SiR Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 .... mah sej sem si sam kriv, sem pri nemščini na ušesih sedel :doze: ← jaz pa tršici v naročju
Lobo Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Fajn bi blo, da bi imeli še en smajl za faušijo. Za slinasti smajl pa najboljš, da kar vašo gasilsko sliko gor prpoplemo. Samo morate bit v batafukerah, da si ne zmočite nogavic od te silne sline, ki se vam cedi po bradi. Ne bi rad, da kdo kakšno revmo faše. :devil: Pupa :wub: :wub: :wub:
Nagaya Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Fajn bi blo, da bi imeli še en smajl za faušijo. Za slinasti smajl pa najboljš, da kar vašo gasilsko sliko gor prpoplemo. Samo morate bit v batafukerah, da si ne zmočite nogavic od te silne sline, ki se vam cedi po bradi. Ne bi rad, da kdo kakšno revmo faše. :devil: Pupa :wub: :wub: :wub: ← jep...to bo :grim :wub:
pupa Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 (popravljeno) Fajn bi blo, da bi imeli še en smajl za faušijo. Za slinasti smajl pa najboljš, da kar vašo gasilsko sliko gor prpoplemo. Samo morate bit v batafukerah, da si ne zmočite nogavic od te silne sline, ki se vam cedi po bradi. Ne bi rad, da kdo kakšno revmo faše. :devil: Pupa :wub: :wub: :wub: ← hmmm sej tut za smajla za faušijo lahk kar eno gasilsko par njih gor nalepiš, bo učinek isti :grim Lobo :wub: :wub: :wub: :004 Popravljeno Julij 5, 2005. Popravil pupa
Nagaya Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 :doze: .... Nina :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :004 al kaj? :blink:
pupa Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 :doze: .... Nina :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :004 al kaj? :blink: ← :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr
GorazdH Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 pupa...kdaj boš postala motoristka? :afro1:
pupa Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 joj.. če bi sama vedela...... plani so eno - realnost bomo pa videli.... ne bom nič rekla, dokler se ne pohvalim, da imam tudi jaz svojo lubico v garaži..... .)
Nagaya Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 danes celo brez natrena prosim... :closedeyes:
Špilferderber Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 danes celo brez natrena prosim... :closedeyes: ← anoreksična etiopijka
Nagaya Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 (popravljeno) nope...skrbim samo zato da ne bo overdosa :closedeyes: Popravljeno Julij 7, 2005. Popravil Nagaya
pupa Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Danes te pa ja nikjer ne motimo, ali pač??
Lobo Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Pupa: CENZURIRANO, da slučajno ne dobi Nagaya sladkorne!
Tedybear Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Ne vem, če glih spada tu notri...ampak preberte razlog za prodajo :slap: :slap: http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=41463
jose Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 ...ampak preberte razlog za prodajo :slap: :slap: ← :hmm: ubošček :lol1: :grrr
Thundercat Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 jebi ga se tudi taki razlogi dogajajo..... :)
Tepko Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Jaz bi raje prodal tako punco kot motor :devil:
Thundercat Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Jaz bi raje prodal tako punco kot motor :devil: ← ja...šur da bi....teorija je nekaj, praksa drugo.....
Lobo Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Verjetno se preveč babe limlejo na njega, pa je njegova pošizila. :fight2:
pupa Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 In potem bo obdržal punco in prodal motor - čez kako leto se ga bo pa naveličala, pa ga bo dala na čevelj....... :OK: samo da ljudem paše!! :OK:
kOdEbLuE Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Ne vem, če glih spada tu notri...ampak preberte razlog za prodajo :slap: :slap: http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=41463 ← revež je tolk obupan da se je mogu na netu izpovedat :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se