Lobo Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Ja, za sfrizirano stvar pa že moraš bit maher. S tem se ni za hecat. Lahko hitro padeš v nesrečo, če je mašina predivja.
Pervy Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Povrtano in do konca odprto, pripravljeno za dirke :D ← yesssssssss please (s kompresorjem prosim)!!!!!!! :yea2: :grim
Klea Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Kasna super tema je zej tukile ratala :BUA: :SS :grrr :kva2: :chase:
Roky Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 nedolžno al že razdevičeno? ← Ni važn sam, da je :)
king Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 Ni važn sam, da je :) ← .."sam da topl lula" :lol1:
Roky Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 Sam, da je topla lula :D hec :D
stuhec Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 sopotniki / ce :nono: - zadnji zic in fustraktarje dol :OK: ← toko se to dela :OK:
horny twin Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 Vozim vse po vrsti.... ni blema
lowc__46 Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 Vozim vse po vrsti.... ni blema ← kej si wziš tiča? :OK: :OK: :OK:
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Peljem komot na eno furco al pa dve...lahko off-road ali cesta...vse se konča na istem mestu ;) Info na PM...
STAR Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Jaz bi jo tudi peljal, če bi mi žena dovolila :slap:
Sanda7 Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 pa kaj jo moreš za dovoljenje uprašat :hmm:
STAR Objavljeno Junij 13, 2006 Opozori Objavljeno Junij 13, 2006 pa kaj jo moreš za dovoljenje uprašat :hmm: Seveda! :kva2:
SiR Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 pa kaj jo moreš za dovoljenje uprašat :hmm: ne, kurca mu mora s ketne spustit, ma priklenjenega ...
XRV-rider Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Čau Tinča, mal poglej profil in če ti bo kul me kej klikn al pa kak SMS POŠL!! lEP DAN :D
STAR Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 ne, kurca mu mora s ketne spustit, ma priklenjenega ... :nono: pacek :nono:
GREY WOLF Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 :hmm: nisem siguren ma mislim da je ketna dost dolga... :inlove:
Tanjuška Objavljeno Avgust 6, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2006 cccc....sam govorene vs je.... :? kr nekej, kao hudi...noben pa nima jajc da b pisu al pa kej :devil: to pa ste ej... aja pa tko no glede da so mi cestni motorji ql, ne morm bit lih pleh picka, k je plastika (za tiste k se ne vejo) ... :slap: tko da ne vem ane... glede na moja leta pa tko ane, po vasih odgovorih sodec, bi jest raj vidla da se mi oglasi ne telefon vasa mama, ne pa vi (za tiste k ste ze pisal to :nono: ).... ne vem kva se sploh obremenjujete, ce vs pac ne briga pa ne piste sm ane :P ...zgleda da sm pac tolk zanimiva da se vsi pol na konc nekej ubadate z mano :devil: tko da fantje, ne se norca delat :lol: ne veste s kom mate opravka :yea1: O:-) B) hehe :worship: nism vedla, da majo cestaki mašino pa geštel tud iz plastike (pa da ne bomo našteval še balance, križe, feltne, vilce, tanke,...) :eek:
vapotek Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 nism vedla, da majo cestaki mašino pa geštel tud iz plastike (pa da ne bomo našteval še balance, križe, feltne, vilce, tanke,...) :eek: Valda da majo! Sploh oni 1:18. :grim
Nagaya Objavljeno Avgust 7, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2006 cccc....sam govorene vs je.... trance_11_confused.gif kr nekej, kao hudi...noben pa nima jajc da b pisu al pa kej mogoče se pa samo nobenemu ne da zares ukvarjat z dklicami ki se prosto ponujajo po forumu, kot da jim je čist vseeno koga dobijo med noge....
moto rider Objavljeno Avgust 8, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2006 A je kje ksn motorist zame? Ne ponujam se. :grrr Sprejemam pa ponudbe. Ne maram vseh. :grrr Ena bi bila povsem dovolj. :hmm: :P Torej, sem le skromen motorist... :P :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se