Nagaya Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 :topic: Vršič.... ← ne gregs to ni vršič.... mislim da sem ze povedala kje je to 300 metrov pred tablo ajdovščina če greš čez col Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 motoristke ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 in še naše gore listika Tina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Flying Kiwi 11 Jan 2006 In a sport generally dominated by males, New Zealander Mary Perkins is leading the way for female motocross riders in both New Zealand and Australia. Residing in Tauranga, New Zealand, Perkins rides for the Factory Honda team locally and the Yamaha Jim Beam team in Australia. As Perkins continues to make her mark on the motocross scene for 2005, she already has an impressive series of successes behind her in 2004. This included victories in; - Whakatane Summercross - Australia SX Championship - Australia Staduim Cross - Australia MX Nationals (round 2) - New Zealand Thumper Nationals However, Perkins is not content with just dominating female motocross. She has a passion for freestyle motocross, and is currently working towards increasing her abilities in this area to a point where she is capable of taking on male freestyle motocross riders, both at home and abroad. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Načeloma zagovarjam teorijo, da gre v tem primeru za statistično opravičljivo gensko napako. Bog je temu kiwiju pomotoma dal joške. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 dejmo se mal preštet 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smc Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 dejmo se mal preštet 1 2 :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 3 :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 4 :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 5 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 6 B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 7 :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Februar 1, 2006 Deli Objavljeno Februar 1, 2006 kaj je zdaj to....a samo 7 nas je :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 1, 2006 Deli Objavljeno Februar 1, 2006 očitno... :) mogoče se pa določene skrivajo v ilegali :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 1, 2006 Deli Objavljeno Februar 1, 2006 Kdo je zbrisal moj provokativen post kjer sem spraševal po kriterijih za uvrstitev v štetje? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 1, 2006 Deli Objavljeno Februar 1, 2006 Kdo je zbrisal moj provokativen post kjer sem spraševal po kriterijih za uvrstitev v štetje? :devil: :D :D :D Tudi mene zanima: 1. KAM JE IZGINIL POST 2. KRITERIJI ZA ŠTETJE :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 1, 2006 Deli Objavljeno Februar 1, 2006 8 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valetski Objavljeno Februar 1, 2006 Deli Objavljeno Februar 1, 2006 9 :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 1, 2006 Deli Objavljeno Februar 1, 2006 9 :blink: Plagiator(ka) ... :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 1, 2006 Deli Objavljeno Februar 1, 2006 Plagiator(ka) ... :fight1: Vale......numero UNO!!!!!!! :blush: :blush: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 1, 2006 Deli Objavljeno Februar 1, 2006 9 :blink: Ka je daj to, maš jajca al jih nimaš ?????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 1, 2006 Deli Objavljeno Februar 1, 2006 Nima, ker si ni dal/a bolj izvirnega nicka :angry: ... če jih pa ima, bo pa kmalu brez :angry: VaLe => joke ... da nauš resno vzel/a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Februar 1, 2006 Deli Objavljeno Februar 1, 2006 Jest tud nimam jajc :D ... tako ali drugače :P A sem, a sem potli motoristka :kva2: ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 kat 10 si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 Gledam toti Sandin podpis in mi pride na misel, kaj ko bi motoristke v svoj podpis namesto MSNja vstavle Zasedena ali Nezasedena, da se ne slinimo okoli katere zastonj, pa še v nevarnosti smo, da nas kakšen ljubosumni kopilot ob priliki zrine s ceste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se