Nagaya Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 (popravljeno) btw... a ti sploh veš kok znakov si glihkar natipkal :D a sem povedala da vsak dan pojem cist prevec cukra :) :whistle: Popravljeno Oktober 3, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 aja..dolgcas mi je ker cakam da sym pride iz sluzbe, psa sem pa ze pelala ven :) ← same old story, saj boš kmalu tiča fasala pa bo spet vse OK :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 same old story, saj boš kmalu tiča fasala pa bo spet vse OK :devil: ← :) a sem jest kej druzga rekla? sam bolj prefinjena sem bla v izražanju :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 pa v bistvu..ker pišem pač zase in izključno zase...ne gre tle za neko emancipacijo... ampak za to da se preneha kurčenje v smislu: -jest sem več od povprečne deklice zato ker vozim moped.. -jest sem "odprta za preedloge z vseh strani" ker sem svobodomiselna motoristka... -motoristke smo neki posebnega.. to "qrčenje" se ne bo nikol končalo ... tko kot pač ne morš nekomu neki v glavo vtepst, naj spremeni pogled ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roly Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 Sym, dej končej pa pejt spedenat kar je za spedenat, da bo mir.... .) .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, ........... :beer2: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Še vedno vaš, Love All, Serve All, Zoolo :P P.S.: Upam da je dovolj dobra provokacija, da vidim, če je sploh kdo v stanju dojeti eno samo pravilo: "pametniji si kad čutiš". :xx: ← zelo nazorno in lepo napisano :OK: :004 upam, da bo zdaj mir s takimi in podobnimi temami :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Star bojni krik kmetov z okoliških krajev, ko se prizibajo v lokalne diskote: "Pičke auf, jürja mam v žepi!" :grim :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Star bojni krik kmetov z okoliških krajev, ko se prizibajo v lokalne diskote: "Pičke auf, jürja mam v žepi!" :grim :lol: ← ej, Rekla je druga tema ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 upam, da bo zdaj mir s takimi in podobnimi temami :doze: Eeee, đabe se nadaš, Motoristka :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 (popravljeno) Eeee, đabe se nadaš, Motoristka :P ← če ne druzga mamo tle syma :) Popravljeno Oktober 4, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 my pink R6 and me :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 čudovito. :SS hehe :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 :) uno s koleščki je za polagat učit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA VUN, TIČA Kako se ti da? Bi ja kaj bolj pametnega lahko napisal, iz kje se poznava - ne vem, vem pa , da iz kakšnega zbora..... :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Kako se ti da? Bi ja kaj bolj pametnega lahko napisal, iz kje se poznava - ne vem, vem pa , da iz kakšnega zbora..... :hmm: :hmm: ← moji spomini na zbore v preteklosti (zadnja leta jih itak ne obiskujem skoraj nič) so megleni, sem pa takoj za to, da z skupnimi močmi poskušama najti kraj zločina :P PS: kaka tvoja slikica bi mogoče pomagala osvežiti spomin .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 moji spomini na zbore v preteklosti (zadnja leta jih itak ne obiskujem skoraj nič) so megleni, sem pa takoj za to, da z skupnimi močmi poskušama najti kraj zločina :P PS: kaka tvoja slikica bi mogoče pomagala osvežiti spomin .) ← a se bosta vidva kej zmenla :K .... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 PS: kaka tvoja slikica bi mogoče pomagala osvežiti spomin .) ← Potem ti verjetno tudi kakšna slikca ne bi pomagala, glede na to, da imaš spomine na zbore čisto zamegljene, najbrž ne zaradi oddaljenosti dogodka, temveč preveč zaužitih raznih substanc... :friend1: :friend1: , kaj bova pa zdaj......... :? :? :? Greva malo obujat spomine na zbore in se dobiva na kakšnem zimskem - žuru, če so že vsi zbori šli mimo ev. razen Brd ??? Kaj praviš?? Pa da me nau kakšna tvoja bejba kje prčakala z kakšnim kolom :hmm: :hmm: Ženske so nevarne..... :P Razen mene...... :grrr Lp :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 :hmm: Ženske so nevarne..... :P Razen mene...... :grrr Lp :yea1: ← :) ja pa ja de Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 (popravljeno) :) ja pa ja de ← Ja kaj pa misliš, pridem prvič na 3M, pa me ena tam takoj, če sem se jaz kdaj prek chata kaj zmenila z njenim fantom, jaz pa še vedela nisem za chat :friend1: , sm bla prov božica, ampak se včasih bojim , da se razjezim, ker je potem lahko hudo... :doze: , a se ne dam več motit za kakšne ženske fore.... je tko boljše, da se delaš nevednega - jih še bolj boli, pol jih pa kar mine, pa pozabijo...., ne?? :? lepo se mej, grem počasi dam, je treba psa ven pelat, če že motorja ne morem :lol1: :lol1: :lol1: lp :yea1: :yea1: Popravljeno Oktober 4, 2005. Popravil tati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 my pink R6 and me :) ← :eek: Madonca, sem pa mislil, da si v naravi manj ostra kot v besedi na Motosvetu. A si je ena malo image sposodila .) LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 :eek: Madonca, sem pa mislil, da si v naravi manj ostra kot v besedi na Motosvetu. A si je ena malo image sposodila .) LP Cvetoo. ← "pink r6 and me" je naslov fotke :) jest vozim neki druzga .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Potem ti verjetno tudi kakšna slikca ne bi pomagala, glede na to, da imaš spomine na zbore čisto zamegljene, najbrž ne zaradi oddaljenosti dogodka, temveč preveč zaužitih raznih substanc... :friend1: :friend1: , kaj bova pa zdaj......... :? :? :? Greva malo obujat spomine na zbore in se dobiva na kakšnem zimskem - žuru, če so že vsi zbori šli mimo ev. razen Brd ??? Kaj praviš?? Pa da me nau kakšna tvoja bejba kje prčakala z kakšnim kolom :hmm: :hmm: Ženske so nevarne..... :P Razen mene...... :grrr Lp :yea1: ← pervy je "javno dobro" ..zanj ti ne bo nobena tezila :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 @ tati :oops: Po vsem prebranem, bi se midva morala preteklo soboto videti. Pa saj ni lepo, pa vseeno sem si vsa dekleta ogledal in sedaj tukaj nekaj ne štima :hmm: Ali sem jaz malo zabit :blush: ali pa nekaj v tvojem profilu ne štima :? LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 "pink r6 and me" je naslov fotke :) jest vozim neki druzga .) ← Saj vem. Ta "zelenga" .) LP Cvetoo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se