jose Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 Jest tud nimam jajc :D ... tako ali drugače :P A sem, a sem potli motoristka :kva2: ??? :hmm: :hmm: kdo bi to vedel :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 Jest tud nimam jajc :D ... :hmm: Vec? Baje jih zlezejo/te enega na mesec. Tale jih ne bo prav veliko, ce se misli res takole okoli voziti... Ampak skornje ima pa dobre.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 jah pol sem pa jaz 11, če ne motim :blush: :yea1: Gledam toti Sandin podpis in mi pride na misel, kaj ko bi motoristke v svoj podpis namesto MSNja vstavle Zasedena ali Nezasedena, da se ne slinimo okoli katere zastonj, pa še v nevarnosti smo, da nas kakšen ljubosumni kopilot ob priliki zrine s ceste. Ne ne Lobo to pa res ne gre, da bi imele to v lastnem postu oz. podpisu napisano, preveč nezanimivo za vas in nas .) :whistle: Malo pa morate tvegati in.............................. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Malo pa morate tvegati in.............................. :grim In kaj? Bit razdiralci? A upas it z mano en krog? Samo moram pazit, da ne bom jajc zgubila.... Ti se kr furi, mene ze zebe. Pa skornje tudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Kruse... vsaka cast, lep motor. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Hehe.... Jest tut hocem it en kroooooooog. Dej no, plis, plis, plis, plis, plis, plis, plis, plis, plis, plis, plis, plis....... Pfffffff, sam spizdi. Se ti ze vid, da si ena navadna pozerka. :kva2: Ampak pred kaksnim mutorjam ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Moja sodelovka je rekla....motoristke so KURE.....naj jih ptičja gripa potamani!!!!! Pol sem jo pa na gobec!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
traiker Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 tako se dela!!! :OK: :grim :OK: bikerke! kaj , če bi nam pokazale kaj vozite,ker mislim da nisem sam ,če trdim ,da ni nič bolj sexy kot zenska na motorju in to še posebaj če je na lastnem. no ,pa da vas vidimo! :grim :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
traiker Objavljeno Marec 1, 2006 Deli Objavljeno Marec 1, 2006 Potujte z vetrom!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 Pol sem jo pa na gobec!!!! boga <_< pa tako rada bi sama bila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 tako se dela!!! :OK: :grim :OK: bikerke! kaj , če bi nam pokazale kaj vozite,ker mislim da nisem sam ,če trdim ,da ni nič bolj sexy kot zenska na motorju in to še posebaj če je na lastnem. no ,pa da vas vidimo! :grim :kva2: a ne obstaja že neka tema kamor se lima slike motorčkov...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 Moja sodelovka je rekla....motoristke so KURE.....naj jih ptičja gripa potamani!!!!! Pol sem jo pa na gobec!!!! Sicer sem proti vsem oblikam nasilja, ampak včasih pač ne gre drugače :whistle: O:-) Še vedno pa upam, da je " ... na g...c" mišljeno bolj v prenesenem pomenu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 mislim, da je šlo tokrat zares..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
traiker Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 že obstaja ,vendar pomešano in je ze tlko slik ,da vas je teško ven iskat nežnejši spol. :naughty: :D :photo: POTUJTE Z VETROM! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 kar malo pobrskaj..ti ne bo dolgčas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 "dajte no, motoristke, mi bi vas gledali , na motorjih seveda ... oblačila po želji, što manje to bolje a najbolje ništa, to se zna :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: vsaki ki se do konca razgaljena vleže ali vsede na sedež svoje makine plačam sladoled lahko pa še kaj več" ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 (popravljeno) dej ti nehi nakladat pa mi rajše povej kam so obrnjeni naglasi na Ejih :angry: :wallbash: nikjer nobenga ko koga nucaš Popravljeno Marec 2, 2006. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 (popravljeno) to sam ti misliš... ..drugače se ti kar ponujajo :naughty: BTW: jest sm že oddan...da ne bo kakšne pomote :grim Popravljeno Marec 2, 2006. Popravil Cegi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 dej ti nehi nakladat pa mi rajše povej kam so obrnjeni naglasi na Ejih Keri? :? - teli: é - teli: è - al teli: ê ? Aja :slap: : motoristke so carice! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
traiker Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 ke zdaj ?se bomo ajčkali al jajčkali? vaše slike na mašinah hočemo!! :D :grim :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 ke zdaj ?se bomo ajčkali al jajčkali? vaše slike na mašinah hočemo!! :D :grim :photo: če hočeš katalog, ti g apošljem, kontakt na PM v katalogu so tudi telefonske številke in razne 'tehnikalije' drugače pa ti priporočam tudi kaj takega ...trpežno in vzdržljivo, nezahtevno za vzdrževanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
traiker Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 :OK: no vsega tudi nisem zastopo,ker sem pač moški. se pa priporočam. slikca: :OK: ,in končno se je začelo :grim :kva2: aja- a si me pecala slucajno? :hmm: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 3, 2006 Deli Objavljeno Marec 3, 2006 aja- a si me pecala slucajno? :hmm: :D yep...simona te je pecala, pošlji ji Pm in se tam zmenita za randije in podobno... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Marec 3, 2006 Deli Objavljeno Marec 3, 2006 če hočeš katalog, ti g apošljem, kontakt na PM v katalogu so tudi telefonske številke in razne 'tehnikalije' drugače pa ti priporočam tudi kaj takega ...trpežno in vzdržljivo, nezahtevno za vzdrževanje ... Go Sym go Sym :photo: :ninja: :kva2: :xx: Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 3, 2006 Deli Objavljeno Marec 3, 2006 :) če mene kdo na kavo pelje, lahko zagotovim, da je srečanje z očarljivo in šarmantno simono neizbežno :) .. pa še njeno telefonsko mam za posredovat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se