Lobo Objavljeno Julij 31, 2005 Opozori Objavljeno Julij 31, 2005 A je sploh kdo prišel? ← Če misliš s tem petek in Maraton, smo bili tam Jaša in njegova Lady, Ris in jaz.
stigmata Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 cccccccccccc, ta petek pa naju ne bo :D Kot je že blo nbapisano smo se v petek dobli v maratonu, v soboto pa seveda še z Ormožani na "Kurentih" :OK:
Mačica Objavljeno Avgust 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Po vseh negotovostih in možnih drugačnih scenarijev lahko končno rečem: same place, same time jaz bom tam
pirrulz Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 (popravljeno) Po vseh negotovostih in možnih drugačnih scenarijev lahko končno rečem: same place, same time jaz bom tam ← jep. potrjujem. samo debilna Ptujska poletna noč je, pa upam da ne bo kakih prehudih imbotov tam kje v bližini (al pa bognedaj kakih narodnozabavnih amaterjev). :ninja: Popravljeno Avgust 5, 2005. Popravil pirrulz
Ris Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Važno, da bojo misice. :yea1: Bom se oglaso na :drunk: Ris
Jasa Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 jep. potrjujem. samo debilna Ptujska poletna noč je, pa upam da ne bo kakih prehudih imbotov tam kje v bližini (al pa bognedaj kakih narodnozabavnih amaterjev). :ninja: ← Grega, daj še kak pir za mene spit no... al pa kr 6 recimo :P :kva2: Mejte se! LP Jaša
pirrulz Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 hehe.... no naj ti bo, ker si glih ti :grim okej okej zdaj pa pičim B)
stigmata Objavljeno Avgust 8, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2005 Ke ze pride kdo v petek da vem če se privlečem do tja al ja? B)
Mačica Objavljeno Avgust 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Uf, kje je še petek. No, tak rahlo si pa lahko rezerviraš termin. Pa ne v četrtek preveč žurat, da nauš s5 preveč fertk. Slikice od prejšnjega tedna sledijo.
Ris Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Ke ze pride kdo v petek da vem če se privlečem do tja al ja? B) ← Ne se trudit vlečt, raje se pritiši :lol1: Ris
stigmata Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 Uf, kje je še petek. No, tak rahlo si pa lahko rezerviraš termin. Pa ne v četrtek preveč žurat, da nauš s5 preveč fertk. Slikice od prejšnjega tedna sledijo. ← Če bi žurirala bi se prišla pohvalit kak je blo, draga moja delam ko kobila in če bo šlo se bom privlekla na eno kufe te pa grem tak spat .)
wind Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Uf, kje je še petek. No, tak rahlo si pa lahko rezerviraš termin. Pa ne v četrtek preveč žurat, da nauš s5 preveč fertk. Slikice od prejšnjega tedna sledijo. ← Spet slike?!?! :? Spet mene ni gor?? :(
Mačica Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Spet slike?!?! :? Spet mene ni gor?? :( ← Eh, zdaj pa sem zaj... Tokrat ni slikic. Naslednjič.
pirrulz Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Eh, zdaj pa sem zaj... Tokrat ni slikic. Naslednjič. ← :lol1: :lol1: wind več sreče prihodnjič. Če hočeš pa lahko jaz kako tvojo od tebe po osmih pirih pripopam :devil: :whistle:
wind Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 :lol1: :lol1: wind več sreče prihodnjič. Če hočeš pa lahko jaz kako tvojo od tebe po osmih pirih pripopam :devil: :whistle: ← si nor?!?!?!?!? :angry: :angry: :oops: Macka, se vedno cakam na slike izpred 4.ih tednov... :rolleyes:
Provokator Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 (popravljeno) ups Popravljeno Avgust 10, 2005. Popravil poln presenečenj
Mačica Objavljeno Avgust 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 si nor?!?!?!?!? :angry: :angry: :oops: Macka, se vedno cakam na slike izpred 4.ih tednov... :rolleyes: ← Slikic ni spljoh. Se pa še vedno trudim s konvertiranjem tistega filmčka.
stigmata Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Macka, se vedno cakam na slike izpred 4.ih tednov... :rolleyes: ← :blink: če pridem v petek bom probala fotiča prnest s sabo pa bom samo tebe slikala pa te gor prlimala, da bo mir "pr hiši" :rolleyes:
wind Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 :blink: če pridem v petek bom probala fotiča prnest s sabo pa bom samo tebe slikala pa te gor prlimala, da bo mir "pr hiši" :rolleyes: ← Iz vseh mogocih profilov... :kva2:
stigmata Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Ne se trudit vlečt, raje se pritiši :lol1: Ris ← Kam pa je tebi avatar spizdo? :hmm:
Mačica Objavljeno Avgust 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Hej, Ormožani Kam ste se pa vi zgubili?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se