Manu Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 , meni je edino to všeč, ker sem končno prišla do svojega konjička....... :blink: ← Haflingerja? :hmm: Sicer ti pa privoščim arabskega žrebca.... :) .) p.s. Čistokrvnega, ofkors. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 read a book :angry2: ← ne da se mi brati........... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 ne da se mi brati........... ← onda trpi .... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 ne da se mi brati........... ← Potem pa glej v steno. Očitno bo to ravno pravšnji intelektualni izziv zate. :evilgrin: Alla :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 če si sam je zato ker : the strong are strongest alone. če si sam si najtabulši in ti tega noben ne oporeka :afro1: ah sej je lepo odkrivat človeka ob sebi, ali ga brcnit včasih...sicer pa je vse skupaj brez veze. vse pride vse mine...le jaz sem večen, ha ha :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Junij 17, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 17, 2005 Lepo je bilo včeraj zvečer, bo treba še kdaj ponovit, (samo ne prepogosto O:-) , da ne bo prišlo v navado :nono: :devil: ) :xx: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 Lepo je bilo včeraj zvečer, bo treba še kdaj ponovit, (samo ne prepogosto O:-) , da ne bo prišlo v navado :nono: :devil: ) :xx: :whistle: ← sex z ex? :oops: :whistle: Ali ex s pivom? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 Potem pa glej v steno. Očitno bo to ravno pravšnji intelektualni izziv zate. :evilgrin: Alla :alien1: ← :eek: točno tko.............sam tud to je treba znat........vsi tega niso sposobni......... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 Jap...treba dosti vadit. Vidim, da ti že obvladaš "stenski pogled :eek:". Meni pa še malo treninga manjka.... :doze: Alla .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 Jap...treba dosti vadit. Vidim, da ti že obvladaš "stenski pogled :eek:". Meni pa še malo treninga manjka.... :doze: Alla .) ← no sej maš zdej dost časa za trening,zdej je itak sam dež.......tko da skoč pred steno pa mal natreniraj........ :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nova70 Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 prav lepo je biti malo ali malo več časa samski, čeprav .............. ← ......čeprav :hmm: včasih malo ali malo več manjka :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 ...le jaz sem večen, ha ha :afro1: ← sem najprej prebrala: le jaz sem lačen :lol1: :lol1: :lol1: pa bi se mi zdel prej lačen kot večen........ sicer pa je to že stara fora: ko si z nekom je na začetku fajn bit z njim, potem že govoriš, kako je fajn biti sam. Ko ostaneš sam se najprej "jokaš" zakaj nisi več z nekom, potem dejansko nisi več in si vesel, da si sam.... vse do trenutka, ko spet pogrešaš nekoga ob sebi... enkrat več enkrat manj......... neverending story..... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 jst sem lačen... a je kdo za pol pice? :oops: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 jst ti dam lahko pol banane :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 jst ti dam lahko pol banane :whistle: ← hvala lih zdele sm eno pojedu tko da kej konkretnega al pa nič :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 hvala lih zdele sm eno pojedu tko da kej konkretnega al pa nič :blush: ← ma si pa zahteven........... se vidi, da nisi samski .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 ma si pa zahteven........... se vidi, da nisi samski .) ← jasnovidka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 preberi si svoj profil .) sicer pa upam, da boš našel kako žrtev... jaz imam danes mesni dan in pica pride šele v nedeljo na vrsto .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 preberi si svoj profil .) sicer pa upam, da boš našel kako žrtev... jaz imam danes mesni dan in pica pride šele v nedeljo na vrsto .) ← kaj je v mojem profilu? do nedelje pa ne morem čakat s pico :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 preberi si svoj profil .) sicer pa upam, da boš našel kako žrtev ← ej kako žrtev... jst hočem samo pol pice dat enmu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 ja kaj, a ti mene vabiš na pol pice, al kaj?? :eek: :o .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 ja kaj, a ti mene vabiš na pol pice, al kaj?? :eek: :o .) ← u bistvu te lahk na tretjino pice k bo moja samega ne bo pustla :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 sej tvojo madam pa itak poznam ;) ampak vseeno ne bi šla..... že imam plane.... sem samo imela občutek, da me vabiš :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 sej tvojo madam pa itak poznam ;) ampak vseeno ne bi šla..... že imam plane.... sem samo imela občutek, da me vabiš :friend1: ← ok zdej me pa strašiš od kje jo poznaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 Ma sej ne vem, če si ti ta pravi.... ampak če si, poznam tvojo..... a ste bli z Motoristkom skupaj na dopustu?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave