kat Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 :doze: kdo že? jest se grem luftat v četrtek (smer dolenjska, kjer mam popoldne nekaj opravkov) in ponedeljek ali torek (vse dopoldne in pitajboga kam) če bo lepo vreme :) ...mam par stvari za sprobat :naughty: :D tebe itaq Simči ne bi pustu :grim ....... stan od šporgeta, umazanih nogavic in solate na vrtu :devil: PrimozaH zamujaš :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 10, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2006 (popravljeno) :D tebe itaq Simči ne bi pustu :grim ....... stan od šporgeta, umazanih nogavic in solate na vrtu :devil: PrimozaH zamujaš :grrr misliš na bled? tudi nimam zelje tja lezt...bi šla potem raje do bohinja čes sorico... mam sluzbeno propustnico :whistle: no, jest grem...vi pa...po želji :) Popravljeno Maj 10, 2006. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Maj 11, 2006 Deli Objavljeno Maj 11, 2006 Ma jaz se usedem in se odpelem. Tolk vnaprej :D se jest ne morem nč zment. Še s sabo se včasih ne morem čist dobr zment. No, če se odpoveste tistem kofetkanju na vsake 100 m, grem kdaj zraven :devil: . Mogoče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 11, 2006 Deli Objavljeno Maj 11, 2006 Ma jaz se usedem in se odpelem. Tolk vnaprej :D se jest ne morem nč zment. Še s sabo se včasih ne morem čist dobr zment. No, če se odpoveste tistem kofetkanju na vsake 100 m, grem kdaj zraven :devil: . Mogoče. kaj pa k primozhu na bled? :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 11, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 11, 2006 skupine kakršne so bile lani so tako ali tako namenjene druženju in manj vožnji...zato bojo kave najbrž kar ostale.... predvidevam pač... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Maj 11, 2006 Deli Objavljeno Maj 11, 2006 a se lahk pridružim, ker mi vsi pravijo, da se vozim kot baba :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 11, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 11, 2006 okoli 11h grem iz Trzina (as domžale) - smer železniki, sorica, bohinj.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Maj 11, 2006 Deli Objavljeno Maj 11, 2006 (popravljeno) kaj pa k primozhu na bled? :naughty: :naughty: Ja to pa kuj. Lohk tud brez kremšnit. :devil: skupine kakršne so bile lani so tako ali tako namenjene druženju in manj vožnji...zato bojo kave najbrž kar ostale.... predvidevam pač... :) Klinc, kadar sem na motorju sem čist nedružabna :grim. Nočm nobenga zadi furat :kva2: . Popravljeno Maj 11, 2006. Popravil civava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 11, 2006 Deli Objavljeno Maj 11, 2006 kaj pa k primozhu na bled? :naughty: :naughty: najprej k tebi na kafe, potem pa k primozhu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 11, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 11, 2006 (popravljeno) najprej k tebi na kafe, potem pa k primozhu .) kavo strežejo down the street... furca je bila fletna...na sorici je še nekaj zelo konkretnih zaplat snega, cesta iz vasi do smučišča lepo zdelana in luknjasta od zime, na cesti proti bohinjski bistrici pa nekaj skal s pobočja ob cesti in ..... šoder... gužva nazajgrede pa ni bila fletna <_< za pitje kave ni bilo časa... :) Popravljeno Maj 11, 2006. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se