače pa plan sobota/nedelja (vremepress) KJE: 1. Coffi point - Divača KDAJ: 10.30 TRASA: Divača - Štanjel - pa čez mejo na Krasu (2 opciji) do Monfalcona pa če bo volja do Gradeža :OK: STIL VOŽNJE: MV - motovilski :P (rečmo da smo že nadgradile KK) KDO: motovile :yea1: in motovili :yea2: .... išče se še kak dobr vodič (jest zmeri zalutam med brajdami :grrr ).... Nearrain lohka računamo nate :hmm: (GPS obvezen) ← :slap: mišljeno je bilo naslednji vikedn 8 ali 9. 10. :D Popravljeno September 30, 2005. Popravil Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Šele ob 10.30 prevzamem avion, s katerim bom potoval jutri ... Bomo kaj poklicali :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 Šele ob 10.30 prevzamem avion, s katerim bom potoval jutri ... Bomo kaj poklicali :P ← :angry2: .... men je šseč :) sem za :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Delam :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 SONCEEEEEEE :010 :010 :010 dejmo babe plesat, migat za sonce :kva2: ..... že deluje :D za soboto je napovedana sam ena kaplca dežja :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 SONCEEEEEEE :010 :010 :010 dejmo babe plesat, migat za sonce :kva2: ..... že deluje :D za soboto je napovedana sam ena kaplca dežja :yea1: ← 700.000.000-hektolitrska ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 Jah, jaz pa živim v vinorodnih krajih in je v soboto napovedana (še ena obvezna) trgatev. Čez cel teden pa seveda dež :(( tole vreme je res za en k***. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 Jah, jaz pa živim v vinorodnih krajih in je v soboto napovedana (še ena obvezna) trgatev. Čez cel teden pa seveda dež :(( tole vreme je res za en k***. ← ja jaz tud :( , sovražim trgatve :BUA: - grozdja ne jem, mošta in vina pa tut ne pijem tak da me samo morijo s temo zadevami :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 ja jaz tud :( , sovražim trgatve :BUA: - grozdja ne jem, mošta in vina pa tut ne pijem tak da me samo morijo s temo zadevami :BUA: ← no sam da ne boš pozabila da eni pa pijemo mošt in tud kakšno vinsko kapljico. ja ne vem mogoče bo kej u nedeljo z vremenom,sicer pa dejmo zaplesat eno kolo mogoč bo pomagalo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 7, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 (popravljeno) tkole ...jest sem letos že pokasirala svoje delež dežja, ko sem bla trikrat namočena do spodnjic...tko da ne bi še ene doze....ker mi je blo uro in pol vožnje po nalivu in mrazu popolnoma dost za to sezono v nedeljo kaže na izboljšanje..a bi na nedeljo prestavle? :doze: Popravljeno Oktober 7, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 si pa skromna da te sam ura in pol fajfta zadovolji,men bo celo leto držala vlaga mokrih gat v prevoženih 970kilometrov naliva in mraza v enmu dnevu seveda kar pomeni natanko 12h močne vlage med nogami in kje drugje.Tko da mam tud jaz rahlo dost deževnih furc in sem tud za nedeljo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 7, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 (popravljeno) si pa skromna da te sam ura in pol fajfta zadovolji,men bo celo leto držala vlaga mokrih gat v prevoženih 970kilometrov naliva in mraza v enmu dnevu seveda kar pomeni natanko 12h močne vlage med nogami in kje drugje.Tko da mam tud jaz rahlo dost deževnih furc in sem tud za nedeljo ← .....jest sem hitro zadovljna :).....sploh ko se gre za furce, ki nimajo druzga namena kot je uzitek :) Popravljeno Oktober 7, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Madonca petkovi sestanki :slap: torej bodi nedelja :OK:, samo MAKSI MotoVile bomo pa prikrajšale ker imajo delavnico v Trebnjem :( Sanda7 poklič Smrekco, Tejka ti pa ostale :yea1: ... dons sem čist u elementu usklajevanja :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se