PERO58 Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Ali gdo planira v maju 2009 proti Portugalski :? Ne vem zakaj se "popotnika "ne javljata :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 Ali gdo planira v maju 2009 proti Portugalski :? Ne vem zakaj se "popotnika "ne javljata :topic: Moj prijatelj Brane odputuje 25.04.2009 preko,Italije,Francije,Španije na Portugalsko :naughty: Če je še gdo ki potuje ob istem času,in potrebuje SOPOPOTNIKA me naj kontaktira, da mu posredujem njegovo tel številko :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 Moj prijatelj Brane odputuje 25.04.2009 preko,Italije,Francije,Španije na Portugalsko :naughty: Če je še gdo ki potuje ob istem času,in potrebuje SOPOPOTNIKA me naj kontaktira, da mu posredujem njegovo tel številko :whistle: jaz planiram za drugi vikend.. vreme zgleda da bo. temperature 20stopinj C Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 Moj prijatelj Brane odputuje 25.04.2009 preko,Italije,Francije,Španije na Portugalsko :naughty: Če je še gdo ki potuje ob istem času,in potrebuje SOPOPOTNIKA me naj kontaktira, da mu posredujem njegovo tel številko :whistle: Lahko si damo mobije :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 jaz planiram za drugi vikend.. vreme zgleda da bo. temperature 20stopinj C Lahko poveš kateri drugi vikend :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Marec 16, 2009 Deli Objavljeno Marec 16, 2009 Lahko poveš kateri drugi vikend :? Drugi vikend je 20.3- :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Marec 16, 2009 Deli Objavljeno Marec 16, 2009 Tudi jaz grem 25.4., zgodaj zjutraj, če bo vreme dopuščal :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
popotnika Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Ali gdo planira v maju 2009 proti Portugalski :? Ne vem zakaj se "popotnika "ne javljata :topic: popotnika se ne javljata, ker še nisem napisal poročila o popotovanju (niti ne vem če ga bom - sem malo len) imam pa precej skil in vtisov iz poti če vas res kaj zanima lahko parkiramo skupaj in povem iz prve roke kako je bilo ja, saj res, letos je na vrsti Škotska če koga mika lep pozdrav in veliko varnih km v 2009 vam želiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 se dva dni... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 se dva dni... :naughty: :wacko: ajoj...... a rabš garmina? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jfk Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 (popravljeno) SLO - Barcelona - Valencia - Madrid - Bilbao - Lurd - SLO od 24.06. do 11.07.2009 Bo še kdo tam dol ? :beer2: Popravljeno Marec 19, 2009. Popravil jfk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desert Soul Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Svetujem Pireneje (Huesca), Montes Universales (Teruel) ali Castillo-La Mancho. Tam vsaj ni dolgčas. Ostalo je vse ravno, na omenjeni ruti je nekaj malega ovinkov samo čez Sistema Ibérico (Z-M, BU-VI) in po Baskiji. Če je čas, zavijte iz Valencie proti La Manchi, to je vsaj "prava" Španija, če že za Andaluzijo ni časa. Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Svetujem Pireneje (Huesca), Montes Universales (Teruel) ali Castillo-La Mancho. Tam vsaj ni dolgčas. Ostalo je vse ravno, na omenjeni ruti je nekaj malega ovinkov samo čez Sistema Ibérico (Z-M, BU-VI) in po Baskiji. Če je čas, zavijte iz Valencie proti La Manchi, to je vsaj "prava" Španija, če že za Andaluzijo ni časa. Za Andaluzijo imaš kaj več zapovedat? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Svetujem Pireneje (Huesca), Montes Universales (Teruel) ali Castillo-La Mancho. Tam vsaj ni dolgčas. Ostalo je vse ravno, na omenjeni ruti je nekaj malega ovinkov samo čez Sistema Ibérico (Z-M, BU-VI) in po Baskiji. Če je čas, zavijte iz Valencie proti La Manchi, to je vsaj "prava" Španija, če že za Andaluzijo ni časa. Bravo, Dessert soul. Očitno imava podoben okus. ;) Jaz bi dodal samo še Picos di Europa nad Baskijo proti Portugalski in Orissa v Pirinejih... lp bv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
popotnika Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Bravo, Dessert soul. Očitno imava podoben okus. ;) Jaz bi dodal samo še Picos di Europa nad Baskijo proti Portugalski in Orissa v Pirinejih... lp bv Če lahko dodam: Picos d Europa je pogorje in je pogorje, ki ga lepo spoznaš z obiskom kraja Fuente De - vožnja skozi "Alpsko" dolino z res lepo urejenimi vasmi (Švica bi jim zavidala) Covadonga - sveti kraj za Špance - vsekakor vreden skok do tja in nato še do dveh planinskih jezer nad Covadongo (cesta Vršič na peto potenco) Cudillera - ribiška vasica pisanih hiš - morda najlepša vasica na Atlantski obali v Španiji Lugo - mesto z 20km ohranjenega obzidja La Coruna - Herkulov stolp Santiago - sveto romarsko mesto, obvezen ogled Sam malo dodatkov k tvoji poti iz najine lanske poti tam skozi srečno vožnjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Če lahko dodam:Picos d Europa je pogorje in je pogorje, ki ga lepo spoznaš z obiskom kraja Fuente De - vožnja skozi "Alpsko" dolino z res lepo urejenimi vasmi (Švica bi jim zavidala) Covadonga - sveti kraj za Špance - vsekakor vreden skok do tja in nato še do dveh planinskih jezer nad Covadongo (cesta Vršič na peto potenco) Cudillera - ribiška vasica pisanih hiš - morda najlepša vasica na Atlantski obali v Španiji Lugo - mesto z 20km ohranjenega obzidja La Coruna - Herkulov stolp Santiago - sveto romarsko mesto, obvezen ogled Sam malo dodatkov k tvoji poti iz najine lanske poti tam skozi srečno vožnjo Kaj ni tako ime tudi najvišjem vrhu tega pogorja s čudovitim razgledom na Biskajski zaliv in tja do Portugalske? Vsaj tako je pisalo. lp bv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
popotnika Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Kaj ni tako ime tudi najvišjem vrhu tega pogorja s čudovitim razgledom na Biskajski zaliv in tja do Portugalske? Vsaj tako je pisalo. lp bv Žal ne, tudi jaz sem napačno tako mislil, pa mi je domačin od tam lepo razložil, da je to tako kot ime Alep, tudi to ime za to pogorje. Učite se, učite se, je nekoč nekdo rekel zato pa so ta potovanja, a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Žal ne, tudi jaz sem napačno tako mislil, pa mi je domačin od tam lepo razložil, da je to tako kot ime Alep, tudi to ime za to pogorje.Učite se, učite se, je nekoč nekdo rekel zato pa so ta potovanja, a ne? Žal, to sem bral na vrhu tega hriba... Mogoče sem narobe razumel, ampak ne verjamem. lp bv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
popotnika Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Žal, to sem bral na vrhu tega hriba... Mogoče sem narobe razumel, ampak ne verjamem. lp bv Verjemi, je nekdo iz moje družine tam domačin pa, pa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Verjemi, je nekdo iz moje družine tam domačinpa, pa Hvala za info. Ampak... Kako pa se imenuje potem tista gora, najvišja v tem pogorju, za katero sem mislil, da je Picos? Razgled z nje je še vseeno veličasten lp bv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
popotnika Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Hvala za info. Ampak... Kako pa se imenuje potem tista gora, najvišja v tem pogorju, za katero sem mislil, da je Picos? Razgled z nje je še vseeno veličasten lp bv Najvišji vrh je Torre de Cerredo, z višino 2648 metrov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 jaz planiram za drugi vikend.. vreme zgleda da bo. temperature 20stopinj C Andrej varno ,srečno pot ...tja in nazaj... :friend2: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desert Soul Objavljeno Marec 21, 2009 Deli Objavljeno Marec 21, 2009 (popravljeno) V mislih ste imeli očitno Fuentes de Oñoro, čisto simpatičen kraj. Kar se ceste v Covadongo tiče, je lušna, ampak je še lepše laziti potem po Picos de Europa ("Vrhovi Evrope, hehe"). V Pirenejih je Parque Nacional de Ordesa (v bistvu el Valle de Ordesa, dolina Ordesa z okolico) eden tistih najlepših delov, ja, pa v Benasque, malo vzhodneje, je lepa cesta. Oboje v provinci Huesca v Aragonu (zame najlepši del Pirenejev). Iz Ordese greste lahko laziti na Monte Perdido, 2. najvišji vrh Pirenejev, iz Benasqueja pa na Aneto, vrh Pirenejev, ampak potrebujete tudi poleti dereze in cepin za zadnji greben pred vrhom (po spominu cca 3407 m). Ali pa čez Jaco mimo San Juan de los Reyes, lušno, dajte pogooglat, boste že našli. Andaluzija? Uh, toliko je tega, malo sem na tesno s časom, če koga resnično zanima, ampak res resno, se lahko v času Velikega tedna na pivu dobimo, bom menda v Sloveniji takrat. Srečne poti! DS Popravljeno Marec 21, 2009. Popravil Desert Soul Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Marec 21, 2009 Deli Objavljeno Marec 21, 2009 V mislih ste imeli očitno Fuentes de Oñoro, čisto simpatičen kraj. Kar se ceste v Covadongo tiče, je lušna, ampak je še lepše laziti potem po Picos de Europa ("Vrhovi Evrope, hehe"). V Pirenejih je Parque Nacional de Ordesa (v bistvu el Valle de Ordesa, dolina Ordesa z okolico) eden tistih najlepših delov, ja, pa v Benasque, malo vzhodneje, je lepa cesta. Oboje v provinci Huesca v Aragonu (zame najlepši del Pirenejev). Iz Ordese greste lahko laziti na Monte Perdido, 2. najvišji vrh Pirenejev, iz Benasqueja pa na Aneto, vrh Pirenejev, ampak potrebujete tudi poleti dereze in cepin za zadnji greben pred vrhom (po spominu cca 3407 m). Ali pa čez Jaco mimo San Juan de los Reyes, lušno, dajte pogooglat, boste že našli. Andaluzija? Uh, toliko je tega, malo sem na tesno s časom, če koga resnično zanima, ampak res resno, se lahko v času Velikega tedna na pivu dobimo, bom menda v Sloveniji takrat. Srečne poti! DS Če misliš pivo in cvetje, pol bom jaz že šel na drugo potovanje :naughty: bom pač malo po občutku sam raziskal Andaluzijo. Ne vem kaj ste že zdaj zapeli na teh Pirenejih :evilgrin: kaj vam ni zadosti snega :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desert Soul Objavljeno Marec 21, 2009 Deli Objavljeno Marec 21, 2009 (popravljeno) Če misliš pivo in cvetje, pol bom jaz že šel na drugo potovanje :naughty: bom pač malo po občutku sam raziskal Andaluzijo. Ne vem kaj ste že zdaj zapeli na teh Pirenejih :evilgrin: kaj vam ni zadosti snega :whistle: V mislih imel teden pred Veliko nočjo, datumov pa nisem vedel na pamet. 7.-13.4. Sneg? Danes vozil po snegu na Lovćenu. Juhu! :) Popravljeno Marec 21, 2009. Popravil Desert Soul Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se