Skoči na vsebino

ali so ljudje s čistimi motorji pozerji

Priporočene objave

Objavljeno

OK pustmo motorje........ ma eni se furate tudi s kombinezoni na katerih so mušice še od sezone 2003 gor :SS

če se mi kej gnusi je to... pol smo pa pozerji tisti s čisitmi zadevami...

To je arhiva :D

Objavljeno

OK pustmo motorje........ ma eni se furate tudi s kombinezoni na katerih so mušice še od sezone 2003 gor :SS

če se mi kej gnusi je to... pol smo pa pozerji tisti s čisitmi zadevami...

če so mušice iz 03 na kombinezonu, motor pa čist ali z mušicami novejšega datuma je to pozerstvo brez primere od katerega je hujše še samo če je vse popolnoma čisto.

pravi bajker in ne pozer je tisti ki ima mušice na kombinezonu isto stare kot na motorju ker to pomeni da se čisti ko vozi po dežju :grim

vse ostalo pucanje je čisto pozerstvo. :whistle:

Objavljeno

pravi bajker in ne pozer je tisti ki ima mušice na kombinezonu isto stare kot na motorju ker to pomeni da se čisti ko vozi po dežju :grim

vse ostalo pucanje je čisto pozerstvo. :whistle:

:D :OK: ....ok luči je že treba tu pa tam spucat, ker drugače te ostali udeleženci v prometu mimogrede spregledajo :whistle: :lol1:

Objavljeno

na 14 dni mu pripada popolno glancanje od A do Ž :grim

se nimam za pozerja :whistle:

Objavljeno

yep, se vedno. :grim

(spet200kmpodezjupress :krneki: )

Objavljeno

... ali so tisti, ki se umivajo pozerji ... :? :? :grrr

Objavljeno

No js v teh "plohastih" dneh v nobenem primeru ne morem bit pozer...

Objavljeno

... ali so tisti, ki se umivajo pozerji ... :? :? :grrr

Ja! Umivanje se tolerira samo pred večjimi cerkvenimi prazniki.

Objavljeno

...piz** majo te mušice neprijeten vonj... še en razlog več zakaj jih spucam.

Je pa res, da enih bosanskih mušic nisem pa nisem mogu dol spravit...trmaste ko tovar :D Sem pač zamenjal kombinezon...naj živi pozerstvo :lol1:

Objavljeno

enkrat na mesec, ker ponavadi se mi ne da. :BUA:

zato pa voznja po dezju me resuje pucanja. :OK:

Objavljeno

men se motor kr zasmil ce je prevec usran tok da ga grem pol kr spucat pa itak da je bosli filing na cistmu sedet vsaj men

Objavljeno

Ja! Umivanje se tolerira samo pred večjimi cerkvenimi prazniki.

Še dobro da nisem veren...ker se mi še takrat ni potrebno umivati....potemtakem tudi nisem pozer...sem pa umazan...ampak pozer pa nisem....fuj, kako smrdim...ampak pozer pa še vedno nisem... :nono:

Objavljeno (popravljeno)

Dva tedna nisem bil pozer. Sem tak "svinjak" domov pripeljal, da sem ga kar pred garažo zaparkiral. Fuj!

Jutri bomo pa svinjarijo, blato in mušice s špohtelnom stran praskal.

Potem bom končno spet pozer! :OK: :010 :010 :OK:

Popravljeno . Popravil fičo
Objavljeno

Motor se umije enkrat mesečno. Drugače je pa važno samo to da pod ritjo nekaj ropota pa naj bo čisto ali malo manj čisto

Objavljeno

Praviloma motor očistim ko je umazan,(včas pa še vmes :) ).

Motor jemljem drugače kot recimo avto, motorja nimam zato ker ga rabim ampak za čisti užitek in zato imam tud drgačno odnos do njega kot do drugih stvari. ene parkrat sem imel res usran motor pa mi nekaj kar ni štimalo ko sem se vozil.

Je kaj lepšega kot usesti se na lep sijoč moped se odpeljat mal naokol in potem nekje na počivališču v hosti (na hladnem :) ) ustaviti se ,počit na klopco spiti en kapučin (tist instant v flaški) in gledat kako se moped blešči :wub:

Objavljeno

:D zjutraj in zvečer pred spanjem... obvezno. :eek: POZER?

Objavljeno

Js mam spucan in poštiman tist kr je treba (veriga...), ostalo je pa obup.

Sicer pa imam motor zato, ker mi adrenalin predstavlja največji užitek. :OK:

Nebom pa zanikkal da mi ibr sede če mi kkšna pi*** rče: "ua kva je hud a je tvoj; a to pa je ducati; a me pelješ tja pa tja"

Al pa če kšna gleda za mano k se vozm.

Al pa če pride kelnarca z lokala da vidi kako ga bom vžgal. :winkiss:

Sicer pa nisem edini k mu to sede sam za razliko od večine to priznam. :kva2:

Pa boli me kurac če boste pol rekli da sm pozer :grim

Objavljeno

yep, se vedno. :P

(spet 80+ km po dezju)

Objavljeno

Hmmmm.... koliko se je že debatiralo v tej temi. Lahko bi se že kakšen zaključek potegnil iz vsega.

Nekako takšna je obrazlaga:

Imam motor, da se vozim ne pa, da sem suženj njegovega čiščenja (ketna mora biti namazana). Motor ni nikakor moja ljubica,... ampak le prevozno sredstvo v vožnji s katerim uživam bolj kot v vožnji z avtomobilom. Ne vem kako lahko nekateri motor označujejo za ljubice in ga nežno čistijo,... To ni živa stvar, da bi bila ljubica! :P Če imaš motor za ljubico je enako kot, če imaš ljubico doma v omari (napihljivo lutko)!

Vsako prekomerno čiščenje motorja je pozerstvo. S tem, da nekateri gledajo na pozerstvo kot slabo, nekateri pa kot dobro zadevo. Če imaš motor zaradi užitka v vožnji, nič manj ne uživaš, če imaš umazan zadnji blatnik, feltno,... Uživaš v lepotah, ki te obdajajo med vožnjo.

Ljudje se umivamo zaradi osebne higiene. Poskrbimo tudi za osebno higieno motorja, kar pa ne vključuje vsakodnevenega glancanja in luščenja barve iz njega. Tudi ženska, ki ima na sebi kilo pudra ni ravno estetska!

Predlagam, da bolj uživajmo v vožnjo kot pa glancanju motorja zato, da se odpeljemo do prve gostilne na kavo. Če pa gremo na daljšo vožnjo pa je glancanje itak brezveze, ker bo že po 50km imel na sebi kilo mušic, prah,... Poskrbite edino za podmazanost (torej higieno .) ) vitalnih delov motorja.

lp :D

Objavljeno
...

Nebom pa zanikkal da mi ibr sede če mi kkšna pi*** rče: "ua kva je hud ...

Al pa če kšna gleda za mano ...

Al pa če pride kelnarca z lokala da vidi ...

Pa boli me kurac ...

Diplomanti Stare dunajske šole v ta namen včasih "pozabimo" zapreti fršlus. Efekt je vsaj primerljiv, pa še nič nas ne boli. B)

Objavljeno

Diplomanti Stare dunajske šole v ta namen včasih "pozabimo" zapreti fršlus. Efekt je vsaj primerljiv, pa še nič nas ne boli. B)

... Pepe ti si car ... :OK:

Objavljeno

Sicer pa imam motor zato, ker mi adrenalin predstavlja največji užitek. :OK:

Brez zamere, enkrat se spravi na (ali pod) dobro babo (ali dedca - po okusu), pa bo šprical adrenalin, pa še kaj drugega :kva2:

Objavljeno

Imam motor, da se vozim ne pa, da sem suženj njegovega čiščenja (ketna mora biti namazana). Motor ni nikakor moja ljubica,...

Ne vem kako lahko nekateri motor označujejo za ljubice in ga nežno čistijo,... To ni živa stvar, da bi bila ljubica! :P Če imaš motor za ljubico je enako kot, če imaš ljubico doma v omari (napihljivo lutko)!

Ljudje se umivamo zaradi osebne higiene. Poskrbimo tudi za osebno higieno motorja, kar pa ne vključuje vsakodnevenega glancanja in luščenja barve iz njega. Tudi ženska, ki ima na sebi kilo pudra ni ravno estetska!

lp :D

Če nekaj "mora biti", potem si temu suženj. Suženj namazane ketne.... Ali si pomislil na kardan?

Se zgodi, da tudi ljubice niso včasih kaj preveč žive...

Jaz imam očiščen motor (ljubico???), in tudi eno napihnjeno ljubico v omari...očitno imam nekaj preveč :slap:

Ma kaj te briga kila pudra...ponoči je vsaka krava črna, so mi povedali strici... :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!