Nagaya Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 najdla :010: z mal pomoči :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 najdla :010: z mal pomoči :blush: ← mislm, da bi se tale barva odlično ujemala z lukovo barvo oči :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 no nekaj predlogov za motorje in modne dodatke :grim zdaj pa hitro do ličarja špricat motor in v lov na cunjice in klobučke :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 viš pervi ko jest VEM, da ti razumeš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 viš pervi ko jest VEM, da ti razumeš :) ← jaz navijam da si prvo kupiš klobuček .) :grim buba: moje oči so rdeče - tolko se še jaz na farbe spoznam, da vem da pink in rdeče ni isto - čeprav je oboje pičkasto za motor :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 O šit - a je hud... :whistle: ← :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ← Tale ELbarto pa ni glih nabrušen! Ja Nagaya - sem OF :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Julij 29, 2005 Deli Objavljeno Julij 29, 2005 :grim odlično..sem za..sam slikc roza celad pa ne najdem več :wallbash: ← Icon ponuja celoten range v roznati barvi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 29, 2005 Deli Objavljeno Julij 29, 2005 (popravljeno) Icon ponuja celoten range v roznati barvi.... ← bi mela...samo.... škoda ker je ICON preveč pederska znamka .) Popravljeno Julij 29, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GhostRR Objavljeno Julij 29, 2005 Deli Objavljeno Julij 29, 2005 (popravljeno) škoda ker je ICON preveč pederska znamka .) ← "Moja žena je pa peder!" "Jao, pa ne more bit tvoja žena peder!!!" "Ja, kaj jaz morem, če pa ima rada druge moške!" :P @nagaya: vidš... nč ni narobe, če si pederka :devil: Popravljeno Julij 29, 2005. Popravil GhostRR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Julij 29, 2005 Deli Objavljeno Julij 29, 2005 @nagaya: vidš... nč ni narobe, če si pederka :devil: ← :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 29, 2005 Deli Objavljeno Julij 29, 2005 škoda ker je ICON preveč pederska znamka .) ← šala? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 šala? ← v bistvu ne :) .) <---je samo za kamuflažo.. dejstvo ostaja dejstvo... :grim @nagaya: vidš... nč ni narobe, če si pederka :) najbrž res ne....ampak je pa slabo če nosis pederske cunje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 v bistvu ne :) .) <---je samo za kamuflažo.. dejstvo ostaja dejstvo... :grim :) najbrž res ne....ampak je pa slabo če nosis pederske cunje :) ← Pazi se. Hanžek te gleda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 Pazi se. Hanžek te gleda. ← mam mirno vest... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 ducati women Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vovin Objavljeno Avgust 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Eh, sej bi mela Duca, sam jih ne prodajajo v roza izvedbi, da bi se ujeli z mojo novo celado in kobinezonom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Eh, sej bi mela Duca, sam jih ne prodajajo v roza izvedbi, da bi se ujeli z mojo novo celado in kobinezonom... ← To je pa res najmanjši problem. Daj ga prebarvat na roza :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Eh, sej bi mela Duca, sam jih ne prodajajo v roza izvedbi, da bi se ujeli z mojo novo celado in kobinezonom... ← si te ne znam predstavljat v roza barvi......uh.... LP D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tepko Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Roza duce???? Njet, njet vazmožno :grrr Penz'l u roke pa malaj po flosarsko :grim :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vovin Objavljeno Avgust 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 To je pa res najmanjši problem. Daj ga prebarvat na roza :OK: :OK: ← Odlicna ideja, pa se roza bi tko vun sekala da bi me se napol slepi stari ati vidli (manj izsiljevanja). Predlagam da si tud fantki kksne roza motocikle omislijo. Sej motoristke in motoristi so v bistvi cist ena in ista zadeva :lol: Varnost je pa sploh najbolj pomembna! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 :wub: mmm teli guzijevi valji :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Naj dodam odgovor še jaz, kjub temu, da sem ženska, ki večino prostega časa preživi v moški družbi sem bila kot motoristka le redko skritizirana, kvečjemu pohvaljena, da lepo obvladam motor, čeprav včasih tudi v kakšnem grmovju :lol1: :lol1: , pri izbiri sem imela veliko pomoč mojih moških prijateljev-motoristov, ki so mi svoje ljubice ali ljubčke brez problemov dali za probati, čeprav vem, da to vedno ni najbolje, a tako je bilo.... :slap: Največ kilometrov sem naredila v moški družbi, čeprav poznam kar nekaj motoristk, a na žalost je še vedno najboljša moška družba za na motor razen sopotnic, ki ponavadi ne sitnarijo....Nikogar ne sekiram, a mislim, da je marski katera kritika na račun žensk neupravičena, ker mislim, da tista, ki obvlada motor ga pač in marski kateri moški si mora to priznati, da ga pač ne... in tako je povsod... na vseh področjih... Ženske tudi tukaj nismo za v koš.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se