Pervy Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Greva malo obujat spomine na zbore in se dobiva na kakšnem zimskem - žuru, če so že vsi zbori šli mimo ev. razen Brd ??? Kaj praviš?? Pa da me nau kakšna tvoja bejba kje prčakala z kakšnim kolom :hmm: :hmm: Ženske so nevarne..... :P Razen mene...... :grrr Lp :yea1: ← zmenjeno :grim za kakšne z koli pa ni panike, mam urejene zadeve B), glede zamegljenosti pa ni nujno da nebi vedel, pomembnih stvari se navadno spomnim :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 za kakšne z koli pa ni panike, mam urejene zadeve No pol pa ni panike, se vidimo ob priliki, mej se, pa pozdrav une v S.B. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 No pol pa ni panike, se vidimo ob priliki, mej se, pa pozdrav une v S.B. ← že pozdravljam vse po vrsti ker ne vem točno keri so uni :P :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 (popravljeno) :K Popravljeno Oktober 11, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 (popravljeno) Roza :naughty: jah, kaj čemo - tudi motorizem se feminizira. Tako kot vsi ostali "poklici". Še malo, pa bomo moški doma... komajčakampress :grim Popravljeno Oktober 11, 2005. Popravil Polž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 prov babji,fuj :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 pa za sando :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 pa za sando :) ← zakaj za sando, e ni to edina barva fazerja? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 (popravljeno) zakaj za sando, e ni to edina barva fazerja? tale bo pa zame :D Popravljeno Oktober 11, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 ma da morem met take barve motor sem pa raj brez :SS oziroma grem na operacijo da mi nardijo črnobel pogled .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 ta bi bil bolj za vaju, za malo $ naredim predelavo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 (popravljeno) lubica pervi....a bi enga roza kawasakija :P.....ga nardim posebi zate :K ... tistgale tička tamle ti pa kar odstopim.... :) tole s powerpuffi mi je pa ušeč :kva2: Popravljeno Oktober 11, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GhostRR Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 tale bo pa zame :D ← :topic: Se oproščam za intermezzo... a je slučajno ovinek na sliki BMW-ja v Sloveniji? In če je... kje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 300 metrov pred tablo ajdovščina če greš čez col Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 jst bi pa mel tako barvo fazerke..... :) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 jst bi pa mel tako barvo fazerke..... :) :rolleyes: ← ja sej vemo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 a bi jo ti tud mela :hmm: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 a bi jo ti tud mela :hmm: :) ← :grrr črno :love1: s pikapoloncami :D seveda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 hm..res..amapk cist res...tole je pa serijsko take barve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 Se oproščam za intermezzo... a je slučajno ovinek na sliki BMW-ja v Sloveniji? In če je... kje? Tam, k ga jaz s prjatli peljem ... call me Billy Đoe Sajmn Markus Antonyjević :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roly Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 Tam, k ga jaz s prjatli peljem ... call me Billy Đoe Sajmn Markus Antonyjević :) ← Kje so prjatli???? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 Kje so prjatli???? :blink: ← Me myself and I (smo že trije) ;) ahh, malo se šalim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 jst bi pa mel tako barvo fazerke..... :) :rolleyes: ← ti se sam na ride prpel jaz bom pa kilo barve in čopič sabo prpelala :lol1: in tvoja želja se bo uresničila :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 Se oproščam za intermezzo... a je slučajno ovinek na sliki BMW-ja v Sloveniji? In če je... kje? ← :topic: Vršič.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se