bLuZoNdEr Objavljeno Junij 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 @bubamara: pa a si ti ziher da obstaja en sam moški, ki vse našteto obvlada :blink: ... pomoje bi ti rabla vsaj dva če ne tri, ki bi vsak nekaj obvladal, ker taki kot jih ti iščeš ponavadi že imajo .... FANTA :D :P
bubamara Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 :lol1: :lol1: res je :grim to niso kriteriji zame ;) jaz jih mam še neki več :whistle:
jose Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 to niso kriteriji zame ;) jaz jih mam še neki več :whistle: ← no pol pa še mal počakaj da bojo robote izumili in ti ga bojo potem sprogramiral glede na tvoje potrebe :devil: :grrr
Gregs Objavljeno Junij 29, 2005 Opozori Objavljeno Junij 29, 2005 kup si ančko Blaaaadzoooo.... Ančko prodajajo! Dej jih po prstih, pa povej, da ni naprodaj.... :lol1: :D
Lobo Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Sorry Bubamara. Kot vidiš po mojem atavarju nisem prežvekovalec (vegetarjanec), zato plastik fantastik ne pride v poštev. Čisto meso ali pa nič.
Nagaya Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 (popravljeno) Pubeci videti je, da smo za motoristke total nezanimivi. Nobenih želj po kakšni slikci. Ali nas poznajo tako dobro, ali so vse že orinkane, ali kaj? Pa saj če me kera v kot postavi in podpre z brezovo metlo lahko še sam stojim. Pa mama tudi pravi, da nisem ravno grd in tudi pameten sem baje včasih. Dobro dosta samohvale. Ajde navali narod (samo ženskega spola, prosim)! ← dve napaki zasledeni v tekstu 1. ne omenjaj besede "punca" in "mama" v istem odstavku.... 2. slike se limajo v galerijo Mr. MotoSvet Popravljeno Junij 30, 2005. Popravil Nagaya
Nagaya Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Blaaaadzoooo.... Ančko prodajajo! Dej jih po prstih, pa povej, da ni naprodaj.... :lol1: :D ← Če je ana naprodaj jo kupim jaz :004 ...cena ni važna :blush:
jose Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Če je ana naprodaj jo kupim jaz :004 ...cena ni važna :blush: ← sam ma ta ančka že veliko 'kilometrino' in je fejst 'zvožena' :whistle: :lol1:
pupa Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 joooojjj ta je bla pa podla :nono: .) Sam mam občutek, da je Blaž ne bi za noben dnar prodal - no, vsaj občutek imam tak :hmm: :hmm: :hmm:
pupa Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Lobo, ti pomoje mal preveč bevskaš...... zagrab hudiča za roge in ga k sebi v postlo zvleč .)
Nagaya Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 (popravljeno) sam ma ta ančka že veliko 'kilometrino' in je fejst 'zvožena' :whistle: :lol1: ← zvožena in kilometrino brez narekovajev..... :angry2: da ne bo kdo kej narobe mislu :angry2: Popravljeno Junij 30, 2005. Popravil Nagaya
SiR Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Če je ana naprodaj jo kupim jaz :004 ...cena ni važna :blush: ← A jo men za rojstni dan kupiš? :P
klimbra Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Če je ana naprodaj jo kupim jaz :004 ...cena ni važna :blush: ← LICITACIJOOOOOOOOOOOOOOOOOO :blush:
Lobo Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Pupa vse lepo in prav. Samo ko pa imate ženske pretrde glave, da bi vam rogovi zrastli. Nagaya, bom upošteval nasvet.
Nata Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 pa prat, pa sesat, pa pomivat, pa rožce sadit, pa sekret pucat, pa koktaile pripravljat, pa pse in mačke rihtat, pa masirat, pa kej zašit, pa omaro skup sestavit, pa olje zamenat, pa belit, pa polagat parket pa ploščice, pa vmes met cajt za brat (da se ženska kej novega nauči od tebe), pa bit se pripravljen pogovarjat, ko njej paše, pa ji dat mir, ko ona tko hoče....pa da maš še kak hobi, da nisi preveč doma, razen ko delaš....pa valda dober v postelji...zraven moraš met pa še fajn smisel za humor....ma, pa še kej se najde.... :) ← pa saj to že vse sama znaš ... :grim @Lobo - lahk pa tud namest ančke, brskaš po oglasih ona-on ... :hmm:
bLuZoNdEr Objavljeno Junij 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 po oglasih ona-on ... ← :whistle:
pupa Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Pupa vse lepo in prav. Samo ko pa imate ženske pretrde glave, da bi vam rogovi zrastli. Nagaya, bom upošteval nasvet. ← potem pa za lase...... saj je vseeno, glavno je, da ti dosežeš, kar si želiš!
Thundercat Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Sam mam občutek, da je Blaž ne bi za noben dnar prodal - no, vsaj občutek imam tak :hmm: :hmm: :hmm: ← nope...res jo nebi.... :grrr
Lobo Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Pupa mislim, da me vodiš na kriva pota. :blink: Ne vem če bi se predlagano osvajanje obneslo.
pupa Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Pupa mislim, da me vodiš na kriva pota. :blink: Ne vem če bi se predlagano osvajanje obneslo. ← ok, kaj pa če bi to v prenesenem smislu vzel.... meaning, da si bolj odločen, ko kaj pametnega vidiš? :hmm:
Lobo Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 :eek: Take oke mam, pa razen ekrana ne vidim nič. Bo treba iti s tabo na pijačo in čvek, pol bom pa mel pred sabo kaj pametnega za gledat. :naughty:
pupa Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 zdej lahko samo čakaš, kaj vse ti bodo drugi lepega o meni povedali .) jst bom pa v kotu sedela, k mi je tak nerodno :blush: :blush:
Nagaya Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 (popravljeno) Bo treba iti s tabo na pijačo in čvek, pol bom pa mel pred sabo kaj pametnega za gledat zdej lahko samo čakaš, kaj vse ti bodo drugi lepega o meni povedali jst bom pa v kotu sedela, k mi je tak nerodno dddd :) Popravljeno Julij 1, 2005. Popravil Nagaya
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se