andi1 Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 odvisno od zvrsti motocikla ..za krosle pač ne more veljati enak standard kot asfaltne....bomo dorekli na ustanovnem sestanku.. ne...pogoj je, da svoj motor čistiš največ 3x na leto - za kar moraš imeti potrdilo vsaj dveh ustanovnih članov kluba, da je bil pred čiščenjem motor nevozen zaradi svinjarije... No ja, potem bom pa le simpatizer. ;)
Brdaus Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Klinc... motor more bit spucan, pa če si poj pozer al pa ne :) Kakršen odnos do motorja, tak tut do vsega ostalga .) Jest mojo lubico redno masiram z gobo in šamponom, še posebej, če se vozm pozno zvečer, k pobijem tamalo armado mrčesa. Sicer pa, tko kot je že Gsx600 reku... če je stroj, naj zgleda kot stroj, ne pa kot apn6 od vaškega mulca, k je ves blatn in zanemarjen :devil:
Avatar Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 mogoče med muhami...lahko probas če se bos zaraditega kaj bolje počutil ... v bistvu niti ne vem v čem je point tekoče debate... Nagaya, tisto glede potičk v kovčku je šala, to najbrž veš. Muhe so me alienirale iz svoje sredine. Bržkone nihče ne ve v čem je point te debate. Klinc... motor more bit spucan, pa če si poj pozer al pa ne :) Kakršen odnos do motorja, tak tut do vsega ostalga .) Jest mojo lubico redno masiram z gobo in šamponom, še posebej, če se vozm pozno zvečer, k pobijem tamalo armado mrčesa. Sicer pa, tko kot je že Gsx600 reku... če je stroj, naj zgleda kot stroj, ne pa kot apn6 od vaškega mulca, k je ves blatn in zanemarjen :devil: Ja, točno tako...če redno pucaš to kaže, da si površinski človek, ki da največ ravno na zunanji videz. Sem nekako sodijo pleh pičke in pičkoni :devil: Sicer nisem vedel, da mora biti stroj vedno čist. No, da ne bo spet prepira. Meni je načeloma vseeno ali je spucan ali ne, važno je, da je vzdrževan, torej veriga namazana, olje menjano, gibljivi zglobi namazani z mastjo, ipd.
primozh Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 svojo prasico pucam na dva dni če je pa ful mušic pa vsak dan in v tem ni nič slabega :grim
_ales_ Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 js bom pa tkole reku: z čistočo motorja pokažeš tudi kakšen si sam! drgač ga pa perm vsako soboto, med tednom pa samo mal obrišem tko da lah rečm da mam spucanga, opremo pa nakonc sezone v čistilnco :OK: pa nikakor nisi pozer če maš spucanga, k veš kolk ti motor pomen kako si ga zaslužu... lp aleš
Nagaya Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 kakšen si pokažes s tem koliko svinjske posode imaš po kuhinji in kako usrano kopalnico imaš ....seveda po tem ko živiš sam....Hotel Mama ali Ženička ne velja
Alla Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 kakšen si pokažes s tem koliko svinjske posode imaš po kuhinji in kako usrano kopalnico imaš ....seveda po tem ko živiš sam....Hotel Mama ali Ženička ne velja Pa čistoča sekreta.... :grim
Nagaya Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 definetli :yes: pri meni se takoj vidi da sem bolj pasja :D
johan Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 lastnikov odnos do motorja ocenim po pogonski verigi .) A ti tud :? :) <_<
Original-One Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Pucam/perem/drgnem na recimo vsake 2-3 dni..
king Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Pucam/perem/drgnem na recimo vsake 2-3 dni.. ...jaz pa ne,.. :grrr se lahk znuca :grim
Brihta Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 svojo prasico pucam na dva dni če je pa ful mušic pa vsak dan in v tem ni nič slabega :grim Veliko časa imaš .) Jaz sem se pa včeraj pregrešil :blush: Pucal sem motor in spucal celo feltno :( Sam ketne se pa nisem dotaknil :grrr
Avatar Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 js bom pa tkole reku: z čistočo motorja pokažeš tudi kakšen si sam! Jaz sebe perem vsak dan, motor pa bolj poredko. Ne vem, če je povezava vedno tako očitna.
king Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 ..danes bom "verjetno" (povdarek na verjetno) pozer,.. z motorja bom oluščil mušice, spral prah, mal našamponiru, ter ga zbrisal z jelenovo kožico,.... če bo čas bom spucu še ketno in jo nanov namazu,... madona, madona,.. s5 bom mel "nov motor" :eek: :OK:
šokac Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 :yes: tudi verigo se lahko čisti pogosteje..a samo če se naredi več kot 15.000 km v sezoni da ne bi kdo pucal vsakih 500 km slučajno :glare: Če komu paše zakaj pa ne?
Guest Brumer Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 (popravljeno) lastnikov odnos do motorja ocenim po pogonski verigi .) Kako bi mene ocenil ,zame je kardan ZAKON, od 1992 vozim vse motorje s kardanom(Virago 750,V-MAX,BMW-K1200R !!! :OK: Popravljeno Junij 29, 2006. Popravil Brumer
andi1 Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 Hja, včeraj sem ga opral, da se spet šajna, čez dobro uro grem v Poreč na Indijance :beer1: :beer2: :drunk: , se pravi, da bo v nedeljo na njem za prst prahu :angry: , tako da bom v ponedeljek spet zalaufal štrajfiks. NAJ ŽIVI POZERSTVO :kva2:
KeC Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 (popravljeno) Ponosen da imam spucan motor :eek: Kaj? Pa menda vi to res ne mislite resno. :hmm: Lahko sem ponosen, na to da opravljam svojo službo strokovno in uspešno, da sem dober človek, ipd. ampak da bi bil ponosen na spucan motor???? Ne hvala. Nisem ponosen na nekaj kar zna storiti skoraj vsak 10 letni mulo. Nekajkrat letno očistim motor, ali še raje ga dam očistit v ročno pralnico. Če mi je kaj pomembno v življenju je to čas, ki ga porabim zase in moje bližnje, ne pa ob glancanju kovinske zadeve. V glavnem motor očistim toliko da ga vzdržujem v dobrem stanju in nič več. In se ne sekiram za vsako praskico ali madež od mušice na njem. :krneki: Popravljeno Junij 30, 2006. Popravil KeC
Nagaya Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 Če komu paše zakaj pa ne? ker potem ne bo polnopravni član SRMC zato!
Ganges Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 Ponosen da imam spucan motor :eek: Kaj? Pa menda vi to res ne mislite resno. :hmm: Lahko sem ponosen, na to da opravljam svojo službo strokovno in uspešno, da sem dober človek, ipd. ampak da bi bil ponosen na spucan motor???? Ne hvala. Nisem ponosen na nekaj kar zna storiti skoraj vsak 10 letni mulo. Nekajkrat letno očistim motor, ali še raje ga dam očistit v ročno pralnico. Če mi je kaj pomembno v življenju je to čas, ki ga porabim zase in moje bližnje, ne pa ob glancanju kovinske zadeve. V glavnem motor očistim toliko da ga vzdržujem v dobrem stanju in nič več. In se ne sekiram za vsako praskico ali madež od mušice na njem. :krneki: :worship:
yuki Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 Jaz svojega chopperja redno čistim in glancam da se krom sveti v nulo. Ko pa se bomo srečali recimo nekje na kakšnem večtedenskem popotovanju z motorjem, pa lahko vržemo debato o tem, ali je pozerstvo čist motor ali pa mogoče kaj drugega. NAJ ŽIVI POZERSTVO
KeC Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 Em prišel ravno z nekajtedenskega potovanja, seveda sem očistil motor ker je bilo gor ohoho svinjarije, pa ketno blo treba očistit in podobno ampak to sodi med vzdrževanje motorja, ne pa vsakodnevno glancanje. No saj je vseeno vsak po svoje boga moli. Meni je motor še vedno samo sredstvo zabavnega preživljanja prostega časa in mi ne predstavlja sredstva neke hude navezanosti. Imam v življenju tudi ostale zadeve na katere sem res ponosen in pa ki mi naredijo življenje "polno".
gizmOkak Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 OK pustmo motorje........ ma eni se furate tudi s kombinezoni na katerih so mušice še od sezone 2003 gor :SS če se mi kej gnusi je to... pol smo pa pozerji tisti s čisitmi zadevami...
Tanjuška Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 men je pa res useen kakšn je moj motor, važn, da se vozm, sam vizir morm met pa obvezno čist, ker se mi drgač skegla, če ga nimam! :kva2:
Sanda7 Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 no ja od 03 jih menda nimam gor sam od 04 pa zihr :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se