Gregs Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Terminator, dober film.. :worship: A tisti DVD bo kaj daljši ali isto, samo boljša resolucija? Tako, da vem... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 13, 2005 Deli Objavljeno September 13, 2005 Ne črni FZ6-naked. ← Gody? :hmm: Ali Rok? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Čestitam vsem vam na vožnji!!! :OK: Woby je pa itaq spet zajebaw (no money, no funny). Bi pa pičil mim vas vseh... :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Terminator, dober film.. :worship: A tisti DVD bo kaj daljši ali isto, samo boljša resolucija? Tako, da vem... :D ← DVD bo sestavljen iz tega filmčka plus (rushes) celotnega 1 urnega snemanja. To pa sam če se vas 30 plus komadov nabere k bi ga radi, če ne ni varjante, da grem to delat, ker bom dva dni garant bušnu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Jest se javim za DVD. Plačam normalno ceno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Terminator, 30 folka se bo težko zbral, ker nas niti ni bilo toliko na marofu. Kar se mene tiče mi je vseeno če so posnetki nemontirani (da je manj dela ;)), itak me zanima sam tist kar maš mene gor (posnetki, še posebej dobre kvalitete, mi dost pomagajo da vidim kje morm še popravt mojo tehniko vožnje itd.) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Hola Terminator! Tudi jest se javim za DVD, jasno dam tudi dinarčke. SharpNinja in freya 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 No, tudi jaz se javim za DVD... Čeprav dvomim, da se nas bo nabralo 30. :hmm: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Madona ste me razrajcal s tem videom :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Terminator tud mene štej za DVD. Lp, Bizi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nikoleta Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Hudo dobro katero kamero maš pa kam si jo namestil ker se full lepo vidi.Tud jaz bi namreč mal snemal na Grobniku mal po ovinkih pa mal prjatlov pred samo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Bomo že nekaj zgruntal, da boste vsi, ki želite dobili komplet "footage". Problem, če se gre u eno mini dvd produkcijo je v tem da: 1. Je treba footage digitilizirat, transcodirat in zapečt na dvd-je - ma ama kr neki dela. 2. DVD-ji, ki so pol zapečeni za njih ni 100%garancije, da bodo delal na vseh dvd playerjih, ki jih, ki jih imate doma. 3. Quicktime je ravnokar apdejtu svoj software na verzijo 7 in majo vsi "3rd party dvd creation in encoding softwerji" probleme ker so "quicktime driven" in se čaka na njihove patche. Tko, da mogoče kašna kopija na VHS bi bla najboljša opcija al pa za une k so total digi-additcs kakšna divx verzija vsega pa na dvd-rom zapečt. No kr pridno se prjavljajte pa bomo nekej že spedenal... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 (popravljeno) Hudo dobro katero kamero maš pa kam si jo namestil ker se full lepo vidi.Tud jaz bi namreč mal snemal na Grobniku mal po ovinkih pa mal prjatlov pred samo. ← E to je bla pa tanova Sony profi varjanta HD (high definition) HDR camera. Sam je blo u normalni definiciji snemano ne u HD. Bla je večino u roki ker sem čist tko na marof prletu, da mal bizixxx-a posnamem brez planiranja, da bi kakšen film delal. Pol je blo pa pestro in - once a journalist always a journalist... je blo treba zakurblat... :) Tist na bajku sem se pa bladzota za ramo držu pa kamero u roki, mislim, da to z nama dvema na Grobniku ne bi šlo! :blink: Za kar pa ti omenjaš bi pa rabu kakšno mini-micro-cam varjanto pa če rabiš kakšen konkreten profi produkcijski nasvet mi pa PM-i. Popravljeno September 14, 2005. Popravil Terminator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Meni tudi za Divx ni panike. Sam da je zadeve več kot tele štiri minute. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Meni tudi za Divx ni panike. Sam da je zadeve več kot tele štiri minute. ← Zadeva = cela ura. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mbrs46 Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Gody? :hmm: Ali Rok? ← Jap zdaj pa veš! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Jap zdaj pa veš! ← Ja ne vem... ali si Gody ali si Rok? Ali si oboje ali kaj?! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 DVD, Divx, karkoli... plačam... samo povej, kdaj in kam... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 DVD, Divx, karkoli... plačam... samo povej, kdaj in kam... :D ← Čez pet let, Johanesburg, pa peš prid d greva pol lohk na en pir... :P Bom, bom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mbrs46 Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Ja ne vem... ali si Gody ali si Rok? Ali si oboje ali kaj?! :P ← Ne,ne nisem oboje samo Rok sem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Ne,ne nisem oboje samo Rok sem ← Aha, zagonetka rešena... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Tudi meni oboje OK. Raje divx, sicer. Quicktime pa itaq :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 14, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2005 jaz bi mel divx O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 SEM ZA, KARKOLI BOŠ NAREDIL :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 (popravljeno) #$%& Novi Marof danes grem preverit kolk bodo še gume zdržale, preverim ketno in seveda pogledam tačke... :kva2: (nadaljevanje v sliki sledi jutri) ← evo še sliko :wacko: prevelika slika...raje link Popravljeno September 14, 2005. Popravil misty Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se