Mačica Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 zdej bo pa počasi čas da naredimo fotosession "na koleno" .) al pa vsaj grobnik obiščemo :naughty: ← Jp, takoj ko si kupim kaj športnega. Mojmu tigrčku več ne želim tistega mučenja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 (popravljeno) Aja, Brihta... Kelnerca je pol ko ste sli omenila, da veckrat prides do paviljona... Pa tudi to da si ji kar simpaticen... Skoda da ne bo vec delala tam... (prilikazamujenanevrnesenobena press) ← Bil tam sele drugič. (sam kelnarca je pa res simpatična) Mačica ti pa delas itak čudeže s tvojo hondo. Popravljeno Avgust 1, 2005. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mirko36 Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 Punce "ala vam vera", to je korajža. Upam, da pridete na kako Iverčko ali Postojno ali pa celo za Krko. Srečno. :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 ... proti Nassfeldu smo se odpeljali štirje: Kat, Brihta, Nussy in moja malenkost. Brihto smo poslali domov tik pred Trbižem, tako, da smo 3 motovile osvojile prelaz Mokrine. Do Korenskega sedla smo se odpeljale po Avstriji in potem v Kranjski gori pizza. ... Za drugič: V lokalu na levi strani tik pred jezerom (še v Italiji) imajo zelooo dobre pice! Preizkušeno... dan za vašim izletom. Vidim, da motovile ubirajo vedno bolj zanimiva pota. Če želite naslednjič malo bolj zamotano pot, pojdite na Maria Luggau. Ovinki, da sam sebe v rit gledaš. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 Za drugič: V lokalu na levi strani tik pred jezerom (še v Italiji) imajo zelooo dobre pice! Preizkušeno... dan za vašim izletom. Vidim, da motovile ubirajo vedno bolj zanimiva pota. Če želite naslednjič malo bolj zamotano pot, pojdite na Maria Luggau. Ovinki, da sam sebe v rit gledaš. :yea1: ← Pišuka nisi mogu tole prej povedat ... tam smo srebale kavico :slap: .. no za drugič. Dej povej še kako iztočnico za tole Mario :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 Pišuka nisi mogu tole prej povedat ... tam smo srebale kavico :slap: .. no za drugič. Dej povej še kako iztočnico za tole Mario :yea1: ← Nasfeld - navzdol v AU pa levo po dolini do Mauthen-a in tam naravnost naprej za Maričko. A pozor! Takoj ko na tleh zagledate z belo barvo (spreji ipd) narisane puščice, vedite, da za tem ovinkom je res jeba. PREVIDNO! To so oznake kolesarjev, ki se tu pojajo. Marsikomu bo pot zajebana, a jaz nekako v tem uživam. Se pa za temi ovinki odpre prečudovita dolina s travniki, skednji in idilično vasjo. Sedi, pojej snedvič, popij kokto in uživaaaaj! Ko nadaljujemo do konca doline, je na izbiro vrnitev severno preko Lienza ali pa južno nad Dolomiti. Prijetna enodnevna furca! LP :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 Nasfeld - navzdol v AU pa levo po dolini do Mauthen-a in tam naravnost naprej za Maričko. A pozor! Takoj ko na tleh zagledate z belo barvo (spreji ipd) narisane puščice, vedite, da za tem ovinkom je res jeba. PREVIDNO! To so oznake kolesarjev, ki se tu pojajo. Marsikomu bo pot zajebana, a jaz nekako v tem uživam. Se pa za temi ovinki odpre prečudovita dolina s travniki, skednji in idilično vasjo. Sedi, pojej snedvič, popij kokto in uživaaaaj! Ko nadaljujemo do konca doline, je na izbiro vrnitev severno preko Lienza ali pa južno nad Dolomiti. Prijetna enodnevna furca! LP :yea1: ← To cesto vse tja do Silliana sem jo že večkrat prevozil, ker mi je čudovita, predvsem narava. Meni osebno se mi pot ne zdi zaj***, le s pametjo je treba vozit, pa je vse okej. Je cesta iz Nasfelda proti Pontebbi za mene velikoooo slabša. Drugače, če se izbere pot do Lienza priporočam cesto po hribu in ne glavne ceste po dolini, ker je ta prva veliko bolj slikovita. Je označena z zelenimi tablami Dolomitenalpenstrasse ali nekaj podobnega (gre skozi kraje Ash, Anras, Wiesen, Vergein, ....itd, vse tja do Lienza) Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Babeeee in baburci a gremo kej v soboto migat ??? Ker mi cajt dopušča le dopoldansko/zgodnje popoldansko udejstvovanje, predlagam rečno Marijo (Marija Reka) al pa Kočevje - Dvor pa Kras-Col tud nej slabo :hmm: Anyway vreme bo :OK: , cilj ni važen :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Kočevje :kva2: :hmm: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 v bistvu je cilj važen..pa ura tud, če se hočemo pelat skupi :) :doze: navijam za kočevje - če mi bo ratalo it zraven ...kar pa ni ziher :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 (popravljeno) Babeeee in baburci a gremo kej v soboto migat ??? Ker mi cajt dopušča le dopoldansko/zgodnje popoldansko udejstvovanje, predlagam rečno Marijo (Marija Reka) al pa Kočevje - Dvor pa Kras-Col tud nej slabo :hmm: Anyway vreme bo :OK: , cilj ni važen :P ← Če štartate iz ljubljane proti štajerski in marijo osvojite od spodaj navzgor - se pravi iz prebolda, zavijete čez trbovlje in nazaj do litije pa proti dolenjski.. boste v enem krogu obdelale še kočevje - dvor.. če vam ni dovolj zavijete na cerknico, pa obdelate še ride :P Lepa turca.. pa tudi do ene 14h jo maš končano, če se zjutraj ne boste predolgo zasedele na kavi ;) Skratka.. bi bla "kolenčkarska" sobota :OK: Popravljeno Avgust 10, 2005. Popravil maXXXimum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Avgust 12, 2005 Deli Objavljeno Avgust 12, 2005 (popravljeno) Jest še zmeri upam na lepo vreme :rolleyes: Zbirno mesto ..... bencinska pumpa pred Ribnico Kdaj ? ..... ob 9.30 Anyone :yea1: Popravljeno Avgust 12, 2005. Popravil kat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 12, 2005 slabo kaže....delo je na obzorju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Avgust 12, 2005 Deli Objavljeno Avgust 12, 2005 slabo kaže....delo je na obzorju ← pa ne morš prestavit na nedeljo ? ... :huh: <_< ... kurc pa toto delo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 12, 2005 ne...in se huj..more bit fertig do jutri opoldne.... samo v enem priemru se mu lahko izognem - če bo dež .... :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Avgust 12, 2005 Deli Objavljeno Avgust 12, 2005 pa ne morš prestavit na nedeljo ? ... :huh: <_< ... kurc pa toto delo ← Ne sekiri se Nata .... ni več v našem rangu :? po avtarju sodeč ma zdej CMM stil vožnje :whistle: :xx: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Avgust 12, 2005 Deli Objavljeno Avgust 12, 2005 babuške ... kaj čmo zdaj ? ... :blink: a se zmenimo - če bo vreme ja se dobimo - če pa bo scalo pa preložimo ? ... :? sam ne na nedeljo, ker mam že neki zmenjeno O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Avgust 12, 2005 Deli Objavljeno Avgust 12, 2005 ja? kak zdej? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 12, 2005 Deli Objavljeno Avgust 12, 2005 ja? kak zdej? :hmm: ← Ščije :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Avgust 12, 2005 Deli Objavljeno Avgust 12, 2005 babuške ... kaj čmo zdaj ? ... :blink: a se zmenimo - če bo vreme ja se dobimo - če pa bo scalo pa preložimo ? ... :? sam ne na nedeljo, ker mam že neki zmenjeno O:-) ← Zmenjeno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 12, 2005 Deli Objavljeno Avgust 12, 2005 Zmenjeno :OK: ← Ne bo scalo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Avgust 12, 2005 Deli Objavljeno Avgust 12, 2005 Ce vreme = OK, potem morda pridem v Ribnico (neki zgleda da zbolevam, bom vidu kako bo pocutje)... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Avgust 13, 2005 Deli Objavljeno Avgust 13, 2005 Arbeit macht frei. Ma ker kreten si je to zmislu. Mein Arbeit macht nur hrbetbolen. :SS Žal mi bo zgleda šel še en vikend u .....večna lovišča al kva že. :angry2: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 14, 2005 Deli Objavljeno Avgust 14, 2005 Ribnica nama je bila predaleč in prezgodaj. Zato pa je Golica padla. Do jezera nama je še ratalo, pol pa se je uscalo in je bil dež do Maribora. No, ja bo že boljš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 16, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 (popravljeno) :hmm: no? a slikc pa nič za skomine delat al kaj? :eek: Popravljeno Avgust 16, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se